Hoblik Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Taky jsem ho dnes prohlizel v Zeneve. A jako jsem jen ziral, jak je to prostorny. Ani bych nemusel combi. Kazdopadne za mnou snad pul metru mista na nohy. Fakt se nam libil. No kdyby v A6 bylo tolik mista jak v superbu to by bylo fajn:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Jsem schválně seděl jak v Superbu, tak v Passatu a Superb mi přijde prostornější. Jen mě trochu zklamalo zpracování interiéru, moje A4ka je na tom o něco líp. Každopádně bych asi měnil a vzal 2,0TSI 4x4 ve výbavě Laurin a Klement. S panoramou a béžovým interiérem Jj, to místo nás nadchlo. A kufr je takovej malej bazén:-))). Celkem mě pobavil jeden návštěvník autosalonu. Jsem tam seděl, on si vlezl za mě a povídá: Tady bych teda jezdit nechtěl:-)))). A dodal, že je to požád jen zasraný embéčko. By mě zajímalo, v čem takový lidi jezděj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 (upraveno) dyt je to mbéčko ;) @hoblík zrovna v A6 málo místa vzadu není, sedáky tak akorát.... rozhodně na to nadávat nelze. Německý konfigurátor. mrkněte na sociální vybavu, přední i zadní světla sou šílený. :D bez čočky, aneb simply idiotiš. http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/3v3/69115#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=3V3&cc-carline=69115&cc-equipment=24182&cc-motor=&cc-color=&cc-interior=&cc-packages=&cc-view=step1&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_L5_BS_2C2C_%22%7D Upraveno Březen 12, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hoblik Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 No reknu ti ze sem posedel hodne v rs6 a a6 allroad a zkouseli jsme s kolegou ktery ma jak ja pres 190cm jak se usadit za sebe aby ani jeden netrpel a nepovedlo se nam to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 S těmi designovými "hrátkami" u předních světel, kde se bude určitě držet špína a prach z cest, tak je to svým způsobem záměr... jde o to, aby se opět vytvořilo pouto mezi řidičem a vozem v podobě jeho ručního mytí! Projetí myčkou je činem barbarským... Honzo, to jako vážně? Nebo si děláš srandu? To auto míří na manažery a podobně, spousta z nich budou služebáky. 99% z těch lidí to auto ručně mít nebude. Buď pojede do myčky, nebo to strčí někomu na umytí. Ale rozhodně nevyběhne o víkendu s kyblíčkem a hadicí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Bavil jsem se o tom s p. Kabaněm. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Si myslim, ze rucne nikdo nebude nechavat mejt. Jak pise Petr, je to manazer auto a 99 procent to bude hazet do mycky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 dyt je to mbéčko ;) @hoblík zrovna v A6 málo místa vzadu není, sedáky tak akorát.... rozhodně na to nadávat nelze. Německý konfigurátor. mrkněte na sociální vybavu, přední i zadní světla sou šílený. :D bez čočky, aneb simply idiotiš. http://cc-cloud.skoda-auto.com/deu/deu/de-de/3v3/69115#!cc-instance=DEU&cc-salesprogram=DEU&cc-culture=de-de&cc-model=3V3&cc-carline=69115&cc-equipment=24182&cc-motor=&cc-color=&cc-interior=&cc-packages=&cc-view=step1&cc-configurationId=0&cc-viewstate=%7B%22lastConfigurationHash%22%3A%224_L5_BS_2C2C_%22%7D Hm, zase pokrok, místo u SII standardních projektorů, jsou v základu jen parabolové světla - tlesk (vím Active plus beztak obsahuje xeny, ale i tak, když třeba firmy nakupují úplné základy, tak je to naprd). Takže opět přibyly serepetičky v podobě barevných displayů, kupy asistentů a základní věci mizí. Taky mě fascinuje, že vyhřívané sicny jsou v základu až Style, ale tak co už. To s tou mezírkou a vysvětlení od Honzy jsem myslel, že je sranda, ale vypadá to na fakt... to už sranda není, to je jen k pousmání. EDIT: A ještě mi přijde škoda, že výfuk už je úplně schován. Ty chromové koncovky vypadaly na SII celkem dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Tak zrovna ten očesanej základ by mi vůbec nevadil. Tohle není auto, který by se kupovalo z 90% v social edici jako fábka, ale naopak kdo uvažuje o autě typu Superb, IMHO bere minimálně nějaký střed, spíš lepší výbavu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Jo jasně, ten předpoklad je malý, ale i tak, v téhle třídě bych projektory očekával, protože přeci jen svítí v 90% lépe než klasická parabola. My jsme třeba první SII měli holotu - na víc nebylo, pak se dělal upgrade na lepší. A některé věci mi tam tenkrát opravdu chyběly. Kdežto projektory byly věc, co mě naopak potěšilo, jak dobře to svítilo (ještě větší úsměv jsem měl pak u bixenonů). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pawouk01 Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 (upraveno) U SII šéf českého prodeje Vček přiznal, že okolo 80% prodaných vozů šlo na firmy. Okomentoval to tak, že " Superb bude vždy fleetovým vozem...ale že teď registrují značný zájem i u mimo firemní klientely". Když pominu počáteční "hurá" zájem soukromníků o nový model, tak bych chtěl vidět ty managery, jak to budou ručně leštit a mazlit se s tím. Dále uvedel, že očekávají největší zájem o výbavy Style a Laurin&Klement, kde u SII dvě nejvyšší výbavy tvořily přes 50% objednávek. Upraveno Březen 12, 2015 uživatelem Pawouk01 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 To je zajímavé, z osobního sledování mám spíše pocit, že nejvíce bylo výbav Ambiente s větším či menším počtem příplatků. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 ale koukám, že v tichosti superb přišel o solární okno... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 Hele chlapi, to s tema svetlama fakt nebyl for? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 tak když se na ten detail zadíváš, tak ti musí být jasné, že problém je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 ale koukám, že v tichosti superb přišel o solární okno... Když si tam dáš bufík,tak ten taky odvětrává. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) No to je odpověď simply nevěř. Solární okno na léto je supr komfortní věc a běží to furt když svítí slunce Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dix Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Jo to vím,jak funguje solární okno.Ale když v tomhle superbu není,tak s tím nic neuděláš.Jedině ten bufík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 (upraveno) tak vidíš, tak nepiš takový nesmysly, "zapni si bufík :D". Upraveno Březen 13, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Výroba nové generace modelu ŠKODA Superb byla zahájena! kvasinském závodě společnosti ŠKODA AUTO dnes z linky sjela první ŠKODA Superb třetí generace – Superb v barvě šedá Business. http://www.superbauto.cz/clanek/vyroba-nove-generace-modelu-skoda-superb-byla-zahajena 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Bavil jsem se o tom s p. Kabaněm. Zjevně mají ve škodovce dobrej matroš, pokud je taková kravina napadla. Mimochodem když ho ráno potkávám ve školce jak se tam nosí, tak už vidím jak si to auto myje on :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 13, 2015 Sdílet Odesláno Březen 13, 2015 Tak on jezdí OIII RS, tak proč by se trápil SIII :))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Teď na R10 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Jj take uz sem ho tu potkal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Kombik vypada dobre.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest harleymann Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Vzhledem k ceně liftbacku,předpokládám,že i combi bude za stejnou cenu..? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DavidSK Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Údajne +30.000 Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest harleymann Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 to bude nálož.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Co je na tom divnyho? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petus Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Taky nechapu co he na tom divnyho. Je to normální,ze je combi drazsi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.