Stickler Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 (upraveno) Já vím, ale paradox je, že jsem parkoval podélně více zastrčený než ostatní, nijak jsem tedy nevyčuhoval, auto nemám ani nijak nápadně čisté, nic.. Ale mám jediné auto, které někdo poškodil... Zákon schválnosti, fakt Právě jsem volal kolegyni, domluvili jsme se, že to nahlásím na Business Lease, který se autům ve vlastnictví firmy stará o servis a snad se to podaří vyměnit... Upraveno Leden 7, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Tak mi v noci nějaká ... asi pěstí praštila do pravého zrcátka a mám prasklý kryt... Bože! Dej mi jednou možnost skopat podobné hajzly do bezvědomí!!!! Ty ... ... no Nejhorsi na tom je ze s tim nic neudelas, to sou takovy veci ktery se na havarko nevyplatej hoši, trošku zmírněte slovník. Vím a věřím, že jste naštvaní, ale trošku slušně. Si ty příspěvky, prosím, zeditujte sami. Díky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Boooger Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Takovýho kre*éna můžeš jedině voddělat a vlastně za to ani nemůžeš..... Držim palce ať to na BL pořeší k tvé spokojenosti!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 @Honza: promiň a opraveno ;) @Lukáš: děkuji, vyplnil jsem formulář, čímž jsem to nahlásil, ve 14:00 jedu do servisu k lakovně, aby to prohlédli. Pokud to BL schválí, rovnou objednají a nalakují nový kryt a pak jen vymění. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 díky ;) Trošku kultury musí být :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 To bylo rozhořčením, chápu, že pořádek musí být :) Jinak vše je nafoceno a domluveno, pokud bude BL i firma souhlasit, objedná se nový kryt, ten půjde do laku a individuálně mi nalakují i ta mračítka, abych se mohl rozhodnout v reálu, jestli je dám, nebo ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Tak, oprava ještě včera večer úspěšně schválena, kryt už taky přišel, mračítka, která jsem včera připravoval na lak 2 hodiny, jsem právě předal - a za chvíli jde vše do lakovny :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Snad trefí barvu, bílá je zrádná :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Uvidíme, ještě mi nikdy nic nelakovali :) U zrcátka je to vlastně jedno, u mračítek ne, vlastně právě proto si je nelakuji sám, protože maska mi trošku barevně uhla, i když jsem použil Škodovácký odstín bílá Candy. Nechám se překvapit :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 (upraveno) Jinak se mi objevil další "milý" problém. Od doby, co jsem si cca před měsícem nechal odstranil chybu airbagu se mi hned v ten den poprvé objevila v budících kontrolka (asi) ESP (?) - viz. obrázek. Pak jsem hodně jezdil a nic, říkal jsem si, že jen nějak elektronice střelilo v koulích. Jenže se to objevilo znovu a nyní je pravidlem, že se při zvuku cinknutí kontrolka objeví při každé jízdě, při dnešní cestě do práce (20 minut) dokonce 2x, nejčastěji při stojícím, nebo dojíždějícím autě. Když se mi na Rudné na semaforech dnes objevila poprvé, neřešil jsem to. Sešlápl jsem plyn na podlahu a..nic. Až po opětovném nastartování, kdy kontrolka vždy dočasně zmizí, motor jel normálně, čili asi spadl do nouzáku. Když se kontrolka objeví, nefunguje tlačítko ASR (možná to souvisí s tím nouzákem). Napsal jsem už Vášovi, k němuž se v lednu chystám, jestli nezná příčinu. Tak jsem zvědav EDIT: tak mě napadá, že to bude mít asi souvislost s BOVem.. Takže pokud Váša nenajde řešení, bude muset jít ven :( Upraveno Leden 8, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 (upraveno) toť otázka, jestli ti to padlo do nouzáku tak může být problém s tou 1.2... například tady u pawouka. http://forum.skodahome.cz/topic/128756-pawoukův-služebák-fii-fl-12-tsi/?p=1986403 Upraveno Leden 8, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 No vypadá to podobně, ale jemu svítila i vrtule. Já právě u BOV dnes četl, že motory koncernových vozů padávají do nouzáku a faktem je, že i když se to neprojevilo hned, začalo se to objevovat chvíli poté, co jsem ho tam namontoval, auto přitom ale nikdy dříve nic takového neudělalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Tak i podle Váši bude mít na svědomí blbnutí motoru ten blow-off ventil. Takže super, opět strávím krásnou hodinku času vrácením do původního stavu, hračku už mít nebudu, ale zato mi bude doma ležet docela těžko prodejný ventil, protože "jednadvojek" moc není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 A neni nejaka moznost ze to budes mit jen "spatne" zapojene? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Ne, tam to není jak špatně zapojit. ŘJ očekává nějaký tlak, který tam není. A co jsem četl, nepomůže nic, než SW přehrát na BOV, což ale pro můj motor asi nikdo nedělá. Takže mám smůlu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 ferda, nebo treba nejaki chiperi by neumeli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 (upraveno) To je jedno - Ferda je daleko, čip tam mám a pokud by to někdo vůbec udělal, nejen, že by asi nebyl odtud, ale nedám za to 8 tisíc a více. Kašlu na to, prostě to byla jedna z těch zbytečných investic, bohužel jsem o tomto nevěděl včas. Takže mám smůlu, no ;) Upraveno Leden 8, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Ferda je 100km, to neni daleko pokud to umi:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 ? Ferda je snad ze strakonic a Stick je v Praze, nebo se snad pletu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Stick jen 400km od Prahy :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Aspon ti na tachu konecne naskacou nejaky km :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 8, 2015 Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 Aj, jsem zmaten:Domlouvam se za svou vlastni mystifikaci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2015 V pohodě :D Lukáši, já si nestěžuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 ptakovina no.. co si od nej vubec ocekaval, kdyz si ho tam daval? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Leden 9, 2015 Sdílet Odesláno Leden 9, 2015 Efektní odfrknutí turba?:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Tak, poněvadž venku přestalo na chvíli pršet a práce nezabrala více jak 10 minut, BOV je venku a mám zpět starou nudu. Snad se tedy kontrolka už znovu neobjeví 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Mas ji peknou Deni a tvuj virtual jak auto bude vypadat tak pecka!Drzim ti palce at to dotahnes k dokonalosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Děkuji pane Postupnými krůčky vpřed :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.