Vse se naucim Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Zdravím pánové Potřebuji menší radu, chci vyměnit klínový řemen, ale ještě jsem to nedělal poradí mi někdo? Jinak viz. obrázek už je asi výměna třeba že? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Zdravím, tady chlapi klikový řemen řeší - http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=7364 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 Ale to je na verzi 74 a 75 kW :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 8, 2014 Sdílet Odesláno Leden 8, 2014 vymena klinoveho remena je balada oproti tym tvojim ramenam :D 1. zoberes si papier, obkreslis si motor, resp. tie kolieska a kladky, medzi ne nakreslis remen tak jak tam je 2. zoberes si 16stku golu a nastoknes na ten srob ktory je na fotke.. teda aspon myslim ze to je napinacia kladka, ak neni, najdi ktore koliesko je napinacie.. do jednej strany ked to potlacis uvolnis cely remen, vtedy ho das dole, zoberes novy, zase zapacis kladku, zalozis novy podla obrazku co si si nakreslil a hotovo :D ked sa ti to da hentak odfotit, musis tam mat kopu miesta.. ja som menil obojstranny remen u mna a miesto tam neni skoro ziadne.. teda u mna na to treba dvoch ludi :D jedneho zospodu druheho z vrchu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Ok dneska se na to vrhnu a uvidím jak dopadnu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 9, 2014 Tak jsem se toho bál a byla to hračka ;) zvednout auto,povolit šrouby,zhodit kolo,povolit plasty pod motorem,lehnout si s 16 očkovým klíčem zatáhnout kladku ve směru hod. ručiček sejmout a nasadit nový klínový řemen asi max 10-15min. a to je možná moc :D jinak přiložím foto byl už asi dost starej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Jak som vravel :D inak ked mas rozvodovy v rovnakom stave resp. Ma rovnako vela rokov tak by som pozrel aj ten :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vse se naucim Odesláno Leden 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 Jasan hned jak bude čas, se na to pustím...ale určitě se dříve informuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 a až budeš měnit rozvody tak komplet tj-řemen,napínací kladka,vodní pumpa jen pro ilustraci otcovo felda 1,6 po 7 letech a 55000km se mu ta vodní pumpa rozlítla jen schodou okolností se to nepotkalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 no na rozvodoch sa toho moc nepoinformujes :D lebo to doma nespravis.. to musis dat do servisu lebo neviem presne ako to tam je takze nechcem kecat, ale viem ze ked das dole rozvodovy remen treba nejakym pripravkom zafixovat kladky a kolieska aby sa nepretocili inak a nasledne vymenit rozvody... to treba dat spravit niekomu.. :/ :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pavel71 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 ta 1.6ka má jednoduchý rozvody dělal sem si je sám nic sem aretovat nepotřeboval udělal sem si značky a vše v pohodě vyměnil cca 2,5 dělal sem to v garáži a stačil mi obyčejný hever panenka a gola ovšem že servis je servis 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 10, 2014 Sdílet Odesláno Leden 10, 2014 aha, tak to som nevedel.. viem len ze s mojim AUM musim do servisu.. inak by uz boli vymenene :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirkakrokodyl Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 Před pár dny jsem se pustil do výměny řemene taky,odhodlával jsem se k tomu dlouho a nechával na dobu kdy budu přezouvat abych si ušetřil práci a měl přístup zespodu, tak jak snad všude raděno. Nakonec mi to nedalo, protože jsem věděl že řemen je ve velmi špatném stavu, a zkusil jsem to z vrchu od motoru a sám. A ejhle, trvalo to 3 minuty a řemen byl vyměněný. Stačil k tomu očkový klíč 16, který se v pohodě vejde mezi podběh kola a napínací kladku. - zabrat správným směrem, to už poznáte, na druhou stranu to prostě nejde ^_^ , a vyklopit kladku - sundat starý řemen - povolit kladku abych měl volné obě ruce - nasadit nový řemen - odklopit kladku a podsunout řemen pod ní - povolit kladku a zkontrolovat zda na všech třech místech sedí řemen správně ve všech drážkách Kdyby se se někdo odhodlával tak dlouho jak já, tak mu snad dodám odvahu, výměna je opravdu na tomto motoru jednodušší než na 120-ce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.