Jersey Odesláno Prosinec 6, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2013 zdravim chlapy dnes jsem menil olej a vsiml jsem si ze podtlakova hadicka co vede z ventilu n18 do ovladaci klapky na egr ventilu je prodrena jenze si nejsem 100% jistej jestli je durch poradte jak to zjistim ? :) dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BrianCZ Odesláno Prosinec 7, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2013 (upraveno) Zdar, sundej jí, napoj na kompresor zacpi druhý konec a ponoř do vody. Takhle to asi nijak nepoznáš, možná ještě když foukneš pusou, ale to nemusí jít poznat. Nejlépe zajdi do mototechny a kup novou, stojí to pár korun. Mě je měnil TDI Fun při čištění turba ;) Upraveno Prosinec 8, 2013 uživatelem BrianCZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Prosinec 8, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2013 Presne, je to par korun, tak dej novy a mas klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radas Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 nebudu zakládat nové téma. Již delší dobu uvažují o výměně některých pod tlakových hadicek. Origos metr vyjde na 377 s DPH pro člena, budu tech metru potřebovat vice,není jiná varianta pro tuto hadicku?Páč za metr se mi to zda moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 4, 2015 Sdílet Odesláno Leden 4, 2015 u TDI funa se dá kolem 400 koupit na celé auto, nebo hledej silikonové hadičky SAMCO 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Víte, jaký průměr mají ty podtlakové hadičky a kolik jich je potřeba na celý motor ASV? Díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 vnitřní průměr hadičky 3mm je potřeba 3m, hadička vnitřní průměr hadičky 4mm je potřeba 1m. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Leden 26, 2015 Sdílet Odesláno Leden 26, 2015 Díky Martine! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Martine, není to průměr 4mm a 5 nebo dokonce 6mm? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Dakie měnili jsme s Martinem na mojem AGR hadičky a dávali jsme pouze 3mm a 4mm a držely všude pokud si pamatuju tak Martin měnil tak samo u sebe a u jeho taťky na Octě a dával taky jen 3 a 4mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Ale já mám ASV :))) Tak možná je něco jinak.. Konkrétně mi jde o průměr té hadičky, kde je oranžová šipka... Protože ta je tak 5-6mm... Zelená je 4mm.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Peťo, podtlakový systém je u ALH / ASV stejný. Takže i stejné hadičky. Aby to vše dobře těsnilo, tak se dávají hadičky o cca 1mm menší průměr než jsou trubičky na ventilech a rozbočkách. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 4, 2015 Sdílet Odesláno Červen 4, 2015 Problém je, že ty 4mm pasovaly přesně na místo těch úžších a na ty široké jsem 4mm hadičku nenarval.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Červen 8, 2015 Sdílet Odesláno Červen 8, 2015 Zdar no ja podtlakovou hadicku resil vcera jdu do auta a ono netaha tak to chcipnu nastartuju a porad nic ty volo co je otevru hapnu cucim cucim nic jdu pro kompa nactu chybu 17964 koupam do dilensky priruckx co to znamena ..... Tak jdu dukladne po hadicce od N75 k turbu a ona asi tak 30cm o regulace hadicka na 2 kusy rikam si origo ze skodovky dva roky stara no koukam na to jak cernoch na zamrzlej kybl tak jsem ji spojil a chystam se pro novou. Zaver no auto bylo pred 10 dny 3 dny v servisu vymena vsehp na predni naprave v tom servisu jsem byl poprve na doporuceni otazka? Hadice praskla starim nebo ji nekdo pomohl nebo ji prekousala nejaka chlupatice? Jsem rad ze jsem si poradil sam ono bych nerad slysel no pane to je spatne turbu nebo regulace nebo ventil N75 ....to nevim zda by to takto mohlo dopadnout ale stalo me to hodinu casu.....misto moznosti treba i vnuceni noveho turba uf.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.