Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Tak dnes jsem se letos poprvé potkal se sněhem :)

post-28923-0-99998800-1418655806_thumb.jpg

Tak jsem si říkal, že to musím vyfotit a pak jsem si na plácku trošku zablbnul a zasmykoval. No netušil jsem, že o pár kilometrů dál bude sněhu několikanásobek i na běžné cestě, kde jsem jel 40-cítkou s nohou na spojce a tlačil jsem podvozkem pod sebou sníh, kdy auto mělo tendenci jezdit všude, jen ne rovně :D

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Konecne som si nasiel cas a precital ten tvoj roman :)

- Povrchová úprava tlačítek a odnímatelného krytu (na tlačítkách ulpívají "ťapance", které se špatně odstraňují, odnímatelný kryt je navzdory šetrnému používání už trošku poškrábaný ("vyleštěná" místa a škrábance)
- Občas "sekavé" reakce systému
- Se současnou SD kartou nahodile nezobrazuje nějaké složky (interprety, či jejich alba - možná chybou SD karty?)
- Dotykový displej ne vždy rozpozná rozdíl mezi posunem (rolovací seznamy) a stisknutím - kolikrát i opakovaně
- Mnohá tlačítka jsou naprosto nesmyslně titěrná a při jízdě je jejich stisknutí téměř nemožné (velmi to odvádí pozornost)
- Nelze nastavit vyzváněcí tón příchozích hovorů (defaultně nastavený je otřesný)
- Při spuštění rádia je slyšet šum
- Rádio není možné zapnout bez klíčku v zapalování
- Nenabízí možnost uložení souborů do interní paměti
- Nenabízí funkci GALA (pro mě překvapivě jedna z věcí, která mi chybí nejvíce)
- Delší doba zapínání - orientovat se při parkování virtuálním autíčkem, musel bych vždy čekat cca 20 sekund, než se rádio nastartuje
- Pravděpodobně rádio nedisponuje světelným senzorem - za ostrého slunce je čitelnost horší
- Vysoká cena, ani za tuto cenu ale balení neobsahovalo například DAB anténu (ke koupi samostatně za 1000,- Kč)

1, njn ked ho nosis vo vrecku, tak sa ten kryt poskriabe
2, to by sa malo riesit FW, treba reportovat
3, taktisto reportovat
4, divne, to sa mi este nestalo
5, neviem ake tlacitka myslis, pridaj foto
6, nj ton nejde zmenit, aspon o tom neviem, ale tak aspon to zvoni ne? :D
7, ziadny sum som nikdy nepostrehol, mozno problem v tej krabicke, co cita info z CANu, treba vyskusat bez nej, ak to ide
8, radio ti zapne az polohe 1, alebo len po vlozeni klucu? Ak netreba mat kluc v polohe 1 a radio ide, tak to nepovazujem za minus. Ja to mam napojene napriamo, cize mi ide stale a vypinam/zapinam gombikom...uz som si zvykol
9, nema internu pamat, aspon o tom neviem, tak je jasne, ze to naumoznuje. Kup si 2TB HDD a zapoj cez USB, budes mat miesta habadej :D
10, neviem ci to "gala" ma vobec nejake nefabricke radio
11, tomu nerozumiem...startuje trosku pomaly, co som ti aj pisal, ze radio hra cca 15sec. od zapnutia, ale tie senzory netusim, skus to nahrat. Mne kameru zobrazuje cca 1sec. po zapnuti multimedie a hodeni spatecky, cize okamzite...senzory nemam :)
12, senzor to nema, co aj mne mozno chyba, ale mam to na automatike, kde denny rezim displeja mam nastaveny na najjasnejsie a nocny rezim zase uplne najmenej. Kupodivu to celkom dobre funguje a prepina sa to podla satelitneho casu, kde sa orientuje podla zapadu a vychodu slnka. Horsie je ked napr. cez den vojdes do tmaveho tunela, tam sa do nocneho rezimu neprepne, lebo nema preco :(
13, cena je samozrejme nezmyselne vysoka, ale co je dnes lacne? Lepsie to uz nebude...
Upraveno uživatelem Kyselinka
Odkaz ke komentáři

Jinak k těm bodům pro úplnost :)

2) Po posledním update z většiny opraveno, no občas se ještě někde seká - viz. video v SZ

3) Při dnešní kontrole je pravděpodobně vše OK, ale při tom množství interpretů a alb těžko říci - viz. SZ

4) Displej se asi trošku "vychodil", v posledních dnech už problém s dotykem nastává spíše sporadicky - viz. SZ

5) Viz. SZ

6) Kdyby byl ale ten vyzváněcí tón normální :D Teď si nejdříve hraje na budík a do toho dost nepříjemně hučivě "tututuje" :D Jak nějaké nepovedené bubnování do plechu..

7) Bez redukce to nezapojím, musel bych ty kabely komplet přepinovat, na což kašlu. Může to být tím, nebo i již někým dříve zmíněným GPS, co v autě mám. Těžko říct, ale šumí.

8) No musím prvně zapnout zapalování a pak už stačí nechat klíček jen zastrčený klidně v pozici 0. Je to relativně OK, vadí mi jen, že třeba u garáže, když nemusím být celou dobu hned u auta, je klíček "připraven pro zloděje" a tak samo mi vadí, že při zapnutých potkávačkách musím světla přepnout na denní svícení, aby mi nesvítila zadní světla a pozičky..

9) To byl spíše výkřik do tmy, nijak zvlášť to nevadí, ale je to škoda :)

10) To je jedno, ale tato funkce mi fakt dost chybí :)

11) Viz. video v SZ, včetně videa bugu, kdy rádio opakovaně nezobrazilo senzory vůbec

12) Já v možnostech nastavení nemám možnost ovlivnit jas displeje, pouze v navigaci mohu zapnout denní/noční/automatický režim :( Nijak zvlášť to nevadí, ale když už nemá ten senzor, mohli tam funkci nastavení jasu dát..

Odkaz ke komentáři

4, vyskusaj ten display niecim odmastit, mne tiez obcas posuv nechyti, ked mam moc suche prsty

8, ked ide aj v pozicii 0, tak to je super, to by som prijal aj ja, ale len koli tomu kupovat tu komunikacnu krabicku a redukciu, to asi ne, lebo to neni najlacnejsie...skoda no

12, to je dost divne, ja mam moznost nastavenia displaya zvlast pre denny a nocny rezim a takisto aj pre kameru cez tlacitko SCRN:

post-19535-0-01178300-1418813576_thumb.jpg post-19535-0-69916300-1418813583_thumb.jpg

Skus poriadne pozriet manual, musi to tam niekde byt, ked to ma aj moj dedusko :)

Odkaz ke komentáři

No rádio už i znám, ale nenašel jsem.. Mám jen možnost nastavit barvu a úroveň luminiscence a kalibrovat dotykovou obrazovku, ale nic víc :)

Mrknu ještě do toho návodu, ale celkem pochybuji - nemám tam totiž tlačítko SCRN a v nastavení nic víc na výběr nemám ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...