kloky007 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Čaute všichni.Tak jsem si splnil sen a pod stromeček jsem si nadělil vysněnou dvojkovou Octávu FL RS TDI,výroba 9/2009,najeto 158tkm,serviska,z Německa,zachovalá,mimo zadních výhřevů a sound systému to je v plný palbě.Jede to krásně,nádherná barva. Plánuji jen pár úprav:maska bez znaku,mračítka Milotec,zadní zatmavená světla a fólie na okna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Vítej, krásná Tak mnoho spokojených kilometrů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 tak takýto ježiško :) niekto musel veľmi poslúchať samozrejme nech slúži a veľa šťastných KM prajem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Vítej mezi námi - je hezká, tak ať slouží! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 24, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 24, 2013 Hm paradny jezisko nech poslucha a robi radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 (upraveno) moc krásná, tak ať hlavně slouží a DPF taky ;) Jinak k plný palbě ti chybí ještě interiér Supreme, ale to je detail ;) jinak to dřevo ti nespadne na auto? známý to takhle mě podobně a přes den jim to spadlo, ještě že byli v práci a ani jedno auto neměli v garáži ;) Upraveno Prosinec 25, 2013 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Prosinec 25, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 25, 2013 Vítej mezi námi, tomu říkám bohatej ježíšek :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 moc krásná, tak ať hlavně slouží a DPF taky ;) Jinak k plný palbě ti chybí ještě interiér Supreme, ale to je detail ;) jinak to dřevo ti nespadne na auto? známý to takhle mě podobně a přes den jim to spadlo, ještě že byli v práci a ani jedno auto neměli v garáži ;) Díky.Supreme,tedy komplet kůži jsem nechtěl,ale líbila by se mi ta tmavá alcantara s červeným prošíváním.Jinak s tím dřevem,už jednou spadlo,naštěstí tam předchozí auto taky nebylo.Tohle je pořádně narovnaný a každý den kontroluju.A dnes ho stejně přerovnám jinam 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Co vidim + šíbr, volant.. :) Moc pěkná, líbí se mi tyhle kola a barva. Ať dobře a bezproblémově slouží 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Prosinec 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 Co vidim + šíbr, volant.. :) Moc pěkná, líbí se mi tyhle kola a barva. Ať dobře a bezproblémově slouží Díky.Mě se kola tyhle Neptuny originál taky moc líbí.Mám 2 sady.Barvu jsem chtěl jen tuhle,proto to shánění bylo skoro půl roku.Vidíš,to mě ani nenapadlo,šíbr nepotřebuji a MF volant je pro zlost,Alespoň pro mě.Otec ho má a furt tam nechtěně něco přepíná,ale asi jde o zvyk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hampejz Odesláno Prosinec 26, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 26, 2013 pěkná a modrá prostě sluší! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Prosinec 27, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2013 Tak to dřevo za autem je pryč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Prosinec 30, 2013 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 Zdravím.Tak dnes konečně dorazily zimáky 225/40/18 Nokian vyrobené v listopadu 2013.Sice ještě není pořádná zima,ale už se cítím jistěji a vzhledu to nic neubralo.Jinak dnes asi 150km,spotřeba průměr 6l dle PP,pohoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirek1.8T Odesláno Leden 1, 2014 Sdílet Odesláno Leden 1, 2014 Vítej tady, ať ti auto slouží, modrá je hóoodně dobrááá 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 2, 2014 Sdílet Odesláno Leden 2, 2014 Modrá je prostě krásná barva a RSu sedí! Vítej a užívej! ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Leden 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 Dík.Já ji sháněl už od července,jinou jsem ani nechtěl.To jsou jediné dvě barvy(ještě se žlutou),které jsou výlučně RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 3, 2014 Sdílet Odesláno Leden 3, 2014 JJ, to máš pravdu no...Hlavně ta modrá, když je kára naleštěná, je to prostě radost pohledět.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak dnes proběhl servis,poněvadž jsem už třikrát spadl do nouzáku.Ještě jsem i nechal udělat sbíhavost,protože leťáky co jsem sundal byly vzadu sjeté viditelně vnitřky.Platil jem 3500kč v servisu Škoda a závada diagnostikována:057 130 764H ventil regulátoru tlaku paliva 1800 Bar.Tento díl stojí 7400kč+práce.Naštěstí to zaplatí pán,co jsem to od něj kupoval,takže super. