Přejít na obsah

Magnetizér

Hagis

Doporučené příspěvky

kdyby to za 400 kč mělo tyhle vlastnosti tak to do aut montují všichni výrobci :).

To mi připomíná toho čecha co prodával rakušákům krabičku s diodou nahoře za ohromný prachy a tvrdil že to oddfiltruje elektriku z atomový elektrárny a pouští to dvnitř jen elektriku z obnovitelných zdrojů... a ty paka to kupovali jak šílený :D

Odkaz ke komentáři

No, chtěl jsem to napsat hodně rázně. Ale i kdyby jsi nechodil do školy vúbec , měl by jsi pochopit to co zde píše kolega. Pokud to nemontují v renomovaných automobilkách kde se bojuje o každé deci, tak to asi nemá smysl.

proč to lidé vůbec prodávají, když je to k ničemu?

Asi proto , aby na tom rejžovali.

Zrovna u tebe je lepší přidat ještě pár korun a koupit třeba nové svíčky. To aspoň dává smysl, a opravdu ušetříš.

Odkaz ke komentáři

Já to všechno chápu, o tohle nejde. jde mi o to, zda je to FAKE jak vyšitý, nebo zda je možnost, že by to aspon nějak trochu mohlo fungovat.

To že to nemontují automobilky zde nehraje roli, ono CELKOVÝ PROCES kolem ROPY a daní co z toho má stát je kapitola sama o sobě, a kdyby auta jezdila za 1l/100km, tak to by z toho stát moc neměl, že jo, takže bůh ví jak to je či není...

Odkaz ke komentáři

V praxi jse se s tím nesetkal, ale dám ti dobrou radu .. nekupuj to ;)

Jestli chceš uspořit zkus E85

E85 už mám ;)

Prodávají právě proto:

Můžeš bejt klidnej protože nejseš tak blbej jak si tu někteří myslí, protože ses zeptal a nekoupil to rovnou ;)

ani jsem to kupovat nechtěl ;) šlo mi jen o to, zda s tím má někdo vůbec nějakou zkušenost a aby mi zkusil vysvětlit, zda to může fungovat. blbej fakt nejsem ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...