Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Moc díky kluci - líbí se mi, že jsou taková dynamická a opticky větší, ale zároveň vlastně úplně jednoduchá :) A hlavně: nebude je mít každý :palec:

@Maro: Proč myslíš? Vím, že spotřeba pneu je trošku větší, ale jinak jsou pro mě Contíky TOP a právě tyto gumy v rozměru 225/45 R17 vyhrály testy ADACu i dalších na suchu i a mokru..

Odkaz ke komentáři

za mě lepší guma než nějaký konti 5, tižší i... Měl sem teď ER300 turanzy od bridgestonu, jizdní vlastnosti suprový, ale ta hlučnost strašná... bylo to fakt trest, ted si užívám zimáky T850...

http://www.e-pneumatiky.cz/goodyear-efficientgrip-performance-225-45-r17-94-w-letni.html

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Jezdíš to na 17", nebo 18"? Kolik tak vydrží? Co se tak koukám na testy, tak Continentaly vykazují lepší vlastnosti v podobě bezpečnosti, Dunlopy by měly zase o něco lépe držet při dynamické jízdě - nebo přesněji by možná měli jezdit řekněme "dynamičtěji"..

Co se týče hlučnosti, jak moc jsou Continentaly slyšet? Dunlopy jsou tišší a o tu hlučnost mi jde taky :)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Conti mam 225/40 R18. No, rekneme ze auto budu mit asi celkove trochu tuzsi nez ty, takze co se hluku tyce, nejak to u pneu nevnimam. No nicmene nejak hlucne mi neprijdou. Maji za sebou dve sezony a cca 20 tkm a vzorek je na nejakych 6 mm, nevim ted presne. Hele a v bocich jsou pevny solidne, abych to nejak urval nebo citil, ze uz to neni ono, to bych musel mit trochu jiny auto.

Range Rover je taky na Conti a tam slyset nejsou absolutne vubec. Ale to bude nejspis proto, ze je to uplne jinak odhlucnene auto. :)

Dnes jsem konecne na 18" zimnich. Sehnal jsem nove za neodolatelnou cenu - Michelin Pilot Alpin PA4 a tomu rikam ticha pneumatika, to je mazec.

Upraveno uživatelem SirMike
Odkaz ke komentáři

Klasicka 15" je myslim plna nahrada za 17", lebo priemer kolesa je uplne rovnaky, az pri 18" je rozdiel tusim 1mm. Jazdil som tak asi tyzden, ked som sekol gumu a no problem, ani vo vyssich rychlostiach.

Contiky 5 su fajn, deru sa len zo zaciatku, ked su nove, potom to uz je lepsie...ja by som ine ani nechcel, aj hlucnost je dobra :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...