Přejít na obsah

Superb 3. generace - všeobecné info

Doporučené příspěvky

Co se ti na tom nezdá?? Já tam naopak nevidím nic, s čím by se dalo nesouhlasit. Extrémní měkkost podvozku u toho TSI už byla zmíněna v dřívějších testech (což není vada, nikdo to vyloženě nekritizuje) a že 1.6 TDI bude z nouze ctnost je fakt (ostatně jaký každý základní motor).

Odkaz ke komentáři

Co se ti na tom nezdá?? Já tam naopak nevidím nic, s čím by se dalo nesouhlasit. Extrémní měkkost podvozku u toho TSI už byla zmíněna v dřívějších testech (což není vada, nikdo to vyloženě nekritizuje) a že 1.6 TDI bude z nouze ctnost je fakt (ostatně jaký každý základní motor).

Pokud je auto vybaveno DCC, pak je nastavení Comfort opravdu měkké. Po projetí příčných nerovností a vln se ještě jakoby dohoupne. Comfort je myšlen na dálniční přesuny a kvalitní silnice. Kdo chce tvrdší podvozek, ať si zvolí režim Sport. Tam už je to opravdu tvrdý a nikdo nemůže nic namítat. Je však třeba brát v potaz zaměření vozidla - komfortní cestování na dlouhé trasy!

Odkaz ke komentáři

Presne jak pise Schavi, pro me ne lehce, ale A6 kombajn jako vysita, ale to nic nemeni na tom, ze proste parada. Nova O3 i combi a ted nove Sup III combi - jsem cilovka!! Tezce zasazen, po dlouhe dobe mam pocity, ze ty auta musim mit, i kdyz ted zrovna zadnou karu navic vubec nepotrebuju, ale proste pecka!!!!

Odkaz ke komentáři

Nemůžete řešit podobnost s nějakým autem s koncernu, protože to je prostě koncern.

Nejlepší jsou takový ty facebookový přispěvači co vám řeknou, že novej superb vypadá jako passat. No tyjo, to jsem opravdu nečekal, když VW je tátou Škodovky.

Se** mě ta nadřazenost hlavní firmy a jak VW uštipuje Škodovce stále více a více. Nový Superb je pro mě jednoznačně paráda, ale prostě stále tam vidíte méně a méně nápadů Škodováků a více a více holení VW.

Odkaz ke komentáři

Tak z pohledu koncernu je to logický ;) Těžko si bude někdy škodovka hrát na prémiovku, od toho mají audinu. VW je klasika pro střední třídu, Seat hraje na emoce. Škodovka IMHO plní funkci podobnou jako VW, ale s lepším poměrem cena/výkon. Takže buď podobný auto za nižší cenu (pochopitelně lehce očesaný), nebo naopak za stejný prachy o chlup větší auto (okta i sup byly vždycky někde na hraně tříd).

Buďme rádi za to, že má Škoda v poslední době aspoň ten design na prvotřídní úrovni a čert vem oholený interiéry :palec:

Odkaz ke komentáři

Já v tom třeba vidím báwo...krátký přední převis a zadní lampy jsou prostě báwo. Ale beru to jako chválu, kdo by si před pár lety pomyslel, že škodovka bude někdy vypadat jak baworák :)

Jinak to kombi se asi bude kupovat i kvůli vzhledu. Někomu má kombi radši, líbí se mu víc...a o něco praktičtější asi taky bude.

Odkaz ke komentáři

Nejak v tom to Bawo hledam marne, kazdej kombik je ostatnim kombikum podobnej, ale A6 tam vidim HODNE :)

Ale to je fuk, pro me momentalne jednoznacne nejhezci skodovka! Liftback me az tak strasne nenadchnul, ale tohle je proste parada! Libi se mi mnohem vic nez OIII, ktera mi proste zatim nejak neprirostla a na OII nebo I proste nema. Fabia se mi vylozene nelibi, na fotkach to slo, ale ve skutecnosti je to desna pixla.

Odkaz ke komentáři

Spis čistě hypoteticky a neberte to osobně. Proč bych si mel kupovat kombi u tohohle superba, když je jenom dražší. Moc ho neocesali, 6 válců pasik nema taky....

kombi je v poslední době hodně oblíbená karoserie ;)...pokud to mám brát podle sebe, tak jsem vždycky upřednostňoval sedan před kombi, ale pomalu jsem na to změnil názor a kombi je v poslední době lepší volba. Už to nejsou takový krabice jako starý volva a ten sportovnější vzhled tomu hodně prospěl. Takže pro mě je plusem prostornější zavazadlový prostor, hezčí karoserie (Superb II je taky hezčí v kombiku a hlavně byla možnost panoramy).

Jinak ke kombiku S3, tak to je opravdu nádhera, když už nic jinýho tak designem zase superb nad passatem kraluje...mít teď objednanýho liftbacka, tak bych mlátil hlavou do stolu, že jsem neobjednal kombi :D

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...