MaroCZ Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Ahoj,někdo mě možná již zná, nicméně rozhodl jsem se založit moje téma a pochlubit se s mojim autem .Obdobně, jako Stickler kterého znám osobně, i já mám (možná si troufám říct i slovo "MĚL" ) Social Edition. Důvod byl prostý. Auto jsem si kupoval v 21 letech, fungl nové, prakticky jsem nevěděl do čeho jdu, proto jsem volil jistotu. Žádné obdobné fóra jsem neznal a nevěděl jsem, že se dá vše dodělat.Jak tedy auto vypadalo a s čím jezdím?Před úpravy to bylo úplně "obyčejné" auto, které dnes potkáváte na našich silnicích bezpočetně:Motor 1.2 TSI, 105 koníVýbava:Prima alias Social Edition:El. přední oknaEl. zrcátkaClimatica nějaký ten airbagdo roku cca 2011 mi to stačilo, pak jsem objevil zmiňované fórum a díky Vašovi i Sticklerovi (není-li napsáno jinak) auto vypadá následovně:Palubní počítač - Vaša Tempomat - Vaša Climatronic - Vaša Loketní opěrka vpředu i vzadu - samoinstalace Změna sedaček za Scout - samoinstalaceEl. sklopná zrcátka - samoinstalace Nová stropnice - StickerNový fofr klacek - Stickler Multifunkční volant - samoinstalace Uzavíratelná schránka nad rádiem - samoinstalace Vyhřívané přední sedačky - VašaZadní parkovací asistent - Vaša Footwell - Vaša Zadní el. okna - Vaša Zadní repro - Vaša varovné světla do předních dveří - samoinstalace vnitřní chrom kliky - samoinstalace tónované skla - řekl bych že díky Lukášovi Radio Columbus - samoinstalace (GPS a druha antena Vaša) dešťový senzor a světelný senzor - Vaša samozatmavovací zrcátko - Vaša L&C Home - Vaša MaxiDot - Vaša komplet xenony - Vaša dodělávka ESP, vč. TPM, HHC, XDS - Rolbař přední parkovací + PLA systém - Vaša bluetooth - samoinstalace RS pedály - samoinstalace original kola Teron (z O3) el. sedačky ze Superba - samoinstalace do budoucna mám ještě v plánu: couvací kamera LED systém do vozidla (interier kompletní, částečně exteriér - mimo hl. světel, dálkových světel a mlh) co se týče interiéru, tak vyměnit vnitřní kliky za chromované vč. LED podsvícení jak to má L&K - zatím realizováno čistě chrom klikami, předělávku lišt a rámečků na stříbrný lak - hotovo. Exteriér je v plánu dát kliky a zrcátka do barvy vozů - ikdyž mám el. sklopné spiegly, tak bohužel nebyly v mé barvě a mám je v černé metalíze, oproti základu jsou alespoň v lesku . Zaměnit osvětlení auta za LED systém. Nakonec jsem se rozhodl i pro předělávku interiového osvětlení tlačítek ze standardní zelené barvy do kombinace bílo/červené.Pak se uvidí co dále . Každou zimní sezónu (cca říjen/listopad) pravidelně auto voskuji a připravuji na zimu. Dalo by se říct, že kompletní hotové auto ohledně komfortu je již hotovo (leden 2015). Nyni v roce 2015 začíná velice drobná estetická úprava interieru a exterieru. Březen 2015 - auto po 5 letech užívání prošlo změnou z 15-tek kol na 17-nact :)a nakonec pár fotek, ne z každé přestavby něco mám, ale určitě poznáte začátky a konec změny, které byly provedeny najeto k prosinci 2014: 60 000 km průměrná spotřeba: Provedené změny: prosinec 2011 - tachometr překročil 25 000 km prosinec 2011 - palubní PC květen 2013 - Climatronic zaří 2013 - MF volant, fofr klacek, uzavíratelná schránka nad rádiem, změna sedaček + loketní opěrky říjen 2013 - zadní PDC, výhřev sedaček, footwell, sklopné el. zrcátka, nová stropnice prosinec 2013 - zadní el. okna vč. zadních reproduktorů únor 2014 - tachometr překročil 50 000 km duben 2014 - výměna čelního skla s instalací světelného a děšťového senzoru, Columbus + GPS anténa duben 2014 - chrom vnitřní kliky, světélka do předních dveří, tónované skla květen 2014 - MaxiDot srpen 2014 - xenony listopad 2014 - ESP, XDS, HHC, TPM prosinec 2014 - předělávka interiového osvětlení za LED prosinec 2014 - tachometr překročil 60 000 km prosinec 2014 - dodělávka předního park. systému včetně PLA (automatické podélné parkování) leden 2015 - Octavia dostala origo HF jednotku únor 2015 - RS pedály březen 2015 - předělávka interiového podsvětlení tlačítek do bílé barvy duben 2015 - přední el. sedačky Superb Upraveno Duben 18, 2015 uživatelem MaroCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 2, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2013 Super, pane 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Marťas Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 na kolik příjde předělání na aut. klimy? jinak pěkná 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Tak to klobouk dolu,pane ;-) at se ti tady libi a dal se s nami delis o nove vylepseni a zazitky s nami ;-) Kdybych si mel koupit funglovku udelal bych to stejne nez platit nehorazne penize za priplatkovou vybavu ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 to martas: na netu sezenes cele topeni za 3000 kc + prace nejakeho odbornika ktery vi, co dela. Ja to mel nejblize k Vasovi to princes: no je pravda, ze to je o pulku levnejsi, navic si to muzes dodelat vzdy dle finacni sitauce, kdybych mel plnou palbu hned ze startu, tak mesicne platim stale stejne a nekdy to muze byt o hubu no. Nicmene, je