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Tak to máš velkou kliku na předchozího majitele.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 wow, s tim predchozim majitelem, tak to je pekna haluz, mozna bys sem mel dat kontakt, az bude prodavat dalsi auto, ze bych sel do fronty, kdyz by mel ale DSG RS FL TDI, combi, to bych mu pak utrhl ruce mas to ale paradni! hodne km bez srncu a blbecku! At jen slouzi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Díky moc.Tak tady je ten pán: 1A MAREKSvatodušská, Dobruška 51801,vozí auta z Německa.V tý Dobrušce má tak 20-30 nádherných aut od koncernu po BMW. Jo jo,srnky nepřivolávej,už jsem jich za život trefil fakt dost. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Ty hele nechci te nejak desit, ale proveroval jsi si nejak peclive to auto od nej? Ja kdyz jsem nedavno resil nakup auta, tak mel dost spatny reference a auta s nejasnym puvodem. Tak treba to tvoje bude vyjimka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 jj, taky jsem u nej pred pul rokem hledal, ale reference me odradily... :( auto mas krasny, tak hlavne at slouzi - a z uprav bych vynechal mracitka, jinak mas pekne plany 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Leden 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Auto jsem si samozřejmě předtím ověřil v databázi podle VIN,vše sedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 kamarád má od něj OCT2 1.9 TDI asi kod BXE, nějaká ambition ale je se spokojen a vše asi sedělo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 Tak to je hlavni.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Leden 11, 2014 Sdílet Odesláno Leden 11, 2014 já bych to řekl asi tak, všude je to risk i nové auto je velký risk(akorát to nové není např ukradené).... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Enko Odesláno Leden 13, 2014 Sdílet Odesláno Leden 13, 2014 Bohužel s panem Markem a jeho mladým kolegem nemám moc dobré zkušenosti. Bratr sháněl Octavii l a vybral u něj, jeli jsme až z Brna ještě s kolegem z práce a šikovným mechanikem se zkušenostmi s koncernovými auty. Měla to být Octavia 1, rok 2003, myslím že Elegance, cena nějak 130 000,- (je to už skoro 3 roky), na place moc pěkných aut, starší kolega (Marek? ) nám bazar otevřel, jednání naprosto v pohodě, auto stálo v dolní části bazaru, na první pohled hned zamrazilo, Octa měla malé pravé zrcátko, takže odhad 2001 rok, což se pak i potvrdilo dle kódů na sklech, nějaká kosmetika taky byla, ale nic hroznýho, lak v přední části poukazoval na drobný ťukanec. I po tomto by to bratr bral, objeli jsme toho hodně a toto bylo nejmenší zlo. Pak přijel mladší kolega marka v Passatu CC, zezačátku se choval jakž takž, ale pak byl nervóznější víc a víc a pak i dost arogantní, slevit chtěl sotva pár tisíc a že dá k autu zimní kola, na naše argumenty že je to rok 2001 a ne 03 nechtěl reagovat a furt si mumlal svoje, takže nakonec z obchodu sešlo... I po této zkušenosti taky sleduju auta co prodává a možná bych mu ještě šanci budoucnu dal. Pokud sis ale vše prohlídl, ověřil a sám jseš spokojen, je to jen dobře a ať RSko dělá jen a jen radost!! Mimochodem, Octu RS v modré, já tuze rád... :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kloky007 Odesláno Leden 14, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 Sleduju tyto RS FL už 2 roky.V červenci jsem prodal mojí O1 TDI 66kw,r.v.98 ale moc pěkná po celolaku,takže 6 měsíců intenzivního shánění RS.Pak jsem jeden den v pátek objevil tuto mojí na německém webu a za hodinu už tam nebyla.Druhý den se ta samá objevila v Česku na tipcarsu.Zavolal jsem,byla,poslal VIN,ověřil jsem si ho-vše sedělo,jinak bych nekoupil.Takových už jsem ověřoval přes VIN spousty.Třeba Karlovy Vary psal pán:vše servis Škoda,záruka na km a ihned by slevil po tlf 15tkč,po ověření v databázi žádný záznam-takže jasná stočenka a falešná serviska. Na p.Marka jsem reference četl,také jsem byl rozhodnut popřípadě nekoupit,když najdu nějakou nesrovnalost,ale kupidivu vše OK. Jinak změny na RS:folie na okna(propustnost35%) i na zadních světlech a nová řadička z O3 RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 Paráda!Tyhle lehký fólie k modrý, včetně světel jdou moc dobře! :-) Kde jsi to nechával dělat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.