Dani_ Odesláno Listopad 10, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 10, 2013 Ahoj, včera mi přestala svítit světla. :( Mám automatické rozsvícení. Parkovačky a zadní nesvíti vůbec, přední svítí jen když zapnu světla na ovaldači. Pojistky jsou OK, brzdové a mlhovky svítí v pohodě. Nevíte někdo kde může být problém? dík moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dani_ Odesláno Listopad 14, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2013 Takže závada vyřešena, za všechno mohlo relé automatického rozsvícení světel AEV 0317A VK7(5J0941589). Po výměně všechno funguje jak má. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest patrik seibt Odesláno Srpen 10, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 Zdravim mám stejný problém a chtěl bych se zeptat kde se to relé nachází a jak se vymění děkuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dani_ Odesláno Srpen 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2014 musíš rozdělat palubovku pod volantem, je tam těch relátek docela dost. Vyměníš to tak že špatné vytáhneš a nové tam zacvakneš nic složitýho.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pasik68 Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 musíš rozdělat palubovku pod volantem, je tam těch relátek docela dost. Vyměníš to tak že špatné vytáhneš a nové tam zacvakneš nic složitýho.. :) Mám úplně ten samý problém. Jen mě napadlo, že když vytáhnu relé, neměli by světla - tzn.parkovačky a zadní normálně svítit, jako kdyby tam denní svícení nebylo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pasik68 Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Mám úplně ten samý problém. Jen mě napadlo, že když vytáhnu relé, neměli by světla - tzn.parkovačky a zadní normálně svítit, jako kdyby tam denní svícení nebylo? Odpovím si teda sám, nemělo. Takže výměna relé a vše opět funkční. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 6, 2015 Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 nezkoušel jsi to relé rozdělat? Zajímalo by mě co je uvnitř - to se musí dát opravit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dani_ Odesláno Březen 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2015 Když se k tomu zítra dostanu zkusím Ti to vyfotit.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dani_ Odesláno Březen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 7, 2015 Tak jsem to rozdělal a vevnitř je jen tohle.. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Nic moc extra složityho. Myslím, že stačí propájet ty piny napravo na první fotce - je tam studený spoj jako prase. Zkus a pravděpodobně budeš mít náhradní :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 klasika, tyto relátky mají tuto vady, dělají se na nich studeňáky, stačí pořádně prolít cínem a bude fungovat dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Březen 17, 2015 Sdílet Odesláno Březen 17, 2015 Nic moc extra složityho. Myslím, že stačí propájet ty piny napravo na první fotce - je tam studený spoj jako prase. Zkus a pravděpodobně budeš mít náhradní :) Čtvrtý pin shora na první fotce že 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 No obecne asi vsechny. Kdyz uz vytahnes pajku :) a hlavne ne to svinstvo bezolovo... Se nedivim, ze ty spoje potom praskaji-olovo jim dodava "kujnost" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kosta kosta Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Ahoj... mam taky problem.. nesviti mi zadni potkavacky.. blinkry jdou brzdovky taky,pojistky jsou ok a vypinac jsem zkusil jiny.. kde muze byt chyba? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Březen 30, 2015 Sdílet Odesláno Březen 30, 2015 Žárovky máš určitě OK? Kombi / sedan? U kombi bych tipnul na spoje v levé zadní kapse (za tapecírunkem). Je tam svorkovnice a bývá tam občas zatečeno - spoje pak zoxidují, nebo dkokonce shnijí piny/dráty. Sedan neznám. SPZ ti svítí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marenadl3 Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 Zdravím, mám tento problém, akorát se liší drobnostmi: Taktéž mám automatické zapnutí světel, resp. spínač nechám v poloze "tlumené" a po nastartování se automaticky světla zapnou. Pokud automat vypnu, můžu si světla pomocí spínače regulovat sám. Nyní se mi ale stalo to, že i po nastartování svítí pouze pravá obrysovka, levá vůbec. Zadní světla svítí. Pojistky jsou OK, žárovky taktéž. Dělá to jak na automatiku, tak i na "ruční" ovládání. EDIT: Vyřešeno, vyšlehané kontakty na spínači. Řešeno výměnou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest mcdeamon Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 Ahoj vsem. Potreboval bych prosim poradit s nefunkcnima svetlama. Predni potkavaci svetla prestali svitit. Pri zapnutych svetlech sviti jen parkovacky. Pojistky OK, zarovky OK, dalkove sviti, ukazatel rozsvicenych svetel take funkcni. Nevite kde by mohl byt problem? Nedavno jsem menil zasuvku k taznemu zarizeni,ale zapojil nachlup stejne jako to bylo predtim. Dekuju za odpovedi.:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 spínač světel páčka (potkávací-dálkové) pojistky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdsamct Odesláno Leden 31, 2016 Sdílet Odesláno Leden 31, 2016 cus, OI .. 99 .. predni obrysovky sviti .. potkavacky, dalkovy, kontrolka nesviti .. nic jinyho nefunkcniho jsem nenasel muzete dat tip na co se podivat nejdriv dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.