standach Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 zdravím chlapci mohli by jste mi někdo poradit jaký soft je nejlepší na diagnostiku kterou bych jsi chtěl udělat sám doma na notasu. mám jen jednu VAG COM.409.1 ale ta mi nějak nefunguje. po připojení mi nenajde nic, možná dělám neco blbě. jde mi jen o to zjistit výpis chyb.nebo co nefuguje na mém autí ok. díky za každé info.snad to píšu sem spravně pokud ne tak mi to odpuste ale nevím jak to mám zjistit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 14, 2014 Sdílet Odesláno Leden 14, 2014 základ je mít dobře nastavený COM port.. pak by to mělo fungovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 na 4rku zabudni, ked mas cinsky kabel.. treba tam pri kazej operacii kopirovat crack.. magorina.. zozen si trojkovy vag (304 alebo ako to je), nastav spravne com port, otestuj, uloz a pusti ta citat chyby z motora, z komfortky, resetovat kontrolku bagov pokial neboli vystrelene a mas spravnu RJ bagov (inak ju odpalis), plus nejake srandy sa daju robit s komfortkou.. programovanie klucov, stahovanie a zatfvarenie okien klucom na DO (potrebujes vystrelovaky + 3G komfortku) atd... GL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 15, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 tu RJ airbagu to jako že bagy se odpálí mě do ksichtu? :o nevím jestli mám čínský kabel je to VAG-KKL. ještě mám dotaz musím při připojení kabelu mít zapnutý klíček nebo jak se to dělá .nerad bych něco pokazil.nebojím se ale radši se zeptám.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 15, 2014 Sdílet Odesláno Leden 15, 2014 airbagy netestuj a máš klid.. při diagnostice musí být zapnutý zapalování 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 díky za rady.jsem se lekl že když budu mít špatný kabel že mě vystřelí bagy,šlo mi jen o výpis závad,nechci zatím nic nastavovat,až později až se seznámím s programem.díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Tie bagy nevyletia, ale poskodi sa RJ airbagov. Mali nejaku seriu, ktora je "precitlivela" na pripajanie sa na nu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maggots Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Chapu vypis zavad pri zapnutem zapalovani, ale kdyz chci jestli vse v motoru slape, tak udelam to same, akorad se zaplym motorem ? : )) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 Přesně tak. A pak třeba v bloku měřených hodnot sleduješ co tě zajímá. Jinak já taky doporučuji stále na ty naše stará auta 304 a je v češtině. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 16, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 kde mužu sehnat tu 304? tu co mám mi nefunguje a notas mám win7 64bit .když tak mi někdo prosím napovězte SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
dunaj6 Odesláno Leden 16, 2014 Sdílet Odesláno Leden 16, 2014 mas win 7 ULTIMATE? ak hej zozen si XP mode a tam si to nainstaluj.. na 7dmicke to moc nefunguje... inak ja mam doma tiez jedno KKLko cinske a vazne to nic nerobi pocas jazdy...resp. pri nastartovanom motore.. ako skenujete s KKL pri nastartovanom? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
standach Odesláno Leden 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 mám win 7 ultimate. o víkendu budu na tom pracovat tak uvidíme co to bude dělat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Filos Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 Ahoj, já měl taktéž Windows 7 Ultimate x64, nyní mám Win8 x64 a ani na jednom se mi nepodařilo VAG rozběhnout (a to včetně nastavení simulace XP). Jediné funkční řešení u mě bylo nainstalovat Windows XP virtuálně přes Oracle VM VirtualBox a tam na XP jsem rozjel vše. Takže když budeš mít problém, tak zkus tohle. Jinak abych nezakládal nové téma tak mám dotaz k VAGu. Jelikož mám diagnostiku jen pro sebe a nepodnikám s tím ani nic podobného, mám VAG stažený. Moje otázka je: skrývá shareware verze VAGu nějaké chyby, nebo je to prostě jen nevypíše celé? Takhle například vypadá výpis chyb: 4 závad nalezeno. 17705 - Pressure Drop between Turbo and Throttle Valve (check D.V.!) P1297 - 35-10 - - - Sporadická 18010 - Shareware verze, pro zobrazení VŠECH chyb P1602 - 35-10 - se zaregistrujte!! - Sporadická 16684 - Shareware verze, pro zobrazení VŠECH chyb P0300 - 35-00 - se zaregistrujte!! 16685 - Cylinder 1 Misfire Detected P0301 - 35-00 - - Nevadí mi, že to nezobrazuje chybu, stačí mi její ID. Spíše mě zajímá, zda to nějaké chyby úmyslně vůbec neskryje. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
AdamCZ Odesláno Leden 17, 2014 Sdílet Odesláno Leden 17, 2014 na 64bitech to nerozjedete.. pouze na 32bit..a je jedno jaky typ OS to je.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.