jofree Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 sebe, zenskou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 bohužel ta je v práci,...někdo musí vydělávat na moje rozmary :-) jo a je to v tom Veselí? jen pro ujištění... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 Škodík: Tak sebe bez ženy. ;-) Já někam přeparkuju prcka ať maj oktávky místo Maso je zařízený a myslím, že ho zase tak málo nebude, chléb a pár rohlíku bude též. Nějaká hořčice, tatarka či kečup kdyby měl někdo zájem se najde taky. Jen chlapi kdyby jste měl někdo doma repelent, tak ho možná pro jistotu vezměte. Nejsem si jistej jestli si na něj vzpomenu abych ho koupil... Díky... Rosťa: Ty máš bojovej ukol dovezt samolepky a kartičky... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 a taky nezapomeňte fotit... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 jedna technická, už máš pořádný PEPO, nebo se po něm mám někde podívat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 poradnyho PEPU? :( je to takovej malej Josifek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 30, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2009 no teď jsem se díval na netu, oni ho pořád dělají ve stejném balení, co si jen pamatuju. A že už něco pamatuju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 jofree: Joooo pepo je porad stejny. Podpalovac co byl minule nebyl tak spatnej a navic mam aj origo PEPO v tekutém stavu ;-) Žanýýý: To někdo musí dovézt foťák. Já bohužel žádnej nemám... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 A prijede zase Rosta? Ten minule fotak mel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 no doufam ze prijede. Aspon nic nerikal, ze by neprijel... Jeste musim zkusit Doliho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 (upraveno) Ja mam hlavne strach, co bude delat pocasi... pac u nas to nevypada zrovna nejlip Edit: auto uvnitr jakstaks umyto Upraveno Červenec 31, 2009 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 tak jsem zvedav na dnesni ucast... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 trosku se seknem, tem zenskejm to hrozne trva, vzdyt to znate... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Já bych řekl že účast dobrá. ;-) Všici akorát ujeli spát a my se rozhodly že přespíme tady že nikem nepojedeme... Jinak díky moc všem za účast... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 jj, akce dobrá, my děkujeme za pohoštění 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 diky, bylo to super :) jen nevim, proc to potkava zrovna me, ale ted se na me po Krumlove lepil nejakej passat ;) copak je moje auto tak hrozny zezadu, ze me musi kazdej predjizdet? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jofree Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 to ne, ale chce se podivat, jestli je stejne hezke i ze predu, tak se chce presvedcit ve zpetnem zrcatku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Nemáte zač děkovat.... Houmi: No jestli to nebude tím jak rychle jezdíš... mě taky všichni posledni dobou předjíždějí... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 Spooky: ale at jede, vid, vzdyt co ja s nim, kdyz bude za mnou, akorat mi sviti do zrcatek ale srat se mi na auto... to je nejaka nova moda asi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 31, 2009 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2009 jj... přesně tak... raději pěkně před tebou ať ti svítí na cestu než aby ti pražil do zrcatek... ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 taky se mi líbilo a lidi přijemní a myslím,že nás tam bylo dost když připočtem i komáry ;) takže bych to hodnotil jako účast veliká :) A taky jem poznal ,že pod nickama nejsou náctiletí puberťáci jak se vždycky říká :) ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Škodík: No kdyby jsme počítali komáry tak to byl asi největší sraz nejen této sezony... A kdyby ti náhodou chyběl katalog od MADu tak mě leží doma na poličce... ;) Dyžtak se ozvi třeba na ICQ a nějak se domluvíme co s ním ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 já vím,ale neměl jsi čas si to v klidu projít,takže v pohodě pak se domluvíme,..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Srpen 1, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2009 Spooky1:ahoj Tome,tak koukám,že srazík se opět vydařil ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 Škodík: OK... Děkuji. V klidu to zkouknu a nějak vrátím... ;-) Žaný: jj... Vydařilo se bych řekl... Všem se snad líbilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 2, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2009 (upraveno) Tady tedy pár foteček od nás. Nějaká společná, trocha chuti pro ostatní, hnedka se lepily samolepky a foto nejmenšího účastníka. PS: Nechápu jak je to možný,ale člověk si pozve pár kamarádů na grilování a oni všichni přijedou oktavkama. Hrozně populární auto dneska... Upraveno Srpen 2, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Netvor Odesláno Srpen 3, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2009 Dobré to o5 bylo :) díkes :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octaviaman Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 co je to tady za bordel KORNOUTI :) se mi zdá tu udělám pořádek,sraz a s bababma tak nevím + nebo - budu muset taky dorazit a zkontrolovat jaký jste pijani ,barák téměř dostaven,v sobotu malá čuníková předkolaudace a pak víkendy snad volný,jinak v týdnu jsem k dispo FURT jo a od 10.8. mám 2 tejdny váloše tak brkněte kdyby hořelo,zajedu přiložit NAZDAR 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 Myslim, ze poradek je tady dost a pokud mas zenskou, ktera je tak v pohode, jako vsechny, ktere byly na srazu, tak ji klidne vem s sebou priste 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 4, 2009 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2009 (upraveno) Octaviaman: No nevím kdy co bude... Teď asi až v září srazík v Rozkoši... :-D Ale moc se tady nepije všichni jezděj autama a jedou pak dom... edit: Joooo z babama má Houmik dosti pravdu... Upraveno Srpen 4, 2009 uživatelem Spooky1 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.