Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 To 100%. Já si prvně říkal, že to byla možná zbytečná práce, ale zezadu, kde ten chrom zůstal, se ten lak po škrábnutí docela loupe (tam to naštěstí nevadí, proto jsem tam ten chrom nechal). Takže určitě loupat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) a čím si to loupal? nějakou chemii? přemýšlím jestli to nevzít bílym dipem :D Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Nene, já to dělal tou poctivou ruční prací :D Čili jsem někde chrom nařízl a od toho místa jsem ho začal loupat. Nad dipem jsem kdysi také přemýšlel, ale když neberu diskutabilní lesk (v případě, že bys volil lesklý), dip má o hodně bělejší barvu, než lak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 tak dle fotky to taky nemáš žádnou hit parádu, tak jedině to hodit do lakovny ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Fotka zkresluje. Kvalitu laku mám lepší, než z lakovny, odstín ti nemusí trefit ani lakovna. Rozdíl tam je, ale když o něm nevíš, v 90% podmínek si ho nevšimneš. Pouze za určitých světelných podmínek to trošku vidět je. Nicméně pokud to považuješ za tak velký problém, dej si to do lakovny a uvidíš sám, třeba budeš mít štěstí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 já to myslel srovnání k plast dipu. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Já vím ;) Ale toto nemůžeš porovnávat. U mě si toho všimneš hlavně na fotkách,v reálu skoro ne, zatímco dip je bílý hodně ostře. Já nad lakovnou přemýšlel, ale když jsem vymyslel tu trojbarevnou kombinaci, řekl jsem si, že raději ušetřím a udělám si to sám - lakovna totiž bohužel nikdy neudělala něco tak, jak bych chtěl a trošku bych měl obavy, jak by ten červený proužek dopadl Takto jsem spokojen, rozdíl je minimální a účel maska plní :) Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Ted je to pekna praca naozaj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Děkuji pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Toto auto fakt můžu :-) Vyšperkované do detailu! V sekci O2 sleduju jen asi 4-5 aut a toto je jedno z nich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Tak to mě vážně moc těší! Na to, že mám proti jiným pořád obyčejnou sériovku mám radost, děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Paráda! A za mě rozhodně lepší takováto "obyčejná sériovka", ale vyladěná do detailu, než nějaký pokus o tuning bez citu. Můžu to psát pořád dokola, obdivuju tvůj smysl pro detail. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Moc děkuji, Martty :) Nyní se již usilovně pracuje na mlhovkách Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Tak to mě vážně moc těší! Na to, že mám proti jiným pořád obyčejnou sériovku mám radost, děkuji tuším sa tu kradne moje obľúbené slovné spojenie... asi si ho dáam patentovať :jelen: :jelen: :jelen: ale ináč Denis.. teda vyzerá to fakt suprovo a máš pravdu.. takto je to ono :) s tým čiernym logom by to asi nebolo to správne orechové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Promiň, Tome, kaji se :D Opět děkuji za slova chvály, těší mě, když se výsledek líbí :) Taky si myslím, že ten černý podklad tomu sluší nejvíce, lesk už je jen takový detail, spojující různé prvky Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 ale v pohode a práveže detailom patrí svet takže je to dosť podstatný detail ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 no chci vidět výsledek s černými mlhovkami, pak to bude a černý zrcátka plánuješ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Tak nějak Já se vždy u všeho řídím mým oblíbeným mottem "Detaily tvoří celek.." :) EDIT @Marek: Také se těším. Pak ještě někdy ten sport paket origo podspoiler a předek bude podle mých představ. :) Zrcátka zatím nevím.. Tím, že jsem je kdysi černá (matná) měl, mě to zatím moc neláká. Nicméně plánuji, že bych do pár měsíců udělal leskle černou střechu (vím, má to už dnes kde kdo, ale mi se to zkrátka líbí) a pak se uvidí, zda k tomu dodělat i ta zrcátka, nebo ne Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Moje motto je. "Výkon, výkon a zase výkon" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 :D Odpověď v editu viz. výše ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) ten spoiler sem si měl kurna sundat z bouračky, do dneška mě to mrzí jinak lesklou folii? Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 (upraveno) Ten byl OK, co? Já ho určo chci, jakmile budou v nárazníku i ty mlhovky, myslím, že autu podtrhne takový sportovní šmrnc :) Nicméně tento měsíc přijde na řadu zadní difuzor, na ten auto už taky čeká dlouho, spoiler teď počká. Určo lesklou, mám na autě v lesku všechno a matná se mi ani nelíbí. Mám dobrou zkušenost s tou extra lesklou černou fólií na střechy, na staré OII jsem s ní polepil vnitřní madla dveří k leskle černým lakovaným lištám a lesk měl k laku velmi blízko, čili bych šel do ní a rovnou bych si nechal přelepit i ty sloupky, aby to 100% ladilo Upraveno Červen 1, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červen 1, 2014 Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Krasna octa..vsechny by si zaslouzily takoveho majitele...:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 1, 2014 Moc děkuji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Kluci, pokud půjdu do černé střechy, což bych rád, co myslíte, mám dávat i zrcátka do černého lesku, nebo ne? Mám k tomu celkem despekt, protože jsem černá (plastová) zrcátka v rámci původní výbavy Social Edition měl, ale nechci být zase příliš zatvrzelý a proto se ptám na názor ostatních. Předem díky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Za me jen cerna strecha, moje citeni rika, ze cerny zrcatka uz jsou malym kruckem do tuzingu, proste uz je to mimo ramec kategorie 'decentni'. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Nevím. Na stříbrných autech se mě třeba černá maska + černé zrcátka moc líbí, na té bílé fakt nevím, spíše asi ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Za mě nejspíš taky ne-e. I když ta fotomontáž vypadá spíš matně oproti těm lesklým kolům 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Jsem rád, že to zatím vidíte stejně :) Protože se mi, aspoň dle fotomontáže, také více líbí ta bílá, působí to tak nějak čistěji.. Zrcátkům jsem se snažil dát co největší lesk, aby to působilo ještě aspoň trošku věrohodně. Nicméně je to jen rychlá úprava pro představu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červen 3, 2014 Sdílet Odesláno Červen 3, 2014 Me se libi bila zrcatka cerna strecha ;) Maska se ti povedla na jednicku!Luxus! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.