Přejít na obsah

Klokyho modrá RS FL

Doporučené příspěvky

Čaute všichni.Tak jsem si splnil sen a pod stromeček jsem si nadělil vysněnou dvojkovou Octávu FL RS TDI,výroba 9/2009,najeto 158tkm,serviska,z Německa,zachovalá,mimo zadních výhřevů a sound systému to je v plný palbě.Jede to krásně,nádherná barva.

Plánuji jen pár úprav:maska bez znaku,mračítka Milotec,zadní zatmavená světla a fólie na okna

post-22253-0-70313200-1387882263_thumb.jpg

post-22253-0-28340800-1387882277_thumb.jpg

post-22253-0-22982700-1387882288_thumb.jpg

post-22253-0-87106400-1387882300_thumb.jpg

post-22253-0-52620900-1387882313_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

moc krásná, tak ať hlavně slouží a DPF taky ;) Jinak k plný palbě ti chybí ještě interiér Supreme, ale to je detail ;)

jinak to dřevo ti nespadne na auto? známý to takhle mě podobně a přes den jim to spadlo, ještě že byli v práci a ani jedno auto neměli v garáži ;)

Upraveno uživatelem marekczek
Odkaz ke komentáři

moc krásná, tak ať hlavně slouží a DPF taky ;) Jinak k plný palbě ti chybí ještě interiér Supreme, ale to je detail ;)

jinak to dřevo ti nespadne na auto? známý to takhle mě podobně a přes den jim to spadlo, ještě že byli v práci a ani jedno auto neměli v garáži ;)

Díky.Supreme,tedy komplet kůži jsem nechtěl,ale líbila by se mi ta tmavá alcantara s červeným prošíváním.Jinak s tím dřevem,už jednou spadlo,naštěstí tam předchozí auto taky nebylo.Tohle je pořádně narovnaný a každý den kontroluju.A dnes ho stejně přerovnám jinam

Odkaz ke komentáři

Co vidim + šíbr, volant.. :) Moc pěkná, líbí se mi tyhle kola a barva. Ať dobře a bezproblémově slouží :palec:

Díky.Mě se kola tyhle Neptuny originál taky moc líbí.Mám 2 sady.Barvu jsem chtěl jen tuhle,proto to shánění bylo skoro půl roku.Vidíš,to mě ani nenapadlo,šíbr nepotřebuji a MF volant je pro zlost,Alespoň pro mě.Otec ho má a furt tam nechtěně něco přepíná,ale asi jde o zvyk.

Odkaz ke komentáři

Tak dnes proběhl servis,poněvadž jsem už třikrát spadl do nouzáku.Ještě jsem i nechal udělat sbíhavost,protože leťáky co jsem sundal byly vzadu sjeté viditelně vnitřky.Platil jem 3500kč v servisu Škoda a závada diagnostikována:057 130 764H ventil regulátoru tlaku paliva 1800 Bar.Tento díl stojí 7400kč+práce.Naštěstí to zaplatí pán,co jsem to od něj kupoval,takže super.

Odkaz ke komentáři

Bohužel s panem Markem a jeho mladým kolegem nemám moc dobré zkušenosti. Bratr sháněl Octavii l a vybral u něj, jeli jsme až z Brna ještě s kolegem z práce a šikovným mechanikem se zkušenostmi s koncernovými auty.

Měla to být Octavia 1, rok 2003, myslím že Elegance, cena nějak 130 000,- (je to už skoro 3 roky), na place moc pěkných aut, starší kolega (Marek? ) nám bazar otevřel, jednání naprosto v pohodě, auto stálo v dolní části bazaru, na první pohled hned zamrazilo, Octa měla malé pravé zrcátko, takže odhad 2001 rok, což se pak i potvrdilo dle kódů na sklech, nějaká kosmetika taky byla, ale nic hroznýho, lak v přední části poukazoval na drobný ťukanec. I po tomto by to bratr bral, objeli jsme toho hodně a toto bylo nejmenší zlo. Pak přijel mladší kolega marka v Passatu CC, zezačátku se choval jakž takž, ale pak byl nervóznější víc a víc a pak i dost arogantní, slevit chtěl sotva pár tisíc a že dá k autu zimní kola, na naše argumenty že je to rok 2001 a ne 03 nechtěl reagovat a furt si mumlal svoje, takže nakonec z obchodu sešlo...

I po této zkušenosti taky sleduju auta co prodává a možná bych mu ještě šanci budoucnu dal. Pokud sis ale vše prohlídl, ověřil a sám jseš spokojen, je to jen dobře a ať RSko dělá jen a jen radost!!

Mimochodem, Octu RS v modré, já tuze rád... :-)

Odkaz ke komentáři

Sleduju tyto RS FL už 2 roky.V červenci jsem prodal mojí O1 TDI 66kw,r.v.98 ale moc pěkná po celolaku,takže 6 měsíců intenzivního shánění RS.Pak jsem jeden den v pátek objevil tuto mojí na německém webu a za hodinu už tam nebyla.Druhý den se ta samá objevila v Česku na tipcarsu.Zavolal jsem,byla,poslal VIN,ověřil jsem si ho-vše sedělo,jinak bych nekoupil.Takových už jsem ověřoval přes VIN spousty.Třeba Karlovy Vary psal pán:vše servis Škoda,záruka na km a ihned by slevil po tlf 15tkč,po ověření v databázi žádný záznam-takže jasná stočenka a falešná serviska.

Na p.Marka jsem reference četl,také jsem byl rozhodnut popřípadě nekoupit,když najdu nějakou nesrovnalost,ale kupidivu vše OK.

Jinak změny na RS:folie na okna(propustnost35%) i na zadních světlech a nová řadička z O3 RS

post-22253-0-41232100-1389718595_thumb.jpg

post-22253-0-55311300-1389718609_thumb.jpg

post-22253-0-59788500-1389718628_thumb.jpg

post-22253-0-94705300-1389718640_thumb.jpg

post-22253-0-88187400-1389718651_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...