Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak to u mě asi zapomněli, ale ten "U" díl na palubku jsem nedostal - dostal jsem jen ten plochý kloubový díl na šroubky a poté nějaký nesmysl pro uchycení do mřížek ventilace. Nicméně nakonec jsem rád, já jsem si ten nesmysl upravil, předvrtal, kloub jsem odstranil (k ničemu by mi nebyl) a po optimalizaci tvaru (ohyb + zatmelení + lak + kobereček na zadní stranu) jsem držák přilepil k palubce. Drží pevně a vypadá velmi nenápadně a čistě :)

Odkaz ke komentáři

No, já dostal ten 3-tí.

Hlavně jsem jim psal, že o to nemám zájem, že mobil chci umístit na klasické místo a ne na ventilaci - a oni mi napsali, že je nezbytné tento držák vybrat (ale ne z typů uchycení, ale pouze dle typu auta), jinak že nebude možné držák uchytit. Čili asi s tím "U" úchytem asi ani nepočítali.. :blink:

Odkaz ke komentáři

Jinak kluci, rád bych znal váš názor:

Pravděpodobně během března pojedu na tónování oken. Pojedu za Vařechou do Zlína, protože jako jediný v mém okolí nabízí fólie s nádechem do zelena = s barvou originálního tónování.

Na přední boční okna nechám dát fólii s propustností 80% dle předpisů

Jaké dát fólie ale dozadu? Váhám nad propustností 35% (čili spolu s odstínem bych měl okna skoro jako originální Sunset), nebo nad propustností 25% (čili tmavší).

Sunset se mi vždy líbil, v noci z toho bude hezky vidět a přechod mezi předními a zadními okny bude méně násilný. Na druhou stranu cena je stejná a v jistých světelných podmínkách mi přijde tak světlý, jakoby ani nebyl. Proto přemýšlím nad trošku tmavší (extrémy typu 5% propustnosti se mi rozhodně ani trošku nelíbí)..

Do čeho byste šli vy?

Díky :pivo:

Odkaz ke komentáři

Právě si to říkám taky - ten Sunset je super, když je pod mrakem, ale na sluníčku mi přijde, jakoby nebyl. Na druhou stranu účinnost bude velmi podobná, čili jde vážně jen čistě o estetiku. Ačkoli jsem celou dobu přemýšlel nad tou 35, nyní jsem spíše nakloněn k 25%.

Díky za názor! :palec:

Odkaz ke komentáři

Oni mají buď 25%, nebo 35% a pak více..

Proto dost váhám :)

Zrovna teď, když jsem byl s hafanem venku, viděl jsem Scouta se zatmavením 35% a bylo to tak akorát. Jenže to měl i vpředu, čili autem procházelo méně světla a proto ty fólie vypadaly asi tmavší, než jak by vypadaly na mém autě. Mám sice 2 vzorky, ale jen takové malinké a je dost těžké si to představit v reálu :)

Odkaz ke komentáři

Bohužel modely Classic a Prima nemají bez příplatku (který můj zaměstnavatel "chytře" nevybral) tónovaná okna vůbec :wallbash:

Jinak Luki, koukám na fotky tvého auta a moc moudřejší nejsem :D

Ono na některých fotkách je ten zadek OK, na některých je hrozně tmavý. Faktem ale je, že bych ho měl o 5% světlejší a navíc by vypadal o to světleji, když bych neměl zatmavená přední okna tak, jako ty. Naopak ta tvá 35% přední působí ve většině světelných podmínek až moc světle a to navzdory tomu, že máš v autě málo světla díky zadním oknům.

Čili asi půjdu do té 25% propustnosti :palec:

Odkaz ke komentáři

..co dodat..

Docela mě to štve - jednak bych ušetřil trochu peněz, kdybych nechal zatmavit jen zadek, jednak zatím to vypadá docela blbě a je to i dost nepraktické (když zasvítí sluníčko, v autě se razantně oteplí) a jednak i po tónování budu mít čelní sklo pořád obyč :(

Kdyby firma byla zaplatila 4 litry navíc, mohl jsem tam tónování mít...

Odkaz ke komentáři

Díky kamaráde, ale v tomto jsem pevně rozhodnut :)

Bohužel docela často potkávám OII bez tónovaných oken s černou fólií a ten hnusně fialkový nádech se fólií o to více zvýrazní a celkový výsledek je ošklivý a laciný. Mít origo tónování, neřešil bych to a dal bych tam klidně obyč černou ;)

Odkaz ke komentáři

Radime, nemáš náhodou někde foto? V tvém vláknu máš auto nafocené ještě bez fólií. Díky :palec:

Marek: No, ale propustností asi budou odpovídat 35%, ne? Ono by to mělo být co do tepelné propustnosti de facto totéž, jen jde čistě o ten vzhled a trochu soukromí. Především kvůli tomu přechodu váhám, navíc si říkám, že Škodovka (neboli přesněji celý VW group) má asi důvod, proč dělá tónování s 35% propustností..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...