Přejít na obsah

demontáž budíkov pred faceliftom (vlna)

daniel994

Doporučené příspěvky

zdravím, mám octaviu 1997 pred faceliftom (palubovka s veľou vlnou) potrebujem odmontovať budíky no neviem sa k nim cez ten plast okolo nich dostať. Vyskrutkoval som 3 skrutky (2 pri budikoch a jednu pod nápisom octavia) no ten plast stale nechce povoliť. Prosím poraďte mi ako ho uvoľniť nechcel by som ho zlomiť pretože ako som si všimol drží aj tlačidlo pre výstražne svetla a vývody topenia.

Prosím pomožte mi k tým budíkom sa potrebujem dostať pre blížiacu sa STK :/

Odkaz ke komentáři

Zdalo sa mi jednoduchsie nejak odstavit tu kontrolku :D , len ako sa dostat za ten plast :/ A vedel by si mi poradit aky odpor tam treba dat? a bude to vobec fungovat? pretoze ja som mal ten airbag streleny :/ ....... takže zrejme budem musiet vymazat chybu alebo zohnat novu riadiacu jednotku ?

Odkaz ke komentáři

Tak lehce ji stejně neoblbneš - po otočení klíčem by měla kontrolně zasvítit a zhasnout. Nevím jak před FL, ale v nových autech kontrolky zháší postupně, aby ji zase nějaký chytrák nepřipojil na kontrolku jinou :palec:.

Takže pokud se na to technik podívá, stejně na to lehce přijde. Dávatmíst AB odpor je sice funkční, ale pak káméš zjistil, že místo funkčních AB má v autě z bazaru odpor za kaču :wallbash:

Odkaz ke komentáři

co znamena nepodarilo vymazat? nevedeli sa pripojit na RJ airbagov? alebo to vymazali a kontrolka ostala svietit? alebo? aky mas rocnik auta?

//okej viac citam a aj rok najdem :D:D sorry, do 2000-2001 montovali RJ airbagov ktora sa dala odpalit pripojenim na nu... takze to by si ty nemal mat takze ak mas funkcny odpor tak treba len najst mechanika ktory sa na to pripoji a vymaze chybu, ked to ostane svietit a chyba sa na diagnostike ukaze ZNOVA tak ten odpor neplni to co ma..

Odkaz ke komentáři

Ja sa do toho až tak nerozumiem ale bol som pri tom keď to mechanik robil. zastrčil kabel spustil vag a nechal odstranit vsetky chyby , no do sekundy boli spet. no ale ako prechadzam fora tak všade píšu že treba zmazať nejaké "crash data" ... tak sa chcem spytat ci je rozdiel medzi chybami a crash data...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...