Přejít na obsah

biela ropaňa

Doporučené příspěvky

Koukám, pěkné sedačky... Říkám si ty jo vždyť ty jsou z OII, vždyť to tam přece nepasuje.. Pak proklikám o pár příspěvků zpátky a vidím ty předělané držáky blink.gif Nic ve zlém, ale chlape jsi sebevrah ? ohmy.gif

držáky sem ešte prerobil ,toto sem vyhodil ven a zebral jiný material ,kedže mam zvaracké skušky na šecko možné tak vím jaka pevnost materialu svaru a šroubu ,šroby sem potom tež dal vysokopevnostné a sedačky ted drží lepší jak originál

btw ,zas samovrah nejsem a neurobil sem to za jeden den, už sa mi to nechcelo fotit ale ten prvý držák sem mosel vyrezat komplet ,to nešlo nijak utrhnout ,takže ja strach nemám ,jinak original drží par bodu z odporove zvarečky a nikto sa nebojí vozit

Odkaz ke komentáři

No já bych se toho bál.. Pevnosti třeba až tak ne, ale co když jsou ty origo navržené tak aby při deformaci se zlomily nebo deformovaly v určitém místě, aby se nic nestalo a tyto ty třeba prasknou a projedou ti sedačkou skrz. Je to tvoje věc a tohle je jen můj názor. palec.gifKaždopádně ty sedačky tomu sluší...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...