Přejít na obsah

gumy podélné na dveřích-lepené?

Doporučené příspěvky

ahoj. odchlipují se mi gumy jak jsou na dveřích veku ty silné...nevíte zdali se to lepí originál?nebo už to někdo na mém autě dělal...jestli se lepí tak to asi není žádná sranda aby se to všude leplo jak má...na takový věci já používam tmel v tubě černý...v práci ho používáme a ten teda udrží všechno ..tak nevím co je nejlepší právě na tyto gumy...poradte prosím...díky

Odkaz ke komentáři

Pajda: to nejsou gumy, ale plastové lišty, které chrání dveře před poškozením. Jinak když se ti odlepu, tak je sloupni, lepidlo pořádně očisti z obou stran a na opětovné přilepení použij oboustranou lepící pásku, ta ty lišty zaručeně udrží, žádný tmel nepoužívej!!! :)

Odkaz ke komentáři

Já jsem ty lišty lepit ještě nemusel, ale doma používám oboustranou pásku Lith a drží dobře a pokud chceš mít opravdu jistotu, tak použít oboustranku od 3M ;) . Jinak originál lišty jsou z plastu a trochu ohebné jsou, ale je možné, že je před tebou už někdo měnil a použil neoriginální GUMOVÉ lišty, které jsou více ohebnější, takže ano, můžeš je mít i gumové lišty a jelikož je to čínská výroba, tak i ta lepící páska může stát za houby... ;)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...