Přejít na obsah

Brněnská knajpa # 4x4+2 O:-)

SKAJA

Doporučené příspěvky

Ono je to tak, že to je ofiko Škoda prodejce a původně i Škoda servis...ale později získali certifikaci na servis VW užitkových vozů a nakonec i VW osobní vozy, takže teď jsou autorizovanej VW servis, ale nejsou prodejce. Tak maj náhradní škodovky, což je pro ně výhodnější ;)

...Jinak to rápo je jako náhradní v poho, dřív jsem dostával jako náhradní auto za OII RS buď FI HTP nebo dokonce feldu, což byl větší extrém ;)

Najeto má 1560 km, těžko říct, co se mu nelíbí. Jezdila s ním v podstatě akorát máti do práce, takže prostě průměrný přístup, žádný honění. Ale tak kdo ví, jak to je v tom Mexiku s dílama, možná (určitě) maj na některý věci místní výrobu, tak bych se ani nedivil, kdyby ta kvalita byla někde jinde než u evropské produkce :huh:

Odkaz ke komentáři

Teď nevím, jestli jsem se přehlídl a nebo ne, ale původně jsem četl Roomstera... Rapid a v TDI (i kdyby byl v 66kw variantě) by nemuselo být tak úplně špatný, teda až na social výbavu, co říkáš. To teda nemá ani mlhovky nebo zrcátka v barvě? Ale tak chápu, že proč by měli jako náhradní poskytovat Elegance, když tohle taky jezdí a ještě si to pěkně odepíšou z daní a kdo ví, jestli to pak ještě nestřelí do bazaru a výhodně tak neprodají...

Odkaz ke komentáři

Detailně jsem výbavu ani motor nezkoumal, jen jsem to máti přistavil k práci a jel domů. Ale už přijela, tak na to kouknu...každopádně její reakce byla jednoznačná: Zlatej Beetle, tohle je jak stodvacítka :lol: ...A ono to není zas tak daleko od pravdy. Já si taky hned říkal, že co se týká třeba řízení, tak to připomíná vylepšenou feldu, s oktou se to moc nedá srovnávat. Ale jako základní levný auto pro člověka z vesnice, kterej to potřebuje čistě na dojíždění do města na nákup či do práce, proč ne.

Odkaz ke komentáři

To teda nemá ani mlhovky nebo zrcátka v barvě?

Tak jsem koukal, že to zas taková socka nebude. Mlhovky to má, zrcátka a kliky v barvě, manuální klimu, schránku na brýle, vpředu elektrický okna, tónovaný skla, centrál na dálku, metlu, loketku, palubní počítač, rádio.

Vypadá to na něco vycházející z Ambition, takže cca 390tis Kč.

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem měl zase tu čest s Rapidem za studena a to je teda traktor. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale ta 1.6TDI je při nejlepší vůli na stejné úrovni jako starej dvoulitr PD (PPD), a to si ještě namlouvám, že horší to přece být nemůže :huh:

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...