princes Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 sem si rikal ze bys to tak laknul beztoho aniz bys striknul vedle :D fakt to je ale detail ktery jde dost videt!Ja to mam taky rezave!Musim to udelat taky! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Jj, u stříbrných kol ještě půl bídy, ale k těm černým to byl děs :) PS: já vždy mířím přesně :lool: Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 29, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) Som na teba pysny synu ze si si vzal priklad a umyl aj navoskoval kola :D Inak strmene Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 29, 2014 Och, děkuji, otče :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 20mm máš snížené auto když tam dáš nákup ? já sem měl minulý rok-90mm a přestěhoval sem s tím celý byt a vozil na tom sadros ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) No já to celkem dost řešil (řeším) po vzkazech s Lukášem, který s tím má zkušenosti a po skoro rozhodnutí, že by to bylo OK, se dnes asi vracím k názoru, že by to bylo až moc. Na 16" by to vypadalo hnusně a zakřáple.. Včera jsem jel do ZOO Lešná na Zlínsku. Nejprve byla čůr-pauza na mém oblíbeném místě před Přerovem - jel jsem velmi opatrně, protože jsem škrtal podvozkem. Pak jsme dojeli na místo a zaparkovali na louce. Ta byla celkem vyvýšená a při couvání jsem lehce chytil výfukem. -30mm je pro mě asi opravdu velmi omezujících. Koukal jsem se na internetu na fotky Octávek s 30mm snížením a vypadá to super decentně. Jenže stojí na 18" a pravdou je, že na 16" by byla ještě níže a působila by tak nějak zakřáple. Dnes si ještě zkusím zatížit kufr tak, aby světlá výška klesla o ony 3cm, abych měl živou představu, no předpokládám, že do toho nepůjdu... Kdyby ti kreténi udělali i pružiny -10-20mm, beru je. Nebo kdyby seděly pružiny z RS, dám pružiny z RS.. Takhle asi smůla a budu mít holt kozu, no. ;) Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Kdyz snizis auto na 15 nebo na 18 je to stejny.Kdyz chces 15mm dolu,dej pruziny z RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 No ale já nevím, zda ty RS pružiny sedí na všechny motorizace..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 EIBACH dela -20mm a RS pruziny jsou na jinej prumer tlumice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 A neměl bys prosím odkaz? Ať hledám jak chci, -20mm nacházím pouze pro RS, což by jednak nesedělo a jednak -20mm pro RS = nějakých -37mm pro běžnou OII. Že nebudou sedět RS pružiny jsem si myslel, díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 tak hold půjdeš dolů o 4cm :)(Nechtěl bych) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 No jen o 3, ale také to nechci, je to nepraktické a k 16" asi nehezké. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Co se koukám na internet, snížení nevypadá moc velké. Už jsem z toho na prášky Na 16", neidentifikované snížení: Před: Po: Na 17", snížení Eibach 30/30 (vzadu prý naměřil jen 20, vepředu 30): Před: Po: Na prvních fotkách to není skoro ani poznat, tam pochybuji, že by se jednalo o 30mm. Na 17" to vypadá super, je to tak akorát, ale zase - jsou to 17", těžko říct.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Kdo tu na foru prodaval ty podvozky? tech 30/30 od Eibachu vypada na 17kach dobre, to byl nekdoxx88?... Pomozte... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Mato88 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Denis RS pruziny nahodis v pohode :) ja mam tiez tlmic len 50mm (rs ma 55mm) a nahodim ich ... Tam sa nemas coho bat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Jsi si jistý? Abych nekoupil nesmysl, který sedět nebude. 1,2TSI má také 50mm tlumič, nemá náhodou menší? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 ano celou dobu ti to pisu zavisi jen na prumeru tlumice .rs tehlice na 55mm bo maj vetsi brzdy!Pruziny jsou stejne... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) tak 288 brzdy co mají 2.0 TDI apod už mají taky 55mm přeci.. jo pružiny bys tam snad měl narvat. Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 pruziny sou stejny,,, nebo pak koupit podvozek ze sport packetu jako sem mel ja bylo to origo a decent tohle je moje na sportpacketu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Takže měl Lukáš (a později i lumi) pravdu - díky za rady, hledání mohu rozšířit Sport podvozek je hezký, je to tak decentní, jak bych chtěl, snížení bude asi +/- stejné, jako u RS, ne? Problémem teď bude sehnatelnost. RS pružiny se budou shánět špatně, orig. pružiny sport. podvozku bude asi nemožné sehnat. Leda nové ze Škodovky, což by ale znamenalo investici tak 9 tisíc :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ked vravim ze nahodis v pohode tak nahodis v pohode :) a ked ne tak kyselinka ich od teba vezme :D Nemas sa coho bat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Oukej :) Moc díky, ještě je ale sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Nie je zac :) od toho predsa forum je ;) Musis len hladat, ja som ich tiez zohnal nahodou :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ty máš taky RS pružiny? Jsem ani nezaregistroval.. Narazil jsem na jeden celkem nový inzerát, kde píše i o možnosti koupi samostatných komponent (prodává totiž i s tlumiči). Tak jsem mu hned napsal, zatím bez odezvy, tak uvidím. Jinak zatím kde nic, tu nic, no :( Jinak jsem jel ke garáži nasadit zpět zrenovovaný tapec dveří a rovnou jsem si zkusil pohrát se světlou výškou (aspoň vzadu, vepředu těžko, leda pak fotomontáží). Na fotce to není příliš patrné, možná jsem měl fotit z více úhlů, no při -30mm to vypadá dost blbě. Tak nějak divně zakřáple a nezdravě. A beru-li v potaz navíc i firmu, bylo by to až příliš na první pohled vidět.. Zato cca -15mm bylo super. Pokud má RS snížený podvozek o 17mm, jak tu někdo psal, sedělo by to ještě nepatrně níž, ale to by ničemu nevadilo. V reálu naprostý ideál, nebije to do očí, auto bude normálně použitelné, ale vzhledu to prospěje Takže mám jasno, už jen najít :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ano mam RS pruziny :) narazil som na ne nahodou a maju najazdene 20tis cize stav je super :) sice este su v krabici kedze nejak nemam moc casu dat ich nahodit Inak to znizenie na prvej foto vypada blbo no myslim si ze tie RS su ideal pokial to teda pojde dolu o tych -17mm :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Jo ták, já si říkal, že to máš trošku "kozoidní" na to, že máš RS pružiny :) Jj, ty RS budou super. Poněvadž zadní kola samozřejmě nerýsují blatník, bylo trošku těžší světlou výšku měřit, ale uvedené snížení by mělo odpovídat -15mm. Čili +/- by to mělo vypadat takto, v reálu opravdu moc hezké :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 (upraveno) Tak ja mam mensi problem a to DSG ... Vdaka nej som o 1 cm nizsie oproti manualu tak som zvedavy ako to bude na RS podvozku :) Jj to druhe znizenie uz vypada fajnovo Upraveno Červenec 31, 2014 uživatelem lumi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Fakt? to ani nevím. Na 18" by to ale mělo vypadat hezky tak jako tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 tak uřízni pružiny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.