ViktorMPI Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Testy: Meziplyn - https://www.stream.cz/meziplyn/10005660-skoda-superb-prvni-jizda Motoring - https://www.youtube.com/watch?v=Pque_5k2-Fg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Tak ten test na Streamu, je neskutečná ****** Z toho se mi opravdu zvedl kufr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Co se ti na tom nezdá?? Já tam naopak nevidím nic, s čím by se dalo nesouhlasit. Extrémní měkkost podvozku u toho TSI už byla zmíněna v dřívějších testech (což není vada, nikdo to vyloženě nekritizuje) a že 1.6 TDI bude z nouze ctnost je fakt (ostatně jaký každý základní motor). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 Mě jde spíš o jeho projev, o to mi jde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Co se ti na tom nezdá?? Já tam naopak nevidím nic, s čím by se dalo nesouhlasit. Extrémní měkkost podvozku u toho TSI už byla zmíněna v dřívějších testech (což není vada, nikdo to vyloženě nekritizuje) a že 1.6 TDI bude z nouze ctnost je fakt (ostatně jaký každý základní motor). Pokud je auto vybaveno DCC, pak je nastavení Comfort opravdu měkké. Po projetí příčných nerovností a vln se ještě jakoby dohoupne. Comfort je myšlen na dálniční přesuny a kvalitní silnice. Kdo chce tvrdší podvozek, ať si zvolí režim Sport. Tam už je to opravdu tvrdý a nikdo nemůže nic namítat. Je však třeba brát v potaz zaměření vozidla - komfortní cestování na dlouhé trasy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Květen 25, 2015 Sdílet Odesláno Květen 25, 2015 http://www.novinky.cz/auto/370445-superb-kombi-je-venku-skoda-ukazala-prvni-fotografie.html Hodně povedený:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Jo, podstatně lepší než ty maskovaný obludy. Z profilu to působí možná až příliš protažený (trošku jezevčík), ale jinak pecka. Musím uznat, že se jim ten "sportovní kombík" povedl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
BadyS Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 fakt povedené, moc se mi líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ofeig Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 I srdce zarytého oktávkáře se při pohledu na ten nový kombajn rozbuší B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Mazlik ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Moc pěkný kombíček ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Necim mi to pripomina soucasnou A6, zadni partie pak necim 5koveho kombika od bawa. Za me to je fakt povedene a passata i mondeo to strci do kapsy kdykoliv. Kdyz na to pak clovek kouka jako na celek, pak uz je fakt skoda jen tech budiku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Schavi Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 (upraveno) JJ..taky jsme s kolegou říkali, že tam je lehce A6 :) Upraveno Květen 26, 2015 uživatelem Schavi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Presne jak pise Schavi, pro me ne lehce, ale A6 kombajn jako vysita, ale to nic nemeni na tom, ze proste parada. Nova O3 i combi a ted nove Sup III combi - jsem cilovka!! Tezce zasazen, po dlouhe dobe mam pocity, ze ty auta musim mit, i kdyz ted zrovna zadnou karu navic vubec nepotrebuju, ale proste pecka!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Nemůžete řešit podobnost s nějakým autem s koncernu, protože to je prostě koncern. Nejlepší jsou takový ty facebookový přispěvači co vám řeknou, že novej superb vypadá jako passat. No tyjo, to jsem opravdu nečekal, když VW je tátou Škodovky. Se** mě ta nadřazenost hlavní firmy a jak VW uštipuje Škodovce stále více a více. Nový Superb je pro mě jednoznačně paráda, ale prostě stále tam vidíte méně a méně nápadů Škodováků a více a více holení VW. