Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Rosta: ja tudy jet nechci prave, ale vypadalo to, ze z jihu pojedu jen ja a Ales, tak jsem mu na to kyvnul, ale ted co pojede taky Spooky, tak chce jet taky pres Prahu, no a to uz jsme dva a s vama se potkame v Praze a dal pojedeme spolecne :palec:

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Netvor: Aleši nedělej zagorku a pojeď s námi. Dyk mě nebude mít kdo táhnout. Já jsem si na x cestách do Nymburka ozkoušel že se cesta po dálnici vyplatí, takže do Sklaice se musí vyplatit taky...

Rosťa: Tak to je super, že jedeš.

Houmik: Jak jsme se domluvily včera po telefonu. 6:00 OMV u sloupu.

škodik: škoda tě chlape. Taky jsem čekal že jedeš.

Jen tak pro radost: Nový gumy GoodYear UG7+ obuty, v pátek geometrii a jedemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............ :-D

Odkaz ke komentáři

Jsem neřekl že jste mejdla ;-) Jinak babiččino údolí super. Jsem rád, že jsme pokoukli. A řekl bych že jsme se aj dosti nasmáli... ;-) Houmiku o hodně jsi přišel. A zdržení bylo aj s kávou cca 2hodinky...

Jen jsme s Peťou dom nějak malonko zmatkovali... Teda já... navigace nějak nevěděla že je nájezd uzavřenej pač ho dodělávaj a já ve slepé víře první odbočku přejel... :palec:

Upraveno uživatelem Spooky1
Odkaz ke komentáři
Jsem neřekl že jste mejdla ;-) Jinak babiččino údolí super. Jsem rád, že jsme pokoukli. A řekl bych že jsme se aj dosti nasmáli... ;-) Houmiku o hodně jsi přišel. A zdržení bylo aj s kávou cca 2hodinky...

Jen jsme s Peťou dom nějak malonko zmatkovali... Teda já... navigace nějak nevěděla že je nájezd uzavřenej pač ho dodělávaj a já ve slepé víře první odbočku přejel... :palec:

jj. údolí bylo fakt super :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...