Stickler Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 A co mají kola společného s černou a bílou? :) Kola nemusí vůbec ladit do stejných tónů, za mě černá rozhodně nebudou - max. ten grafit, ale sám se začínám přiklánět k té stříbrné Jinak ještě pár "zákulisních" fotek, které jsem si pořídil kvůli pohledům pro budoucí fotomontáže: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 (upraveno) Mno když máš bílé auto a máš černé doplňky(tzn. střechu černou, černý světla vpředu i vzadu, černý sloupky, spoiler černý a plánuješ i přední spoiler černý, tak mě z toho vychází že se k tomu autu hodí černá kola ;) ale to můj názor nic víc. Zase třeba dát černé kola k mému autu, tak to bude vypadat nijak. Jak si měl v žamberku minorisi černý, tak to opravdu k sobě ladilo a to auto nějak vypadalo. ani nebylo snížený a nemělo ani bálony a vypadalo to dobře. Upraveno Prosinec 20, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 A co je nechat stribrne, ale namichat vice perleti? Jasne, je to lakovani do "stejny" barvy, ale myslim, ze takova zakazkova stribrna by nebyla vubec spatna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 (upraveno) Zajímavý nápad, ještě o tom pouvažuji @Maro: Ono je to celkem těžko. Na jednu stranu jasně, souhlasím. Přibude černá střecha, možná černé nástavce prahů BT, přední spoiler bude bílý, jen s tou černou lištou, bude černý difuzor.. Jenže právě proto už nechci černá kola, bylo by to prostě moc tmavé. Ta kola Premia byla fajn a na 16" se mi líbila, ale já chtěl 17". Stejný, ani podobný design už nechci, chci změnu - a na 5-ti paprsky se zkrátka černá nehodí, ta kola to zabíjí ;) A aniž bych si zde bral příklad, koukni se na originální sport pakety BMW, Mercedes, Audi.. Černá kola najdeš jen málokdy, ale doplňky jako lízátka, difuzory, černé (zpravidla panoramatické) střechy, apod. jsou běžné. Nechci se na to koukat stereotypně, ta černá kola jsou sázkou na jistotu, ale zanikají. Já chci, aby byla vidět a to v černé prostě nejsou ...zde třeba ještě jedna reálná fotka grafitových kol: ...a zde jedna kola v zlato-bronzové barvě:: => (fakt se mi nějak nechce dělat pořádné fotomontáže, takže rychlá malůvka): Upraveno Prosinec 20, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 vyser se na to a dej žužove :D alespon budes pink, pardon IN :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Prosinec 20, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 20, 2014 Ja bych nechal stribrnou, vypada to velmi dobre;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Díky a Jirko, začínám se k tomu přiklánět taky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kejml Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Stříbrná kola a střechu nech jak je. Méně je někdy více. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Střecha bude bez debat černá ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Kola určitě stříbrný jak jsem psal včera. Těm kolům to tak sekne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Zdá se, že názory jsou jednoznačné - tak jo, možná je jen navoskuji, když je ta možnost a nechám je asi stříbrné. Udělám si ještě nějakou pořádnou fotomontáž, ale to spíše tak pro představu. Díky kluci! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Žužovky jupiiiii :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 (upraveno) Nejsem lumi, vole :D Upraveno Prosinec 21, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 V rámci nutného (nejen) předvánočního úklidu jsem byl nucen zúčastnit se Mercedes srazu, čítajícího 23 vozů... ...na nějž však mezi tím přijeli další majitelé jiných značek... ...někteří však již byli nuceni, kvůli vyčerpané kapacitě volných míst, parkovat na protější straně... Konečná podoba dnešního srazu čítala asi 60 vozů různých značek, no nevyhnuli jsme se dešťovým přeháňkám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
liknysek Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 pěkný srázek :) :D a pěkná sbírka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 :D děkuji :) Cokoli co není Mercedes, je staršího data, dnes už sbírám vlastně jen Medvědy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 pekný "mini" zraz a veľké medvede prídu kedy na rad? :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Jeden v rodině už je (ne fotce je vidět vlevo záď CLK - tak to je udělaná replika (lak, kola, interiér..) podle originálu) no a vlastní tak nějak někdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Treba ho dostanes jako dalsi sluzebak abys ho mohl potunit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Na rozdíl od Škodovky, Mercedes zase tolik nedostatků pro "tunění" nemá :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Prosinec 21, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 21, 2014 Na kazdym aute se da furt neco vylepsovat - to sem se tady na foru naucil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 vsak Denisovi se o tech upravach uz i zda .... uplne horory a jednou se z toho i pocural :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Ty zase dnes sršíš vtipem, koukám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jacoob Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Za mě ty grafitová kola ;) Mě se moc stříbrná kola nelíbí, teda aspoň ne u bílé nebo jakékoliv světlé barvy :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Díky za názor :) Já pořád přemýšlím. Ta stříbrná se mi budou líbit jen chvíli a rád bych se rozhodl správně. Teď je hodně práce, ale o volnu mezi svátky si pohraju s fotomontážemi a rozhodnu se :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Dnes dorazily nějaké drobnosti :) Za znaky do nových kol děkuji uživateli "davcatuma", má super cenu a dodání bylo bleskové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Co to je za microfon? To je ten, co presne sedi do lampicky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Jj, přesně ten :) Po poslední aktualizaci (doufám, že to s tím nemá nic společného) si všichni stěžují na hrozně silné echo, i když jej mám potlačeno na maximum. Tak snad mikrofon pomůže :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 22, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Treba to nastavit, su tam myslim 3 polozky na nastavenie, vratane citlivosti mikrofonu Nejaky link a cena toho mikrofonu? Tiez by som porozmyslal nad nim, no zalezi od ceny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 22, 2014 Já vím, ale nějak to nepomáhá, ať už to nastavím tak, nebo tak, prý je to vždy stejné Ale teď tam mám mikrofon tak nějak nabastlený, snad to pomůže :) Míšo, pro tebe všechno :lool: http://www.aunika.com/GSM-prislusenstvi/OEM-HF-sady/Mikrofon-Hands-free-VW-Skoda-Seat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.