Spooky1 Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 Mě??? Takového milého, hodného chlapce? :jelen: :jelen: :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 No to sice jo, ale celkem tuším kdo by vyhrál při šikaně [emoji23] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 9, 2018 Sdílet Odesláno Leden 9, 2018 Jasný přijedeme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 10, 2018 Sdílet Odesláno Leden 10, 2018 Ozi: Já myslím že by to bylo vyrovnané... :D Michal: Tak je to správné, tak to má být... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 Tak pánové pátek platí. Ozi dojede, Michal je zrádce a jde raději do kolbenky živit Číňana... :lol: :lol: :lol: Přídá se někdo další na odpolední kávu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 my v pátek nedorazíme. Po ČB bych to asi dal, ale mimo se nedostanu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 do kolbenky živit Číňana... :lol: :lol: :lol: Japonce kamaráde a ne Číňana, to je prej velikej rozdíl co sem slyšel od holek z prasečáku :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 Správně Šuldo,Spooky šíří drby ??cígán nesplňuje emisní limit tak ho china nechce?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 (upraveno) Hele já nevím... Prostě je malej a sikmovokej... :D A ty Sulda nedrzkuj a koukej už taky dorazit ;-) Upraveno Leden 17, 2018 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 17, 2018 Sdílet Odesláno Leden 17, 2018 Jóó kamaráde to není tak jednoduchý. Tolik času na kafe holt nemám :) To máš rodina, práce (občas :) ), kuželky, spánek, nějakej gaučing, v pátek ráno do ČB a zpět nevím kdy ale do 15:00 už potřebuju bejt v Jemnici, do toho tchán narozeniny atd. Když to spočítáš, tak Ti logicky vyjde, že sem holt v časovém mínusu :) A teď si představ, že by mi jeblo jak Michalovi a šel bych makat do nepřetržitýho provozu :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Hele já jsme taky pořád časově ve skluzu... ale jen cca pul roku... No a? Nesmíš si to tak brát... :D Prostě si musíš občas na kamarády najít čas... Až ti rupne cevka, budeš tahat nohu za sebou, to budeš mít najednou času... Jen už nikam nedojedeš... :D No Michal to totiž u mě okoukal... Z práce do práce... ale zase když něco chceš, musíš si na to někde vydělat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Ty pacholku držet z Jemnice...měl sem drahýho Ježíška tak musím účet dorovnat...viď Tome ?já volný čas jezdím po zubaři s rodinou a často za máti. Dneska už prostě do JH na cévní se zánětem ?a zitra opět do práce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 (upraveno) Nesmíš si to tak brát... :D Prostě si musíš občas na kamarády najít čas...Poslední co bys ode mě mohl čekat, je to, že bych si to tak bral :lol: Nějaký praskání ze stresu, z toho nemám strach :) Čas na kamarády si samo udělám, i s vámi už sem poseděl ale prostě mi nevychází čas si zajet 75km tam a zpět na kafe a kor když kafe nepiju :lol:Michale nečil se tak, Spooky má s tou cévkou pravdu :lol: A do tý práce choď, někdo to za mě musí udělat, tenhle tejden sem byl na první noční jen do dvou hodin a tu poslední nejdu radši vůbec :lol: Já totiž ani tu práci nestíhám :lol: Upraveno Leden 18, 2018 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 18, 2018 Sdílet Odesláno Leden 18, 2018 Poslední co bys ode mě mohl čekat, je to, že bych si to tak bral :lol: Nějaký praskání ze stresu, z toho nemám strach :) Čas na kamarády si samo udělám, i s vámi už sem poseděl ale prostě mi nevychází čas si zajet 75km tam a zpět na kafe a kor když kafe nepiju :lol: Michale nečil se tak, Spooky má s tou cévkou pravdu :lol: A do tý práce choď, někdo to za mě musí udělat, tenhle tejden sem byl na první noční jen do dvou hodin a tu poslední nejdu radši vůbec :lol: Já totiž ani tu práci nestíhám :lol: ?nestresuji,vim že to nevychází....