Přejít na obsah

řadička z O3 do O2


kadlec

Doporučené příspěvky

Kokto, manžeta a rámeček je jasnej, ale jak mam vykuchat tu objímku (úchyt) a napasovat ho na tu novou hlavici??? Koukal jsem na to a podle mě je to zalisované a jak to vemu silou, tak půjde do háje ta kůže :pest:

 

Ty jsi říkal, že budeš dávat L&K už jsi to tedy vyměnil, nebo to jen odhaduješ jak to udělat?

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, jde mi o to uchycení uvnitř madla. Jak vytáhnout a vyměnit sukýnku to je sranda, ale jak vymyslet nasazení OIII hlavice na OII "klacek" to se mi nepodařilo vyřešit... Jediné východisko vidím v tom co psal Ferda. Upilovat jedno z těch vedení a nechat jen jedno jako to má OII...

 

 

Odkaz ke komentáři

Tak na to nepotřebuju popis, to jsem viděl jako poslední možnost, protože díra je stejná s OII hlavicí, jak průměr, tak hloubka, překáží tam jen to druhé vedení a myslel jsem, jestli nejde nějak vycvaknout, ale vypadá to, že je to v jednom kuse, takže pilování bude asi nevyhnutelné... A ty máš Kokto tedy z Yetiho, když si to přehodil bez úprav?

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 2 týdny později...
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Na netu se toho válí mraky, chce to jen sledovat. Bazos, sbazar, aukro, annonce, spechato...... Jinak podle mě, když Ti někdo napíše č.dílu a půjdeš do ŠA a řekneš že chceš tenhle díl, tak Ti ho objednají, možná tak to nenabízejí volně k prodeji na eshopu, ale jako díl to musejí mít... Řekneš, že ti ji okousal pes a potřebuješ jezdit :palec:

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Už někdo řešil výměnu DSG páky úspěšně ? Mám O2 1.9 TDi s DSG a doma O3 RS DSG červeně prošitou kompletní.

 

Přehození "sukýnky" z origo O3 rámečku je jasné. Ale to nasazení půjde s funkční pojistkou ?

 

Někde jsem viděl, že u F2 byla předFL z boku a poFL taky zepředu a ta tyčinka veprostřed, do které zajíždí ta pojistka šla pootočit o 90 stupňů. U O2 předFL taky ?

Odkaz ke komentáři

Ja som to nedávno riešil. Sukienku som dával novú lebo stará už začínala byť trochu poničená. Stačilo precvakať obyčajnou kancelárskou spinkovačkou plast čo je na jej spodku, čo hu drží v rámiku. Header009 má pravdu, treba to tiahlo nahriať a otočiť o 90°C. Ale nebolo to nič ťažké, ten plast je dosť mäkký. Tiež som sa toho bál a váhal či ísť do výmeny. Stačilo to tiahlo povitiahnuť nahor a tak nahrievať aby sa zohriala čo najväčšia plocha a pomaly otáčať. Teraz mi to vyzerá takto:

 

IMG_20160203_191417.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Ahoj, nedořešil to někdo? Mám taky 1,4 TSI 2013 Liftback a takovou nestabilitiu jsem u žádného auta nezažil 😞 okresky jsou v pohodě ale jak člověk zajede na dálnici nebo jede rychleji, tak je auto šíleně nestabilní, stačí aby trochu foukl vítr a autem mě to hodí do strany.. Kola nafoukané dle doporučení výrobce, geometrie OK.. Neměnil někdo třeba převodku řízení ?
    • Laurinka je na prodej, cena k diskusi. Najeto 360 tkm, pravidelně měním rozvody a olej, tankuju jen Maxxmotion. Motorově všechno v pořádku, klimatizuje, interiér nese známky používání, exteriér odpovídá věku a nájezdu, začíná reznout, lak se loupe, takže co si budem... Minimálně jako pracant bude ještě dlouho jezdit (STK 01/2024), hezky hrát (zesík, můžu nechat i subwoofer).  Je čas se posunout dál, Baghíra zůstává doma. Fotky ještě nemám, průběžně čistím interiér.
    • Tak udělal sem co jste psal, sundal sem i manžety kde jsou spojené tyčky k řízení ale v tyčkách žádná vůle vše jde slyšet od hřebenu..ještě to řízení má takový stěhovací šroubek tím tomu asi nepomůžu? A 2. Otázka, řízení musí být ze stejného modelu? Mám 7.97 tj.kratší čepy..
×
×
  • Vytvořit...