Přejít na obsah

Stickler's white TFSI

Doporučené příspěvky

No já to celkem dost řešil (řeším) po vzkazech s Lukášem, který s tím má zkušenosti a po skoro rozhodnutí, že by to bylo OK, se dnes asi vracím k názoru, že by to bylo až moc. Na 16" by to vypadalo hnusně a zakřáple..

Včera jsem jel do ZOO Lešná na Zlínsku. Nejprve byla čůr-pauza na mém oblíbeném místě před Přerovem - jel jsem velmi opatrně, protože jsem škrtal podvozkem. Pak jsme dojeli na místo a zaparkovali na louce. Ta byla celkem vyvýšená a při couvání jsem lehce chytil výfukem.

-30mm je pro mě asi opravdu velmi omezujících. Koukal jsem se na internetu na fotky Octávek s 30mm snížením a vypadá to super decentně. Jenže stojí na 18" a pravdou je, že na 16" by byla ještě níže a působila by tak nějak zakřáple. Dnes si ještě zkusím zatížit kufr tak, aby světlá výška klesla o ony 3cm, abych měl živou představu, no předpokládám, že do toho nepůjdu...

Kdyby ti kreténi udělali i pružiny -10-20mm, beru je. Nebo kdyby seděly pružiny z RS, dám pružiny z RS.. Takhle asi smůla a budu mít holt kozu, no. ;)

Upraveno uživatelem Stickler
Odkaz ke komentáři

Co se koukám na internet, snížení nevypadá moc velké. Už jsem z toho na prášky :wallbash:

Na 16", neidentifikované snížení:

Před:

post-28923-0-09592200-1406804177_thumb.jpg

Po:

post-28923-0-06622400-1406804182_thumb.jpg

Na 17", snížení Eibach 30/30 (vzadu prý naměřil jen 20, vepředu 30):

Před:

post-28923-0-74742100-1406804190_thumb.jpg

Po:

post-28923-0-43020500-1406804195_thumb.jpg

Na prvních fotkách to není skoro ani poznat, tam pochybuji, že by se jednalo o 30mm.

Na 17" to vypadá super, je to tak akorát, ale zase - jsou to 17", těžko říct..

Odkaz ke komentáři

Takže měl Lukáš (a později i lumi) pravdu - díky za rady, hledání mohu rozšířit :palec:

Sport podvozek je hezký, je to tak decentní, jak bych chtěl, snížení bude asi +/- stejné, jako u RS, ne?

Problémem teď bude sehnatelnost. RS pružiny se budou shánět špatně, orig. pružiny sport. podvozku bude asi nemožné sehnat. Leda nové ze Škodovky, což by ale znamenalo investici tak 9 tisíc :(

Odkaz ke komentáři

Ty máš taky RS pružiny? Jsem ani nezaregistroval.. Narazil jsem na jeden celkem nový inzerát, kde píše i o možnosti koupi samostatných komponent (prodává totiž i s tlumiči). Tak jsem mu hned napsal, zatím bez odezvy, tak uvidím. Jinak zatím kde nic, tu nic, no :(

Jinak jsem jel ke garáži nasadit zpět zrenovovaný tapec dveří a rovnou jsem si zkusil pohrát se světlou výškou (aspoň vzadu, vepředu těžko, leda pak fotomontáží). Na fotce to není příliš patrné, možná jsem měl fotit z více úhlů, no při -30mm to vypadá dost blbě. Tak nějak divně zakřáple a nezdravě. A beru-li v potaz navíc i firmu, bylo by to až příliš na první pohled vidět..

post-28923-0-46422000-1406820998_thumb.jpg

Zato cca -15mm bylo super. Pokud má RS snížený podvozek o 17mm, jak tu někdo psal, sedělo by to ještě nepatrně níž, ale to by ničemu nevadilo. V reálu naprostý ideál, nebije to do očí, auto bude normálně použitelné, ale vzhledu to prospěje :palec:

post-28923-0-50492400-1406821004_thumb.jpgpost-28923-0-73010400-1406821009_thumb.jpg

Takže mám jasno, už jen najít :)

Odkaz ke komentáři

Jo ták, já si říkal, že to máš trošku "kozoidní" na to, že máš RS pružiny :)

Jj, ty RS budou super. Poněvadž zadní kola samozřejmě nerýsují blatník, bylo trošku těžší světlou výšku měřit, ale uvedené snížení by mělo odpovídat -15mm. Čili +/- by to mělo vypadat takto, v reálu opravdu moc hezké :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...