žiji vysokým životním tempem....ale už věkově zastávám.jen to nechci přiznat ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 19, 2018 Sdílet Odesláno Leden 19, 2018 jj... můžu odsouhlasit, MIchal měl drahýho ježíška... holt si nechce pripustit že stárne.. :D Ale Michale bud v klidu, tak mě stal jezíšek raneček... :D Holt zabereme v práci pro dobrý pocit, že pro to něco děláme... :D Šulda: Tak to se máš nejlépe když už ani do práce nechodíš, protože nestíháš... :D Já bych taky nechodil,ale nikdo mě za to nechce platit... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 Čau kluci, taky bych se s někým sešel, jen tak na pokec jsem od JH. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 20, 2018 Sdílet Odesláno Leden 20, 2018 Ahoj to nebude problém jestli nejsi vytížen jako:ja,Šulda a Mirda ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 (upraveno) Třeba teď v pátek jsi promeskal společnou kávu z ozim. Jinak pánové v pátek káva? I ozi by se měl dostavit.. :D cca 17:00 na základně? Upraveno Leden 21, 2018 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Jo, tak zrovna teď v pátek jsem v práci cca do 18 hod. A v sobotu jedů do Prahy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 21, 2018 Sdílet Odesláno Leden 21, 2018 Spooky, velke diky za pohosteni a kavu minuly patek :-) S patkem pocitam, jen nevim jestli budu stihat tu 17h, vypada to, ze pojedu z Hradce Kralove zase... :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 jezdí do HK a ...... neozve se ... :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Ozi: OK... Tak 18tá... :D Kovi: Tak doraz po 18té hodině... není problém... Teď jsme seděli asi do 22ti... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kovikovi Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Uvidíme. Budu se snažit a zeptám se kde se scházíte? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Spooky, velke diky za pohosteni a kavu minuly patek :-) S patkem pocitam, jen nevim jestli budu stihat tu 17h, vypada to, ze pojedu z Hradce Kralove zase... :-( Spooky, velke diky za pohosteni a kavu minuly patek :-) S patkem pocitam, jen nevim jestli budu stihat tu 17h, vypada to, ze pojedu z Hradce Kralove zase... :-( Ozi já myslel že máš RS a špičkovou výbavu...antiradar ??????tak potom nevím....?že by chyba mezi volantem a pedály 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Tome tento datum se mi líbí, i hodina dobrá. Zatím to vypadá na mou účast. Kovikovi - Slezina bývá u Toma ve veselí. A teď ještě přiznejte se kdo tady má bílou OIII s černou lepkou vlevo vedle RZ? Dneska kolem osmý ráno jsem ho předjel na D3 a oba jsme pak sjížděli na Planou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 jar_da: Bohuzel nejezdim tak, abych mohl dat aspon kafe, sef me tam vzdy dotahne a naplanuje jeste minimalne jednu zastavku cestou tam i zpet nekde na prodejne... :wallbash: Doufam, ze takovato navsteva ted bude posledni a priste uz si strasu budu moct planovat sam. Spooky: nekdy ta 17-18 bude ok, uvidim, tam strasne pak zavisi na provozu kolem Benesova a vyjezd z Blbakova :palec: Michal70: RS spinka v garazi, vcera jsem ji vymenil zase baterku, ale jinak spinka... A ano vybaveni mam a mam ho i v te bile, takze neboj, poletim jak to jen provoz dovoli... :loool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 No,jasně?já se tam ukážu taky spíš na 18hod ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Kua to budu mít pěkně hnusnej pátek. Budu zrovna v práci a ještě s vědomím, že mě pomlouváte u kávy :lol: Drobet to zkraťte ať mi zase hodinu nezvoní v uších :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal70 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 To si piš že tě pomluvíme....co jiného bysme delali??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Leden 22, 2018 Sdílet Odesláno Leden 22, 2018 Kdybys byl na místě nemohli by jsme Tě pomlouvat. A teď si vyber zvonění v uších nebo klidná kávička s pokecem a bez zvonění. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.