tomasmrazek Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Dobry den.mam malou prosbu o pomoc.mam oct.1 98 rok 81kw o vikendu jsem vyndaval a cistil turbo a pso zandani auto trochu cuka mezi 2500 -3000 otacek a nema takovy zatah jako predtim.nenapada nekoho cim by to mohlo byt??vag nic neukazal.a turbo je slozene dobre nemuze treba nekde prisavat vzduch nebo neco podobneho??koukal sem ze hadickou z naf filtru jdou obcas bublinky.ale to asi vliv nema.moc dekuji za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 Mám úplně stejný problém. Čištění turba a auto si občas začne samo od sebe škubat, tak na 3-5 sekund a přestane... Taky by mě zajímalo co to je :/ Jinak s tím zátahem je to prej normální. Zanesený turbo se nereguluje tak jak má, tutíž ti vázne regulace, dává víc a máš pocit lepšího zátahu. Vyčištěný turbo tahá odspoda a plynule reguluje, auto tedy zrychluje, ale není to tak citelný zátah. Časem se zanese a budeš tam, kde jsi byl :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 To jo to vim ale pred dvouma rokama sem ho taky cistil a necukalo to tak jako ted ze vynecha.snad nekdo poradi kdo nato prisel:-) To jo to vim ale pred dvouma rokama sem ho taky cistil a necukalo to tak jako ted ze vynecha.snad nekdo poradi kdo nato prisel:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 já minulej výkend řešil cukající tdi a stačilo vyčistit konektor toho řídícího vstřiku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 A prosim nebyla by fotka konektoru nebo kde ho najit...moc dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 (upraveno) foto nemám schodíš ten krycí plast a pudeš po kabelu je to chycený kousek pod vstřikama tak sem našel myslim že ten blíž k motoru Upraveno Listopad 26, 2013 uživatelem pavel71 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DjRaptor Odesláno Listopad 26, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 26, 2013 nemáte třeba vzduch v palivové soustavě (bublinky v naftě) taky by to mohlo dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Diky odpolko zkusim vycistit a napisu bublinky v hadickach mam taky ale uz dlouho a nic to nedelalo??jde to odvzdusnit?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Tak sem to vycistil a porad je to stejne.jako kdyby tam to turbo ani nebylo poradne seslapnu plyn na podlahu a nickdyz pridavam hodne zlehka tak se to rozjede po chvili..driv jsem slysel trochu piskat turbo ale ted neslysim.mohlo by byt zatrene treba?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
speKtis Odesláno Listopad 27, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 27, 2013 Ještě mě napadá, z mé vlastní zkušenosti, zasekla se mi chcípací klapka v EGRu. Mám ho sice zaslepený, ale ta klapka zůstala taková polouzavřená.. Auto sice jelo, ale jak říkáš, jelo to jako kdyby tam turbo nebylo, prostě pořád stejně ať jsem šlapal na plyn jak jsem chtěl, přitom v nouzáku nebylo. Pak jsem zaaretoval tu klapku aby byla napevno pořád otevřená (na jaře jde celý EGR do pryč) a od té doby to lítá jako dřív.. Nepravděpodobné, ale já to tak měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 Odpoledne to zkusim,ale vcera sem se v tom zkousel hrabat a byla pohybliva jako regulace u turba slo s ni hejbat rukou.dneska jedu jeste napichnout na vag snad z nej neco vyleze.a konecne se zas svezu...:-) Jeste jeden dotaz .vsichni pisou spadlo do nouzaku jak se to pozna projevi??rozsviti se nekde kontrolka??sem si za idiota:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Listopad 28, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 nouzák poznáš auto při jízdě přestane táhnout a jede jak sdi někdy stačí jen vypnout a zapnout motor a zas to chvilku jede normálně koukni ještě jestli nemáš zadělanej egr a jestli dovírá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 28, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2013 tak egr je v klidu,mel sem jet na vag ke kamosoj ale shorel mu pc a pujcil me kabel,neynate odkaz na vag co maka na 100 procent stahnul sem dva a asi sem kreten ale ani jeden sem nerozchodil .mam nervy jak blazen:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomasmrazek Odesláno Listopad 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Listopad 30, 2013 nemate nekdo radu odkaz kde stahnout??napadlo me nemohl by to delat katalizatot??menil sem pletenec a trochu me spadnul vyfuk na zem ze by se vysypal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.