Pato0112 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Nazdar hosi.Mam taky mensi problem a neviem si s nim rady chcem to mat poriadne spravene..Prehodil som si komplet stred na staru palubovku vid foto..akurat ze neviem ako zapojim otvaranie nadrze kedze stary konektor mi am nepasuje poradte pls... PS: hladal som a nikde osm nic nenansiel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 5, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 Treba prepinovat stary konektor na novy!!!;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 5, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 5, 2013 No ved prave som bol u nas v skodovke a chalanisko mi to hladal hodinu a nic nenasiel tak som radsej odisiel..N ainternete en konektor nemozem najst ale uvidim zajtra hadam to uz bude a prepinujem to a bude hotovo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fext Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Vezmi novej spinac otevirani zajdi na vrakac a rekni jestli ti ho daj. Ja si ho musel najit v klubu kabelazi, ale nasel jsem ho. Ustrihnes ho a napojis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 6, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Ok uz s anieco risuje hadma o uz dnes bude hotove.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bluefrog Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 Tlacitko otvirani nadrze uz mas vpravo od toho puvodniho, tak staci jen prendat draty z originalu (ten mas v mezere) na ten vypinac doprava :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 7, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 ahojte takze uz to mam hotove zohnal som vypinac aj s konektorom.Mensi problem nastal ked osm zbadal ze stare otvaranie nadrze malo 3 kabliky a nove 4 zapojil som to hned na 1.supu a vsetko funguje ako ma takze super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 Zdravím Pato,taky se chystám vyměnit ten střed panel na toté palubovce,tak se chci zeptat na kolik tě to vyšlo ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pato0112 Odesláno Prosinec 8, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Ahoj.No ja som to kupoval z buracky aj s palubovkou ale vystrelenou za par supou.Tak som si aspon hento vymenil ale viem o jednom komplete uplne vsetko za 40 eur co je celkom dobra cena. Akurat na staru palubovku to budes musiet prisposobit to znamen cosi odpilit v mojom pripade to tak bolo z palubovky... ;) a prehodit zapalovac s otvaranim na nadrz Ak by si nieco nevedel staci sa opytat ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.