Přejít na obsah

Čtyřmístná octávka kombi

Guest ramsaer

Doporučené příspěvky

Ahoj všem,

mám drobný dotaz do fóra.

Chtěl bych si pořídit jedničkovou Oktávku v kombíku r.v. 2003+, ale zaráží mě, že na inzerátech je občas psáno pět míst k sezení a někdy čtyři. To se dělalo více verzí? A pokud jo, jde dodělat pásy do té čtyřmístné, aby z toho byla pětimístná? Je tam nějká příprava a jen se tam ten pás nedodal z výroby? Díky všem za reakce :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

rozdíl mezi těmi auty není. Podle mě je to pouze chybné vytvoření inzerátu od toho prodejce.

Pro jistotu když budete reagovat na inzerát kde se píše 4místné tak se ujistěte v tom že na zadní lavici je bezpečnostní pás i uprostřed(není to klasicky zasouvací ale pouze kolem pasu štelovací) Může být i schovaný pod sedákem. Poznáte to taky podle počtu samic... budou tam 3 samice.

Odkaz ke komentáři

Jsou to určitě chybně napsané inzeráty, protože všechny Škoda auta jsou schválená jako 5ti místné. Spíš si myslím, že inzerenti určí počet míst k sezení podle pásů, tzn. dost často bývá 4 plnohodnotné pásy a pátý prostřední pás je schovaný pod sedákem :)

Odkaz ke komentáři

Obávám se, že 4 místná jsou vozidla ve specifikaci N1, kde byl uplatněn odpočet DPH.

Přidat pás a jezdit v pěti je ilegální a auto přestavět asi jde, ale s doplatkem DPH.

N1 jsem viděl O1 ,ale byla 5 míst a mříž v zadu,vyjmout mříž se muselo žádat až do Prahy,jak to bylo s DPH to nevím.

Auto se kupovalo od soukromníka

Odkaz ke komentáři

OI které měly mříž a byly to N1 byly opravdu jen 4 místné, jednalo se tam o nějaké hodnoty hmotnosti nákladu a pro posádku a tak se musela ubrat jedna osoba. Dodělání pásu legislativně není tak jednoduché a hlavně finančně nevýhodné. Ale také jsem již viděl N1 s pásy pro 5 osob, ale v dokladech stále jen 4 místné auto.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...