Fryman Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak povedlo sem mi vyfotit vcelku zajímavou spotřebu po cestě do práce. Druhé foto je prúm. spotřeba po 2700 Km. To auto celkem prohánim. s tátovou jsem se dostal i na 2,8, jenže to není úplně reálný ukazatel :D Ale taky mě to hladí po duši, když jezdím za 3,7 dálky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 Tak a octa je od čtvrtka v servisu. Při zastavování na semaforu začne něco ukrutně mlátit v motoru. Ke konci už to dělalo i na volnoběh. Spojka se dělala minulej rok. Projela se tam s tím celá dílna a nějak se na to moc netvářily. Mi moc na náladě nepřidalo. s tátovou jsem se dostal i na 2,8, jenže to není úplně reálný ukazatel :D Ale taky mě to hladí po duši, když jezdím za 3,7 dálky. No reálný to opravdu moc neni. Bohužel mam ted jiné starosti, než spotřebu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak octu mam doma. Zavada odstranena nebyla. Na volnobeh je drobet slyset jak v motoru neco klepe, nejvice je to slyset pri zastavovani s vyrazenou rychlosti, to se motor rozklepe a neco tam fest klepe. Jako kdyby sel chvilku na tri valce. Prijel se na to podivat i chlapek ze skodovky, ale prej se s nicim takovym nikdy nesetkal. Byla vymenena ridici jednotka cerpadla a hlava cerpadla. Dela to dal. Vstriky atd. jsou v poradku. Jeste ke vsemu ted auto ma mynymalne o polovinu mensi tach, jako kdyby vubec turbo netahlo. Nevite nekdo co by s tim mohlo bejt? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 to že netáhne by mohla být váha vzduchu, zasraný vzduchový filtr, zatuhlá regulace na turbu nebo zasraný EGR. Co se týká toho klepání, tak to máš asi podobné jak já, mrkni ke mě do topicu, mám tam odkaz na video a s největší pravděpodovností je to spojka co mi říkali kámoši 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 to že netáhne by mohla být váha vzduchu, zasraný vzduchový filtr, zatuhlá regulace na turbu nebo zasraný EGR. Co se týká toho klepání, tak to máš asi podobné jak já, mrkni ke mě do topicu, mám tam odkaz na video a s největší pravděpodovností je to spojka co mi říkali kámoši Tak spojka byla delana minuly rok. Egr vycisten, filtr novej. Kouknu se na to video. Stve me to uz sem mislel ze budu mit chvili klid. Auto netahne od ty doby co ted delali to cerpadlo. Nez sem jim to odvez tak tahla jako krava. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 mam takovej pocit že mě to taky děla něco podobného ja bych řekl že nějakej silent blok motoru.. ale jen názor.. (mě to dělá jen za studena..) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Únor 23, 2014 Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 já to zkoušel dost dlouho a dělá to vždy při prudkém rozjedu a pak vyšlápnutí spojky, nebo při dojíždění a vyřazení to při 70% případů udělá, stejně jsem chtěl měnit spojku, tak to udělám teď a snad to bude ono 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2014 Tak uložení sem měnil asi před 14 dni. Bylo úplně vymletý. Jinak košin koukal sem na to video a je to dost podobný. Jen mě prostě zaráží, že spojku mam udělanou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Únor 26, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2014 Tak aby toho nebylo malo, tak se k tomu navíc přidalo při vyřazování jedničky takové divné lupnutí. Cítím to až do ruky. Dělá to jenom na jedničku. Nemohly by to být třeba synchrony? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Tak dnes dorazila lišta osvětlení spz, a rs křídlo. Zatím lišta v plniči co nejdřív půjde obojí do laku. Zítra dodám foto. Jinak vyměněno čerpadlo, a nejspíš se bude dělat i proplach a nový olej v převodovce. Výměna praskle manžety na poloose 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 5, 2014 Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Hele, pokud jezdíš tak fest na spotřebu, tak to není pro motor úplně nejlepší. Dej mu občas plný kotel, abys pak neměl problémy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 5, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2014 Hele, pokud jezdíš tak fest na spotřebu, tak to není pro motor úplně nejlepší. Dej mu občas plný kotel, abys pak neměl problémy. Na spotřebu nejezdim. Mam normální styl jízdy. Když chci tak auto dostane pořádně zabrat. Je mi jasný, že musim motor taky pořádně provětrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Mam moznost koupit rs sedacky kolem 6000 kc. Nebo mam koupit sedacky z faceliftu? Je velky rozdil v pohodli? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 ja bych koupil RS.Sice by me stval ten bilej stred osobne,ale maj o malonko delsi podsedak a lepsi bocni vedeni... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hans26 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Taky jsem pro RS proti normálním jsou k nezaplacení. Já je měl rok a půl a super. Ale znovu bych je nechtěl kvůli tomu bílému středu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Aha tak to by bylo fajn kvuli pohodlí. Ale taky dost jezdim v monterkach tak by to asi brzo vypadalo. Dystak se clovek prevlece no;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Muzes jezdit klidne v svatecnich hadrech a stejne to uspinis s tim pocitej :-) spina je vsude... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Zavy ma pravdu...Das si pod sebe deku v monterkach... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Zavy ma pravdu...Das si pod sebe deku v monterkach... No tak vyčistit se to dá vždycky, a když se o to bude člověk starat tak by to neměl bejt problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jo to máš pravdu, že se to dá vždy vyčistit :) Zeptej se Hanse :D Čistil je prý jednou měsíčně :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jo to máš pravdu, že se to dá vždy vyčistit :) Zeptej se Hanse :D Čistil je prý jednou měsíčně :D No tak to neni nic hroznýho. Do ted jsem se o interier staral častěji. Tak mam zadní sedačky na 100%. Ted ještě sehnat na předek, a nebo to schánět komplet. Co myslíš ty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Aha, vím který myslíš. Prodává jenom zadní.. No já bych v žádném případě nekoupil samotnej zadek abych pak musel shánět jen předek.. To bych nikdy neudělal.. Spousta lidí prodává komplet sedačky, ale inzerát kde prodávají jen přední jsem snad ještě neviděl. A člověk co má všechny sedačky ti pouze přední neprodá... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Aha, vím který myslíš. Prodává jenom zadní.. No já bych v žádném případě nekoupil samotnej zadek abych pak musel shánět jen předek.. To bych nikdy neudělal.. Spousta lidí prodává komplet sedačky, ale inzerát kde prodávají jen přední jsem snad ještě neviděl. A člověk co má všechny sedačky ti pouze přední neprodá... No já vim nikdo mi samotnej předek neprodá.Myslel sem si to že to bude blbost koupit jenom samotnej zadek. Bohužel se mi ještě nepodařilo narazit na někoho kdo by je prodával komplet. Tak snad se časem poštěstí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 chystám se na sedačky z O2, dají se sehnat líp než z 1 a jsou pohodlnější :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Košin a to tam pasuje ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Košin a to tam pasuje ? Podle mě ne, někde sem čet že se musí převařit držáky atd. Do toho opravdu nejdu. To radši budu schánět na OC 1. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Jojo musi se to cely předelat.. (už sem videl z O2 sedacky vr felde..) ale zase bezpečnost bude asi nekde jinde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Tak asi se na mě usmálo štěstí. Komplet RS sedačky, nepoškozený za 8000 Kč To docela de ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Závy Odesláno Březen 6, 2014 Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Normální cena celkem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
7jirka7 Odesláno Březen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 6, 2014 Normální cena celkem :) Jo to docela jo. Uvidim jak budou vipadat v realu, ale nejspíš v pohodě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.