RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Docela dlouho jsme hledal. Chtěl jsem se vejít do 100 tis. Nakonec jsem o 4000 přidal Mám rok 2003 Po jednom majiteli, předním půl roku u škody předváděcí. Máme 66Kw verzi, docela slušnou výbavu. Časem vyfotím líp. Úpravy neplánuji, jen nejde jeden zámek, musím se na to někdy podívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 ahoj :) octa pekná :) pridaj časom viac foto a rozpíš výbavu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Říjen 31, 2013 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 vypadá moc pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Říjen 31, 2013 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2013 Ahoj, díky za chválu. Je tam digi klima, všechna okna v el. centrál na DO, vystřelovací klíče, parkovaci senzory, tažný zařízení, xenony, Construct, alarm Clifford a asi i nějakej GSM modul, musím pozjistit :-) A je tam předělané podsvícení na modrou barvu, jdu to vyfotit Vypadá to luxusně Něco jsem na rychlo vyfotil mobilem. V reálu to vypadá líp :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
riska_123 Odesláno Listopad 1, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2013 Ahoj. Octa je paradni, ale ten podsvit budiku nema chybu! To mi na me jeste schazi dodelat a bude skoro hotovo.Jinak hodne spokojenych km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Dneska jsem namontoval zástěrky na všechny kola a nasadil zimní kola, podařilo se mi koupit podle mě pěkný elektrony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Moc pěknej kombíček a pokud budou na léto aspon 17 tak to bude pecka. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Vítej mezi náma, octa vypadá pěkně, tak ať dobře slouží . Jinak jak podsvícení, tak i liťáky na zimu super, já teda černý kola nemusím, ale na zimu je to lepší než plecháče 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Bohužel asi odešla spojka, zejtra jedu do servisu zjistit proč to při rozjíždění škube, asi spojka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Takže spojka je naštěstí v pohodě, jen je špatný silentblok na motoru. Už jsem ji nazul do zimáků 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 si to měnil za cordobou že jo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jojo, proč se ptáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 že jsem viděl stejný nick na S-K ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 bezdí dobře ten zadek že je tak divně sjetý kotouč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 Jak divně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Hm tak na mojí oktavii se objevil první škrábanec. Já bych ty zkurvence rozkopal. Schválně se snažim parkovat trochu mimo aby mě to nějakej idiot nepromačnul dveřma a on mě to někdo škrábne. Ale zajímalo by mě čim, protože to je na dveřích pod tou gumovou lištou. Označil jsem místo kde, na tíéhle fotce ze včera to ještě nemá :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 To mohl klidně udělat klíčem. U mě je to samí jen nad lištou. Je to škrábanec cca 15.cm ale nasere to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 JJ taky tam mam rýhu asi 12-15cm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Jak divně? Neobržděný vrch a kus středu ... že ti desky neberou celý kotouč podle té fotky co je nahoře :) ale třeba to je nějaká fotka kdy to dlouho stálo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Nestálo to dlouho. Schválně se na to budu muset podívat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Nikam se chodit dívat nemusíš. To je úplně normální 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Taky jsem si řikal, že v zadu jsou ty destičky menší a opotřebovaná plocha tomu odpovídá. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
xshreck Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Nikam se chodit dívat nemusíš. To je úplně normální toto je normální? mě to ani nepřijde. Ale pokud to někdo za normální považuje, já mu to neberu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Svačinkář Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Až bude dávat nový komplet tak se mu to bude sjíždět po celé ploše. Brácha má na octě to samí a brzdí mu to. Podle mě je to daný tím že se měnili desky bez kotoučů a nebo naopak. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Destičky sou nový to je pravda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Dovolím si reagovat. Ten kotouč je KO a jestli si na něj dal nový desky, tak už jsou v podstatě taky KO. Měl si to vyměnit komplet. Tohle nerovnoměrný sjíždění většinou způsobují přidřený vodící kolíky, třmen se nemůže hýbat a desky pak špatně dosedají na kotouč, který se přestane "leštit" a začne reznout. Takhle blbě sjetý je to i z druhý strany? Rozhodně bych se podíval na ty kolíky a důkladně vše očisti a důkladně promazal vazelínou a rovnou nový prachovky. Jinak auto vypadá moc pěkně, ať slouží a dělá radost co nejdéle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Dneska jsem si pošil volant kůží. Šil jsem to uza tmy jen při světýlku co je v autě a tak ani nevím co je to za flek ten nahoře :-( Dovolím si reagovat. Ten kotouč je KO a jestli si na něj dal nový desky, tak už jsou v podstatě taky KO. Měl si to vyměnit komplet. Tohle nerovnoměrný sjíždění většinou způsobují přidřený vodící kolíky, třmen se nemůže hýbat a desky pak špatně dosedají na kotouč, který se přestane "leštit" a začne reznout. Takhle blbě sjetý je to i z druhý strany? Rozhodně bych se podíval na ty kolíky a důkladně vše očisti a důkladně promazal vazelínou a rovnou nový prachovky. Jinak auto vypadá moc pěkně, ať slouží a dělá radost co nejdéle Já to takhle koupil, mám to týden. Proč je ten kotouč KO?? Vizuelně vypadá dobře, nemá vvymačkaný "rantly" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlades92 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Od koho mas potah 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Já to takhle koupil, mám to týden. Proč je ten kotouč KO?? Vizuelně vypadá dobře, nemá vvymačkaný "rantly" Protože je vyrezlý, nesjíždí se rovnoměrně tudíž je tam něco špatně. Tak vyrezlý kotouč už si rantl ani nikdy neudělá a bude to horší a horší. Mě se tohle začalo dělat taky, měl jsem totál zarezlý spodní vodící kolík na obou stranách. Tak sem se rozhodl pro komplet repas zadních brzd, ale nakonec z toho sešlo dal sem tam jiný brzdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.