jirka3 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Opravdu moc pekny;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Myslíte, že udělají hned L@K pro Zemana?nebo dostane zatim jen klasiku? Určitě bude prvni komu ho dodaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 konečně pěkná palubka! konečně elektrická brzda k DSG.... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4961461574 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Tak za elektronickou brzdu rád nejsem, ale interiér je pecka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 sory, když mám automat, tak chci i elektrickou brzdu a ne nějakej klacek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Nechapu, co je na interieru pecka! Ocesany passat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Souhlasím.Žádná pecka to není,ale jde to,žádný cinkrlátka navíc,pěkně přehledný. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LUKY-OO7 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 prehľadné ale bohužial fádna slabota - nič zaujímavé Laurin Klement prevedenie nič moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Tak koncert VW se drží hodně konvencí, no a Škodovka (stejně jako všechny další dceřiné automobilky) musí být vždy až po VW, takže jsem ani moc nepředpokládal, že Superb bude moct být vymazlenější než Passat, ale i tak si myslím, že to není zlé. Rád si počkám na kompletní představení ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
hanys888 Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 ty tapece jsou děsné, to hranaté madlo k tomu vůbec nesedí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Neřekl bych, že se to podobá passatu. Tenhle styl se mi prostě líbí WV AUDI, když si sednete i do starého auta tak interiér vypadá furt v poho. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kingdave Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Ja nevim, ale ten interier je strasne jednoduchy….zadny napad, bez duse. Pusobi na me odflakle.Takova vsehochut stavajicich modelu skodovek. Vzdy me fascinuje, jak pul roku dopredu, nez je premiera, slysim, jak bude superb nadherny, genialni a jak se vsichni z toho pokakame az ho uvidime na zivo….a ve finale z to vyleze vetsi octavka, doplnena prvky z fabie a rapidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Mne se to libi ! Jink po R10 uz se prohanej zamaskovany. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 asi to zkresluje, ale podle těch fotek mi přijde interier toho supa trochu menší, než u passata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 U Passata interier hodně rozšiřují tapece předních dveří, které se směrem dopředu jakoby od středu palubky vzdalují. To mě hned praštilo do očí, jak jsem do toho sedl. Co se SIII týče, víc se mi teda líbí interiér toho současného, ale to už je taková má vlastnost staromilce :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Dnes jsem potkal 3 maskovany;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
motoosman Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Na vrcholné presidentské limusině stěrač zadního okna. Dobrý :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) ten stěrač je k z blití no :D hold když z toho udělali čistej liftback chudák twindoor. Upraveno Únor 5, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Je ho škoda, to určitě. Dávat tašku s noťasem do kufru přes sedanový dvířka je elegantně managerský. Otevírat kvůli tomu celý vrata je spíš chalupářsky zahrádkářský. Ale u škodovky pořád lepší než čistě sedan, protože kufr je jak kráva a bylo by škoda do něj nic nestrčit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Jako twindoor je bezpochyby super, je to na tom autě druhá nejlepší věc, hned po bixenech. Ale bohužel to umí málokdo seřídit a k tomu ten utočený kabel, to trochu sráží, stejně jako pazvuky, které to občas vydává. Nicméně i tak je to podle mě nejlepší vychytávka na SII a škoda, že ztratili odvahu to tam dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 5, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 A ono ti to začalo blbnout? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 Delší dobu to vrzalo při přestavování, chtěl jsem aby to namazali, místo toho to v servise seřizovali a seřídili to tak, že mi začalo bouchat zadní plato a vrže to při přestavování pořád a ještě je slyšet jak se tomu při dotažení moc nechce, jde to proti odporu. Za 3000 km jdu na olej, tak bude reparát seřízení twindoor. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Vam se porad neco nelibi..Si kupte Hjundaje a mate po starostech.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Jo jo, soused z Boleslavi zbledne závistí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Však už tu část stáhnuli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Na vrcholné presidentské limusině stěrač zadního okna. Dobrý :o Tak třeba bude jenom za příplatek :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 6, 2015 Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Netušíte někdo už teď jaké se chystají ALU? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 aspoň 20" by to chtělo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lasse Odesláno Únor 11, 2015 Sdílet Odesláno Únor 11, 2015 Však už tu část stáhnuli Nestáhli. Jede to dál.Dnes jsem to viděl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.