Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Fotka zkresluje. Kvalitu laku mám lepší, než z lakovny, odstín ti nemusí trefit ani lakovna. Rozdíl tam je, ale když o něm nevíš, v 90% podmínek si ho nevšimneš. Pouze za určitých světelných podmínek to trošku vidět je. Nicméně pokud to považuješ za tak velký problém, dej si to do lakovny a uvidíš sám, třeba budeš mít štěstí ;)

Odkaz ke komentáři

Já vím ;) Ale toto nemůžeš porovnávat. U mě si toho všimneš hlavně na fotkách,v reálu skoro ne, zatímco dip je bílý hodně ostře.

Já nad lakovnou přemýšlel, ale když jsem vymyslel tu trojbarevnou kombinaci, řekl jsem si, že raději ušetřím a udělám si to sám - lakovna totiž bohužel nikdy neudělala něco tak, jak bych chtěl a trošku bych měl obavy, jak by ten červený proužek dopadl :ph34r:

Takto jsem spokojen, rozdíl je minimální a účel maska plní :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Tak to mě vážně moc těší! Na to, že mám proti jiným pořád obyčejnou sériovku mám radost, děkuji :pivo:

tuším sa tu kradne moje obľúbené slovné spojenie... :facka: asi si ho dáam patentovať :jelen: :jelen: :jelen:

ale ináč Denis.. teda vyzerá to fakt suprovo :palec: a máš pravdu.. takto je to ono :) s tým čiernym logom by to asi nebolo to správne orechové :prcprc:

Odkaz ke komentáři

Tak nějak :lol:

Já se vždy u všeho řídím mým oblíbeným mottem "Detaily tvoří celek.." :)

EDIT @Marek: Také se těším. Pak ještě někdy ten sport paket origo podspoiler a předek bude podle mých představ. :)

Zrcátka zatím nevím.. Tím, že jsem je kdysi černá (matná) měl, mě to zatím moc neláká. Nicméně plánuji, že bych do pár měsíců udělal leskle černou střechu (vím, má to už dnes kde kdo, ale mi se to zkrátka líbí) a pak se uvidí, zda k tomu dodělat i ta zrcátka, nebo ne :ph34r:

Odkaz ke komentáři

Ten byl OK, co? Já ho určo chci, jakmile budou v nárazníku i ty mlhovky, myslím, že autu podtrhne takový sportovní šmrnc :)

Nicméně tento měsíc přijde na řadu zadní difuzor, na ten auto už taky čeká dlouho, spoiler teď počká.

Určo lesklou, mám na autě v lesku všechno a matná se mi ani nelíbí. Mám dobrou zkušenost s tou extra lesklou černou fólií na střechy, na staré OII jsem s ní polepil vnitřní madla dveří k leskle černým lakovaným lištám a lesk měl k laku velmi blízko, čili bych šel do ní a rovnou bych si nechal přelepit i ty sloupky, aby to 100% ladilo :palec:

Odkaz ke komentáři

Kluci, pokud půjdu do černé střechy, což bych rád, co myslíte, mám dávat i zrcátka do černého lesku, nebo ne?

Mám k tomu celkem despekt, protože jsem černá (plastová) zrcátka v rámci původní výbavy Social Edition měl, ale nechci být zase příliš zatvrzelý a proto se ptám na názor ostatních.

Předem díky :)

post-28923-0-97516600-1401779242_thumb.jpg

post-28923-0-85155700-1401779249_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jsem rád, že to zatím vidíte stejně :) Protože se mi, aspoň dle fotomontáže, také více líbí ta bílá, působí to tak nějak čistěji..

Zrcátkům jsem se snažil dát co největší lesk, aby to působilo ještě aspoň trošku věrohodně. Nicméně je to jen rychlá úprava pro představu :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...