kovikovi Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Zdravím všechny. Měl bych takovou prosbu nedělal někdo z vás tady tu přestavbu. Mám origo xenony na mé octavii 1 a už jsou vysvícené, tak mi někdo říkal, ať to předělám na bi-xenon, tak se chci zeptat jestli to už někdo nedělal a nedal by mi pár rad, jak to mám udělat. Díky za odpovědi a omlouvám se kdyby to tu už bylo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 24, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 (upraveno) Podlě mě ti někdo nakukal bludy... Ve světlech máš D2S a v čočce a H7 nebo H1 v parabole jako dálku... Takže jediná přestavba která mě napadá je prasečina vyměnit d2s a dát nějakou HID sadu na dálku a nebo vykuchat celý světlo a do tý čočky nacpat nějákej nesmysl zase.... Protože že by se dělali D2S jako bixenony jsem neviděl, nehledě na to že by se musela předělat kabeláž a zaslepit díru po halogenu.... že pozdravuju mistra co ti to poradil Upraveno Listopad 24, 2013 uživatelem header009 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Listopad 24, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2013 Mě říkal, že bych vyměnil jenom ty čočky, tak nevím co je na tom pravdy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Tak jsem se s jedním domluvil, že mi to sežene pač o1 má ty obrazové plochy plastové a ten bi-xenon má už plechové, tak že se to tolik nemaří. (nepropaluje) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 kluci nechci zakladat novou slozku a tak to dam sem. Chtel jsem se zeptat jestli muzu dat na OI do klasicke lampy dat D2S meli by to byt xenonove zarovky ale nevim jesli to pujde zapojit a jestli to tam muzu dat. Diky za odpoved 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 nemůžeš, to není žárovka ale je to xenonová výbojka která potřebuje trafo a čočku bez toho to nebude svítit, kup raději kvalitní žárovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Listopad 29, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 29, 2013 Přesně tak, to co bys tam chtěl dát je xenonová výbojka a ta potřebuje trafo, které zvedne při startu výbojky napětí na několik tisíc voltů a poté se napětí udržuje na několika desátkách voltů, takže při 12V by ti to ani nebliklo ;) a navíc bys tam tu výbojku neměl jak uchytit. Musel by jsi jedině použít HID xenon H4 http://aukro.cz/xenony-hid-sada-h4-5000k-premium-bi-xenon-digital-i3675190518.html , ale stejně to není povoleno, takže by jsi porušoval předpisy, za které by ti hrozily vysoké pokuty a navíc by jsi oslňoval protijedoucí auta!!! Pokud chceš lépe svítit/vidět, tak si kup lepší žárovky, třeba tyto http://www.e-xenony.cz/patice-h4/h4-55w-nightbreaker-unlimited--110--sada--2ks/ , se kterýma budeš určitě dobře vidět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Matyáš Brůna Odesláno Prosinec 7, 2017 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2017 Prosím poraďte mi jakou žárovku do dálkových světel aby to svítilo pořádně, taky mám origo xenony a chci to nechat origo žádné prasárny. Díky :beer: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hobča Odesláno Březen 5, 2019 Sdílet Odesláno Březen 5, 2019 Taky by mě zajímaly ty žárovky do dálky, ty pupvodní svítí naprd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.