Přejít na obsah

Jihočeský kraj

Guest houmik

Doporučené příspěvky

Jóó kamaráde to není tak jednoduchý. Tolik času na kafe holt nemám :) To máš rodina, práce (občas :) ), kuželky, spánek, nějakej gaučing, v pátek ráno do ČB a zpět nevím kdy ale do 15:00 už potřebuju bejt v Jemnici, do toho tchán narozeniny atd. Když to spočítáš, tak Ti logicky vyjde, že sem holt v časovém mínusu :) A teď si představ, že by mi jeblo jak Michalovi a šel bych makat do nepřetržitýho provozu :lol:

Odkaz ke komentáři

Hele já jsme taky pořád časově ve skluzu... ale jen cca pul roku... No a? Nesmíš si to tak brát... :D Prostě si musíš občas na kamarády najít čas... Až ti rupne cevka, budeš tahat nohu za sebou, to budeš mít najednou času... Jen už nikam nedojedeš... :D
No Michal to totiž u mě okoukal... Z práce do práce... ale zase když něco chceš, musíš si na to někde vydělat... :D

Odkaz ke komentáři

Nesmíš si to tak brát... :D Prostě si musíš občas na kamarády najít čas...

Poslední co bys ode mě mohl čekat, je to, že bych si to tak bral :lol: Nějaký praskání ze stresu, z toho nemám strach :) Čas na kamarády si samo udělám, i s vámi už sem poseděl ale prostě mi nevychází čas si zajet 75km tam a zpět na kafe a kor když kafe nepiju :lol:

Michale nečil se tak, Spooky má s tou cévkou pravdu :lol: A do tý práce choď, někdo to za mě musí udělat, tenhle tejden sem byl na první noční jen do dvou hodin a tu poslední nejdu radši vůbec :lol: Já totiž ani tu práci nestíhám :lol:

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

Poslední co bys ode mě mohl čekat, je to, že bych si to tak bral :lol: Nějaký praskání ze stresu, z toho nemám strach :) Čas na kamarády si samo udělám, i s vámi už sem poseděl ale prostě mi nevychází čas si zajet 75km tam a zpět na kafe a kor když kafe nepiju :lol:

Michale nečil se tak, Spooky má s tou cévkou pravdu :lol: A do tý práce choď, někdo to za mě musí udělat, tenhle tejden sem byl na první noční jen do dvou hodin a tu poslední nejdu radši vůbec :lol: Já totiž ani tu práci nestíhám :lol:

?nestresuji,vim že to nevychází....žiji vysokým životním tempem....ale už věkově zastávám.jen to nechci přiznat ??

Odkaz ke komentáři

jj... můžu odsouhlasit, MIchal měl drahýho ježíška... holt si nechce pripustit že stárne.. :D Ale Michale bud v klidu, tak mě stal jezíšek raneček... :D Holt zabereme v práci pro dobrý pocit, že pro to něco děláme... :D

Šulda: Tak to se máš nejlépe když už ani do práce nechodíš, protože nestíháš... :D Já bych taky nechodil,ale nikdo mě za to nechce platit... :D

Odkaz ke komentáři

Spooky, velke diky za pohosteni a kavu minuly patek :-)

S patkem pocitam, jen nevim jestli budu stihat tu 17h, vypada to, ze pojedu z Hradce Kralove zase... :-(

Spooky, velke diky za pohosteni a kavu minuly patek :-)

S patkem pocitam, jen nevim jestli budu stihat tu 17h, vypada to, ze pojedu z Hradce Kralove zase... :-(

Ozi já myslel že máš RS a špičkovou výbavu...antiradar ??????tak potom nevím....?že by chyba mezi volantem a pedály

Odkaz ke komentáři

Tome tento datum se mi líbí, i hodina dobrá. Zatím to vypadá na mou účast.

Kovikovi - Slezina bývá u Toma ve veselí.

A teď ještě přiznejte se kdo tady má bílou OIII s černou lepkou vlevo vedle RZ? Dneska kolem osmý ráno jsem ho předjel na D3 a oba jsme pak sjížděli na Planou.

Odkaz ke komentáři

jar_da: Bohuzel nejezdim tak, abych mohl dat aspon kafe, sef me tam vzdy dotahne a naplanuje jeste minimalne jednu zastavku cestou tam i zpet nekde na prodejne... :wallbash: Doufam, ze takovato navsteva ted bude posledni a priste uz si strasu budu moct planovat sam.

Spooky: nekdy ta 17-18 bude ok, uvidim, tam strasne pak zavisi na provozu kolem Benesova a vyjezd z Blbakova :palec:

Michal70: RS spinka v garazi, vcera jsem ji vymenil zase baterku, ale jinak spinka... A ano vybaveni mam a mam ho i v te bile, takze neboj, poletim jak to jen provoz dovoli... :loool:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...