to uz jednou predelavka neceho, urcite je lepsi to mit z vyroby, na druhou stranu, kazdy ma nejakeho konicka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 (upraveno) JA jezdim na tyhle veci k Vasovi stejne jako ty a tam to ma jak z výroby ne-li lepsi!!! Upraveno Listopad 3, 2013 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 tak to s tebou naprosto souhlasim ... jeho prace je perfektni :) no sam vidis na fotkach ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 zdravim, no sakra jsi s tim hnul..jen tak dal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 vitam ta ;) auticko parada poriadne si sa s nim pohral za mna velky palec hore za prevedene zmeny :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 dekuji dekuji, jeste se chystam na zmeny :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Listopad 5, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 narveš tam 1.4 tsi? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 5, 2013 to zatim v planu nemam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 dalsi drobna radost :), jak nekteri vite, zakladni verze octavii (dnes uz je to mozne i v zakladni verzi), ma cerne plastove vnejsi kliky a zrcatka, jelikoz jsem zrcatka menil za sklopne cerne v laku, tak mi chybelo "jen" vymenit zminovane kliky Obrovske dik patri Vasovi, kteri vse zaridil a diky nemu mam kliky nalakovane :) Za prvni fotku se omlouvam, je to foceno mobilem a z 2 patra, ale i tak si dokazete predstavit, jak to vypada :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 30, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 Jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kolomlyn Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Máš to pořád hezčí a hezčí! :) keep goin 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 pekný detail.. a nemáš pravdu, aj OIII v základe má stále nelakované klučky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 to je sice pravda, nicmene O2 myslim od MR2011 mely moznost priplatku "zvlastni lakovani" kde byly nalakovany zrcatka a kliky do barvy vozu ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 No neviem, ci sa tomu hovori zvlastne lakovanie, ale ja ked som octu objednaval, tak som im povedal, ze ked pride, tak nech rovno nalakuju klucky a spetaky :D ...no a chcel som aj listy a to mi povedal, ze su uz v laku...a pri prevzati auta neboli, hajzli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 ja vim ze to tak bylo, protoze nase ucetni si taky objednavala uzasnou Primu a ma to v laku a tehdy v konfiguratoru byla ta moznost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 2, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 Marek má pravdu, spolu se zvláštním lakováním se opravdu dodávaly kliky a zrcátka již v barvě vozu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 2, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 2, 2013 akorat blby nazev to melo "zvlastni lakovani" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Dnes mensi darecek, chtel jsem vyzkouset LEDky, ktere doporucil Stringo na skodahome. Tedy 5630 chip, mam je v celem interieru + zrcatka. Snazil jsem se i nafoceni, nicmene jsem moc nepochodil, LEDky se zdaji svitit moc do modra, ale jak popisoval Stringo na SH, jsou belejsi nez to vypada. Opravdu to zkresluje, navic foceno mobilem (5 MP) Je to pro me nezvyk, pravda, sviti vic a je to jen o zvyku, nicmene teplejsi ton by neuskodil, alespon pro me :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tak jsem fakt zvědav v reálu, zatím dle fotek tedy nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 verim, ze ty z toho nadseny nebudes, to uz vim ted :D ... skoda ze to tak zkresluje :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Tusim aj na SH som pisal, ze lepsie su 5050, ktore nie su tak do modra, mam ich v celom aute. Osobne mi modre svetlo dost vadi a taha v noci oci :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Navíc pocitově modré světlo svítí méně, ačkoli v reálu je třeba svítivost větší.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 u me to je o zvyku nic vic, unavu nejak necitim, protoze za jizdy nesvitim v interieru :D ... uvidime jak si na to zvyknu, maximalne vymenim za 5050 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Kyselinka: to mas teplotu 4500k ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Prosinec 9, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 Myslim, si ze ano, lebo ked to porovnam s parkovackami, ktore maju 5000K, tak to take do modra nie je. A zase, ked to porovnam s H7, ktore maju 4000K, tak su zase bielejsie. Cize 4500K mozu byt realne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 9, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 9, 2013 3500 jsem nenasel coz je skoda, byla by to tepla bila, nasel jsem jen 4500 coz by mela byt studena bila ale ne do modra, jeste chvilku pockam, maximalne je vymenim ... tak kdyby mel nekdo zajem :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.