Siegel Odesláno Listopad 6, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2013 Tak jsem brouzdal po netu a narazil na textilní tažné oko Co na to říkáte? Na mě to až moc čouhá ale kdyby se to zasunulo dovnitř akoro uplně nemuselo by to být nejhorší ne? Máte to někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 Vubec bych se nedivil kdyby konkretne tahle fotka byla Dekovo RSo... Jinak to tu ma spousta kluku... staci kouknout po tematech... Jeste vim, že to má určo Sterny a pak jedna stone octa,ale nevím ted nick... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Woody Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 A k čemu to je dobré? Já za posledních cca 15 let oko nepoužil (a doufám že ani nepoužiju). A navíc za jízdy to musí mlátit kolem dokola a otřískat lak ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Listopad 7, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 7, 2013 ma ho asi aj tuto uzivatel (aspon v podpise ma na foto zltu blbinku...) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kudrnac11 Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 Má já. A mohu i sehnat originál TRS. :) Lak to neotřískává. Je to textilní. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 nechápu ale smysl když ve předu je závit pro kvalitní ocelové oko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Leden 27, 2014 Sdílet Odesláno Leden 27, 2014 je to štýl :) a každý máme ten svoj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 28, 2014 Sdílet Odesláno Leden 28, 2014 ..tak na O1 je snad oko navařeny na kastli a ne šroubovací ... Jinak pěkná blbinka, kousek kamioňáckýho popruhu za 5set..proč ne..když IDĚ o štyyyl. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kudrnac11 Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 nechápu ale smysl když ve předu je závit pro kvalitní ocelové oko. U mě to má smysl, mám v nárazníku kulaté denní svícení, které bych musel urvat i s mřížkou, kdyby mě někdo měl táhnout... takhle zaháknu na textilní tažné oko a jedééééém :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Leden 29, 2014 Sdílet Odesláno Leden 29, 2014 No už vidím nějakého vtipálka, jak tě za to oko někam zahákne :P taky mám v mžížkách svícení - zatím teda jen na stole a protože hned za světlem mám rozpojitelný vodotěsný konektor, tak i kdyby došlo na tahání raději si tu mřížku vycvaknu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 já mám tažnou tyč lanem bych už po zkušenostech nikoho netáhl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kudrnac11 Odesláno Únor 4, 2014 Sdílet Odesláno Únor 4, 2014 No už vidím nějakého vtipálka, jak tě za to oko někam zahákne :P taky mám v mžížkách svícení - zatím teda jen na stole a protože hned za světlem mám rozpojitelný vodotěsný konektor, tak i kdyby došlo na tahání raději si tu mřížku vycvaknu.. tahání už máme za sebou ... :) bylo to v klidu ... :) první byl strach, pak úleva že funguje :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Prosinec 26, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2015 zvažoval si koupit taky textilní oko ale nevím jak a kam to mám přidělat když mám navařené oko natvrdo maté někdo nějaký typ :) budu rád za každou radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 To textilní oko se upevní za tažné oko a nechá se skrz mřížku trčet ven z nárazníku. Pro představu použiju fotku Šternyho auta, tak snad mu to nebude vadit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 to chápu ale čím to přichytit aby bylo oko pak funkční koukal jsem někteří tam davají stahovací pásky ale tomu bych moc nevěřil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2015 Tak to netuším, ale stahovací pásky nemají šanci auto při táhnutí udržet... Osobně si ale myslím, že většina lidí, co si toto oko pořídí, tak ho mají jen jako "stylovku" a v případě odtahu použijí klasické tažné oko :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamO Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 tak stahovacie pasky by to asi tazko dali, ci? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Tak to netuším, ale stahovací pásky nemají šanci auto při táhnutí udržet... Osobně si ale myslím, že většina lidí, co si toto oko pořídí, tak ho mají jen jako "stylovku" a v případě odtahu použijí klasické tažné oko :) Bohužel, já jsem ho měl funkční :-D použil jsem skobu, co se používá na uvazování lan na jeřábech - nosnost byla 20 tun ....takže by měla vydržet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 30, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2015 Proc bohuzel? Proste patris mezi vyjimecne, kteri to maji/meli funkcni ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Leden 1, 2016 Sdílet Odesláno Leden 1, 2016 mohl bys mi jsem hodit foto ty skoby nějak nevím jakou variantu zvolit je toho strašně moc :-) Bohužel, já jsem ho měl funkční :-D použil jsem skobu, co se používá na uvazování lan na jeřábech - nosnost byla 20 tun ....takže by měla vydržet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 Myslím, že Deko má asi něco takovýho http://www.monteco.cz/shop/trmen-d-rovny-s-matici-2t/pro2350.html , jen si nejsem jistej s tou nosností 20t, to by se tam asi ani nevešlo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Leden 2, 2016 Sdílet Odesláno Leden 2, 2016 myslel jsem si že to bude tento třmen ale prvně jsem přemýšlel jak to za pak uchytit to oko a nakonec jsem na to přišel že kdybych dal pryč ten plast z toho oka co se do něj dáva šroub a místo tím provlekl ten třmen tak y to mělo fungovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest alf63 Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 vidis aky si sikovny ze si na to dosiel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.