Přejít na obsah

Šátec a OCB

Doporučené příspěvky

Asfalt spoľahlivo rozpúštaju látky na báze technického benzínu a pritom nepoškodzujú lak ja som vyčistil svoje profesionálnym odmasťovačom na karosérie zn.Intertrotton .Treba sa s tým trochu pohrať ale výsledok stál zato dôležité je predmáčať asfaltom zasiahnuté miesta aby sa naleptal a potom zľahka namočenou handričkou utierať do čista.Predtým ich však treba poriadne umyť od prachu .

Odkaz ke komentáři

dotaz trochu mimo: zadní pružiny u štelováku, ta matka na nastavování vejšky se dává nahoru nebo dolů ?

jako například tady 2012_01_21_11_26_328345.JPG

on to má nahoře a já momentálně dole, ale když budu chtít štelovat, tak se tam ani nedostanu, to rameno mi tam brání, jak to tedy má být správně

Upraveno uživatelem šátec
Odkaz ke komentáři

princes tohle vím :)

takže jinak tohle už pochopíte asi :D

jak to správně dát na oktávku

2uUSj6N.jpg

já to mám daný dole, ale nějak nvm jak to štelovat nahoru až bude zima , to rameno překáží

mam to takhle daný ze servisu kde jsem si to nechal nahodit na auto

Upraveno uživatelem šátec
Odkaz ke komentáři

boze kteryho kokota napadlo to dat miskou dolu do ramene? Bych jim to to omlatil o hlavu zvlaste kdyz v tom rameni je dira do ktere ta pruzina prijde zajistit by se neprotacela. Achjo to snad neni mozny. Az to budes mit vyndane doporucuju pokud to budes chtit na zimu zvedat a na jare davat zase dolu ( tedy pravidelne s tim hejbat) nechat na tom cernem dilu se zavitem srazit hrany abys to mel do ceho chytit, aby az budes tocit matkou at mas jak to cerne drzet at se to neprotaci

Odkaz ke komentáři

já vždy, abych mohl štelovat zadek, vyndal spodní šroub držící tlumič. Pak se celý rameno svěsí dolů a můžeš volně štelovat. Po opětovné montáži jsem poprvé nechal přeměřit geometrii (byla totožná se stavem před povolením šroubu, protože jsem neměnil výšku vozidla - jen jsem to zkusmo rozebral;)), při dalším povolení už pak bez geometrie.

A doporučuju závity (jak vpředu, tak vzadu) namazat vazelínou. Pak tam nebude bordel a budeš mít jistotu, že můžeš se vším volně točit i po zimě. B)

Odkaz ke komentáři

já vždy, abych mohl štelovat zadek, vyndal spodní šroub držící tlumič. Pak se celý rameno svěsí dolů a můžeš volně štelovat.

se nerozletí pružina když to povolíš ?

Ja treba mam tu stelovaci misku pryc tim ti to klesne jeste vic ;)

to když dám pryč tak mi bude zadek sedět víc dole než předek a to se mi nelíbí

Odkaz ke komentáři

já vždy, abych mohl štelovat zadek, vyndal spodní šroub držící tlumič. Pak se celý rameno svěsí dolů a můžeš volně štelovat. Po opětovné montáži jsem poprvé nechal přeměřit geometrii (byla totožná se stavem před povolením šroubu, protože jsem neměnil výšku vozidla - jen jsem to zkusmo rozebral;)), při dalším povolení už pak bez geometrie.

Já jsem měl zadek celý rozhozený a to jsem to udělal stejně jako ty. Povolil tlumič, vyměnil pružinu a zase složil. Na geomce borec řekl, že tak rozhozené to dlouho neviděl :blink: ale tak možná se to mohlo nějak rozhodit před tím...

Odkaz ke komentáři
neni to jeho auto on ma ap a na fotce je kw a taky to tam pise ;)

Já ale komentoval fotku pouze těch pružin s miskama:)

A co povolujete? Tlumič? Nebo rameno v kterém je pružina? Já se toho docela bojím, aby pružina nevystřelila. Zatím sem to dělal tak, ze jsem dvěma kurtama na zatíženém autě stáhl pružinu k ramenu, pak zvedl a misku taky vyndal.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...