Petus Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Já to chápu,ale 99% zákazníků rešit budíky nebude. A dalším se tyto budíky budou líbit. Tak to prostě je. Pašík ty obyč. budíky taky nemá nic moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Aspoň se ty budíky nebudou krást :D Někde přece museli ušetřit ne? Bych to neviděl jako nějakou vadu, prostě člověk teď jenom hledá chyby, ale jinak se jim sup moc povedl jednoznačně nejpovedenější škodovka, co se designu týče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 Je pravda, že ty budíky mohly být lepší, ale zase taková hrůza to není ;) , třeba půjdou vyměnit za budíky z pašíka, ale ty asi nebudou sedět tvarově, že? Nevím totiž jaký budíky má passat (nechce se mi to hledat)... Pokud by seděli tvarem, tak by to nemusel být problém je tam dát, protože technologie by měla být asi stejná, ne? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Únor 18, 2015 Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 http://video.aktualne.cz/auto-report/prvni-dojmy-novy-superb-se-skodovce-povedl/r~a4bc05e0b71111e49bec0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=videobox&utm_term=position-8 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 18, 2015 motosmane dobře ty :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Únor 19, 2015 Sdílet Odesláno Únor 19, 2015 auto ma super exterier ... jedine co ma irituje je to zahnutie dohora na. zadnych dverach ... nu a v interieri ta palubka je oldschool ...;( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 auto ma super exterier ... jedine co ma irituje je to zahnutie dohora na. zadnych dverach ... nu a v interieri ta palubka je oldschool ...;( To zahnutí na zadních dveřích tomu právě dodává ten správný vzhled. Už na Oc III se mi to líbilo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ljuk Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 auto ma super exterier ... jedine co ma irituje je to zahnutie dohora na. zadnych dverach ... nu a v interieri ta palubka je oldschool ...;( Presne tak, to vyhnutie rve na kazdu skodovku, pritom je to len okopcene a mierne upavene, nehovoriac o tom, ze to opticky skracuje presklenu cast vozidla a uz aj tak obrovsky kufor vyzera este vacsi. Predna maska je bez napadu a kazi celkovy vzhlad inak celkom slusneho auta. O volante skoda aj hovorit. Kazdopadne si myslim, ze je to prva Skoda po OII a Sll combi, ktora mozno uputa pozornost, teda aspon dufam. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 Za mě teda krásný design obzvlášť v bílé barvě. Interiér je obyč klasika jako ve všech ostatních modelech. To mi až tak nevadí, ale nechápu že je furt ten panel navigace tak nízko... to mi přijde u takovýho auta jako špatný řešení... nicméně viděl jsem ho naživo předevčírem v boleslavi (už jezdí odmaskovaný) a musím říct že to auto má brutálně dlouhej ten rozvor to projdou přední kola..............pak chvíli nic........... a pak zadní kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 20, 2015 Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 16minutové video Škody SUperb 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 20, 2015 (upraveno) Kvasiny Upraveno Únor 20, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Jsem zvědavý kdy dostane nového. Prezident Miloš Zeman navštívil výrobní závod ŠKODA AUTO v Kvasináchhttp://superbauto.cz/clanek/prezident-milos-zeman-navstivil-vyrobni-zavod-skoda-auto-v-kvasinach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 ty stránky vypadají jak z roku 2000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 mareczek: to jsme potrebovali vedet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Ceník by měl být 3.3.2015 po tiskové konferenci.Pokud už nebude při večeru VW 2.3.2015. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest harleymann Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 proč nejezdí něčím jako luxusním Land Roverem,když nemůže na nohy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Vsak on rikal, ze bude jezdit skodovkou, jakozto ceskou znackou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Jj. Už jako premier jezdil Tatrou a chtěl, aby celá vláda jezdila auty tuzemské výroby. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Nevim proč by měli mít "britský" Land Rovery, když ta Škodovka k nám prostě patří 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 mareczek:Ty tomu tak rozumíš. Akorát, když měl zeman jako premiér jezdit Octavii Long tak to odpískal. I když ono se není čemu divit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Nevim proč by měli mít "britský" Land Rovery, když ta Škodovka k nám prostě patří napadá mě jeden důvod a tím je vyšší posez, vzhledem k jeho problémům ..... to lidi obvykle dělaji, že si kupují vyšší auta, když mají pohybové problémy .... každopádně se asi SUV od Škodovky už jako prezident nedočká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 (upraveno) nemužu si pomoct, ale mě se do SUVeček leze snad uplně stejně blbě jako do normálních.. akorát neohýbám záda ale popřípadě nohy natahuji zase děsně... Upraveno Únor 21, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Asi si to nepochopil. Mě je jedno, že má problémy, ale proč kvůli němu bodou jezdit cizí značkou. Jasně škodovka už není tak úplně česká, ale i tak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 No myslím, že jsi to nepochopil ty, Harleyman psal o RR právě v souvislosti s nohama, protože je to vyšší auto a zároveň repre. nemužu si pomoct, ale mě se do SUVeček leze snad uplně stejně blbě jako do normálních.. akorát neohýbám záda ale popřípadě nohy natahuji zase děsně... ono jde taky o vystupování a jestli se ti do SUV leze úplně stejně jako do klasika aut, tak mě napadá, jestli není chyba v tvé postavě, resp. třeba ve výšce a délce nohou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Mě je jedno kdo to psal, oba tady vnucujete nějaký auta, ale proč se bude Česko prezentovat cizí značkou, když můžem jezdit v domácí značce. Že nějakýho Zemana bolej nohy, mě nezajímá. Co je težkýho na tom pochopit, že chci aby jezdili v domácí značce místo nějakýho Rovera nebo RR. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 každopádně se asi SUV od Škodovky už jako prezident nedočká Díky bohu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 má vzít tohle co s ním jezdí v koloně a měl by klid, než v mbéčku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Únor 21, 2015 Sdílet Odesláno Únor 21, 2015 Taky je pravda, že co skončila Tatra, není žádné české auto vhodné pro tyto účely. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.