Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

Mno když máš bílé auto a máš černé doplňky(tzn. střechu černou, černý světla vpředu i vzadu, černý sloupky, spoiler černý a plánuješ i přední spoiler černý, tak mě z toho vychází že se k tomu autu hodí černá kola ;) ale to můj názor nic víc. Zase třeba dát černé kola k mému autu, tak to bude vypadat nijak.

Jak si měl v žamberku minorisi černý, tak to opravdu k sobě ladilo a to auto nějak vypadalo. ani nebylo snížený a nemělo ani bálony a vypadalo to dobře.

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

Zajímavý nápad, ještě o tom pouvažuji :palec:

@Maro: Ono je to celkem těžko. Na jednu stranu jasně, souhlasím. Přibude černá střecha, možná černé nástavce prahů BT, přední spoiler bude bílý, jen s tou černou lištou, bude černý difuzor.. Jenže právě proto už nechci černá kola, bylo by to prostě moc tmavé. Ta kola Premia byla fajn a na 16" se mi líbila, ale já chtěl 17". Stejný, ani podobný design už nechci, chci změnu - a na 5-ti paprsky se zkrátka černá nehodí, ta kola to zabíjí ;)

A aniž bych si zde bral příklad, koukni se na originální sport pakety BMW, Mercedes, Audi.. Černá kola najdeš jen málokdy, ale doplňky jako lízátka, difuzory, černé (zpravidla panoramatické) střechy, apod. jsou běžné. Nechci se na to koukat stereotypně, ta černá kola jsou sázkou na jistotu, ale zanikají. Já chci, aby byla vidět a to v černé prostě nejsou :palec:

...zde třeba ještě jedna reálná fotka grafitových kol:

VMR-708-Gunmetal.jpg

...a zde jedna kola v zlato-bronzové barvě::

tb2.jpg

=> (fakt se mi nějak nechce dělat pořádné fotomontáže, takže rychlá malůvka):

post-28923-0-37238600-1419108908_thumb.jpg

post-28923-0-75251000-1419109017_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

V rámci nutného (nejen) předvánočního úklidu jsem byl nucen zúčastnit se Mercedes srazu, čítajícího 23 vozů...

post-28923-0-08240400-1419158976_thumb.jpg

...na nějž však mezi tím přijeli další majitelé jiných značek...

post-28923-0-38551300-1419159058_thumb.jpg

...někteří však již byli nuceni, kvůli vyčerpané kapacitě volných míst, parkovat na protější straně...

post-28923-0-15272500-1419159096_thumb.jpg

Konečná podoba dnešního srazu čítala asi 60 vozů různých značek, no nevyhnuli jsme se dešťovým přeháňkám... :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...