RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Ahoj, u naší okiny máme rozlámané výdechy ventilace, nenaklápí se ty lamelky když se otáčí kolečkem. Jak lze ty výdechy vyndat z palubovky? Jde to nějak opravit, nebo koupit nový? Případně jak se to jmenuje, a kde to koupit. Děkuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Máš předface palubovku ? Jestli jo,tak by mě taky zajímalo jestli jde výtáhnout ten u spolujezdce,chci dát ten rámeček do karbonu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 3, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Asi po, mám rok 2003 A plasty všechny černý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 3, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2013 Opravit to jde, ale záleží, co je tam spatně. Spíš bych zajel nějam na vrakáč a koupil jiný pěkný za pár korun. Vyndáš je v celku snadno, chce to něco širokého a tenkého co vrazíš mezi ofuk a palubku zespod a shora a jakoby to vyloupneš ven. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RedDevilCZ Odesláno Listopad 4, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Třeba plastovou destičku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jim Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 taky se na to chystám, někde jsem i našel návod, radili 2 kuchyňské nože ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 V podstatě čímkoliv co je úzké a pevné, jde to i plochým šroubovákem, ale opatrně. Tady je nějaký návod: http://www.skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-ofuku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Jde ten ofuk u staré palubovky na straně spolujezdce taky nějak vytáhnout ten rámeček ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tazz7 Odesláno Listopad 4, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 4, 2013 Měnil jsem ofuk u řidiče dvěma plochými šroubováky a v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest igor79 Odesláno Červen 13, 2014 Sdílet Odesláno Červen 13, 2014 Měnil jsem ofuk u řidiče dvěma plochými šroubováky a v pohodě. mne to slo rukami bez problemov bez nejakeho naradia 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červen 21, 2014 Sdílet Odesláno Červen 21, 2014 Já je dnes vyndaval čistou špachtlí. Ty boční mi šli úplně v pohodě, se středovým jsem trochu bojoval. Má po obvodu víc těch kovových úchytek, ale taky šel ven. Měl jsem navíc jeden polámaný středový ofuk ze kterého jsem použil díly na opravu poškozených ofuků v autě. Když jsem je rozhodil, myslel jsem, že už je v životě nesložím a budu muset potupně na vrakáč pro nové, ale nakonec na tom nic nebylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červen 29, 2014 Sdílet Odesláno Červen 29, 2014 taky jsem dnes vytáhl výdech ...taky se mě to nenaklápělo..a už vím proč..na těch lištičkách jsou ulamané ty koncové plastové zobáčky do kterých se strká taková destička pod tím bočním kolečkem...takže je to potřeba koupit nové 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Buffalo007 Odesláno Červenec 1, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2014 Pokud nemáte těch lamel se zlámanými kolíky tolik, tak doporučuji rozebrat. Potom vzít kousek správně širokého drátku, nahřát ho a pak ho rozpálenej strčit do místa kde byl plastový kolíček. Pozor" Musíte opatrně. Je to okraj lamely, tak aby se Vám nerozpadl kraj. Nakonec uštípnout drát, tak aby se vešla lamela zpátky a aby to dosáhlo na plast, který tím otáčí a je hotovo. Pokud jste detaitilsti, tak drátek ještě něčím zesilte, aby tam nebyla vůle. Protože určitě musí být drát tenčí než původní plastový kolík. Někde doporučovaly na to použít jehlu. Ty co jsem chtěl použít se ovšem velmi rychle při zahřívání rozpadly. Jinak výdechy jsem vyndaval malým šroubovákem obaleným do hadru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pajda077 Odesláno Červenec 2, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2014 Pokud nemáte těch lamel se zlámanými kolíky tolik, tak doporučuji rozebrat. Potom vzít kousek správně širokého drátku, nahřát ho a pak ho rozpálenej strčit do místa kde byl plastový kolíček. Pozor" Musíte opatrně. Je to okraj lamely, tak aby se Vám nerozpadl kraj. Nakonec uštípnout drát, tak aby se vešla lamela zpátky a aby to dosáhlo na plast, který tím otáčí a je hotovo. Pokud jste detaitilsti, tak drátek ještě něčím zesilte, aby tam nebyla vůle. Protože určitě musí být drát tenčí než původní plastový kolík. Někde doporučovaly na to použít jehlu. Ty co jsem chtěl použít se ovšem velmi rychle při zahřívání rozpadly. Jinak výdechy jsem vyndaval malým šroubovákem obaleným do hadru. bohužel mám všechny ulámané..ale dobrá rada s tím drátkem zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bob5 Odesláno Únor 23, 2018 Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Ofuk jsem vytahl z palubky, ale nemohu ho rozdelat, abych vymenil lamelku. Nevíte jak to celé rozdelat? Je někde návod? Děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.