Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak kdo toho 23.tího dorazí? Mám zajistit nějaký mašo nebo si každej něco doveze?

Tak šup šup, koukejte se vyjádřit...

Začítek bych vidět tradičně 17-18tá, Jarysek je v práci a dojel by po 18tej... sice je v osm tma,ale přesunuli bychom gril směr garáž pač tam je světlo.... Co vy na to?

Odkaz ke komentáři

Já se teda hlásím, snad mi do toho nic nevleze :P

Ohledně masa se podřídím většině, nevím jak jste to mívali zařízený dřív.

Ještě mě napadlo, jestli bych Vás hned na tomhle srazu mohl využít a někdo ochotný mi pomohl přepnout denní svícení z xenonů na mlhovky. My tu na to nemáme potřebný vybavení jsem se dozvěděl :) pokud by to šlo, byl bych dotyčnýmu moc vděčnej :lol:

Odkaz ke komentáři

Peetrs: Jako myslíš aby ti svítili mlhovky automaticky a nemusel jsi rozsvěcovat xeny? Nebo máš aj ty nastavený na automat. rozsvěcení? Diag mám, kousek drátku bych s pájkou našel dyžtak taky... Ideální by ale byl vypichovák a piny a ten nemám... Sám bych potřeboval...

Houmik: tak se budeme těšit že ti to vyjde...

Odkaz ke komentáři

Mám denní svícení na hlavní světla, takže po nastartování se vždycky zapnou xenony, jen bych to chtěl přehodit a tuhle funkci přenechat mlhovkám, no a xenony bych pak normálně zapínal rozsvícením světel. Uvidíme, třeba se někdo najde kdo má doma ty vypichováky, když ne nic se neděje, jen mě to tak napadlo :)

Odkaz ke komentáři

Tom: Co ti budu podivat. :D Auto uz jsem musel odsunout nekam uplne bokem, neni na nej vubec cas. Spis uz zacinam pomalu setrit na nejaky jiny, tohle si necham jako levny priblizovadlo a mozna k tomu casem dokoupim neco poradnyho, co bude zrat hodne benzinu. :D

Ted mam auto v Krumlove v servisu, kdyz se stihne opravit brzo, tak si pro nej v pondeli dojedu, to by znamenalo, ze bych ten dalsi vikend neprijel. Kdyby ho ale nestihli opravit, tak bych pro nej dojel v patek a v tom pripade bych stihl i grilovani.

Odkaz ke komentáři

Bracha dorazi urcite a mozna o neco driv nez ja. Jestli dostane draha polovicka na patek volno, tak pojedem asi spolu do cr. Stavil bych se pak v patek jen na malou chvilku za vama, az pojedu zase do Rakous.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...