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Tak z pohledu koncernu je to logický ;) Těžko si bude někdy škodovka hrát na prémiovku, od toho mají audinu. VW je klasika pro střední třídu, Seat hraje na emoce. Škodovka IMHO plní funkci podobnou jako VW, ale s lepším poměrem cena/výkon. Takže buď podobný auto za nižší cenu (pochopitelně lehce očesaný), nebo naopak za stejný prachy o chlup větší auto (okta i sup byly vždycky někde na hraně tříd). Buďme rádi za to, že má Škoda v poslední době aspoň ten design na prvotřídní úrovni a čert vem oholený interiéry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Presne tak, budme radi, ze sme pod VW a nejsme ted Dacie, at prodeje maji take vyborne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 (upraveno) Spis čistě hypoteticky a neberte to osobně. Proč bych si mel kupovat kombi u tohohle superba, když je jenom dražší. Moc ho neocesali, 6 válců pasik nema taky.... Upraveno Květen 26, 2015 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 SKAJA: Však já tohle všechno beru co jsi napsal, jen jsem reagoval na příspěvky nademnou o té podobnosti. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Já v tom třeba vidím báwo...krátký přední převis a zadní lampy jsou prostě báwo. Ale beru to jako chválu, kdo by si před pár lety pomyslel, že škodovka bude někdy vypadat jak baworák :) Jinak to kombi se asi bude kupovat i kvůli vzhledu. Někomu má kombi radši, líbí se mu víc...a o něco praktičtější asi taky bude. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Možná tam trochu i to BMW bude, ale proč ne, že? :) Já osobně radši sedany no, ale ten Kombi by byl do Žamberka super na spaní :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Spis čistě hypoteticky a neberte to osobně. Proč bych si mel kupovat kombi u tohohle superba, když je jenom dražší. Moc ho neocesali, 6 válců pasik nema taky.... ciste hypoteticky.. protoze chces Supa v kombajnu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Koukam na ty skicy co kde bylo dric a docela to trefili: http://www.carscoops.com/2015/02/skoda-superb-combi-rendering-may-as.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Robertu, ja to nebral jako zadnou plivarnu, spise naopak, jsem rad, ze skodovka ma ve flotile takovouhle karu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Roberto Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 raym0n, však já to od tebe ani jako plivárnu nebral, to vůbec ne, ale ta podoba tam prostě bude vždy, je to koncern :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krysarr Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Nejak v tom to Bawo hledam marne, kazdej kombik je ostatnim kombikum podobnej, ale A6 tam vidim HODNE :) Ale to je fuk, pro me momentalne jednoznacne nejhezci skodovka! Liftback me az tak strasne nenadchnul, ale tohle je proste parada! Libi se mi mnohem vic nez OIII, ktera mi proste zatim nejak neprirostla a na OII nebo I proste nema. Fabia se mi vylozene nelibi, na fotkach to slo, ale ve skutecnosti je to desna pixla. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Spis čistě hypoteticky a neberte to osobně. Proč bych si mel kupovat kombi u tohohle superba, když je jenom dražší. Moc ho neocesali, 6 válců pasik nema taky.... kombi je v poslední době hodně oblíbená karoserie ;)...pokud to mám brát podle sebe, tak jsem vždycky upřednostňoval sedan před kombi, ale pomalu jsem na to změnil názor a kombi je v poslední době lepší volba. Už to nejsou takový krabice jako starý volva a ten sportovnější vzhled tomu hodně prospěl. Takže pro mě je plusem prostornější zavazadlový prostor, hezčí karoserie (Superb II je taky hezčí v kombiku a hlavně byla možnost panoramy). Jinak ke kombiku S3, tak to je opravdu nádhera, když už nic jinýho tak designem zase superb nad passatem kraluje...mít teď objednanýho liftbacka, tak bych mlátil hlavou do stolu, že jsem neobjednal kombi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 a co sunsafeglass, má ho superb3? mě to nenapadlo zjištovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 :D http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-superb-ii-facelift/textil-darkove-predmety/textil-moda-doplnky/sede-bryle-skoda-superb-iii-original-id:12166.eshop 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lancelot Odesláno Květen 26, 2015 Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Sranda, hlavně ty díly co k těm brýlím zákaznicí nejčastěji přikupují :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.