Přejít na obsah

jaký soft diagnostiku na o1

Doporučené příspěvky

zdravím chlapci mohli by jste mi někdo poradit jaký soft je nejlepší na diagnostiku kterou bych jsi chtěl udělat sám doma na notasu. mám jen jednu VAG COM.409.1 ale ta mi nějak nefunguje. po připojení mi nenajde nic, možná dělám neco blbě. jde mi jen o to zjistit výpis chyb.nebo co nefuguje na mém autí ok. díky za každé info.snad to píšu sem spravně pokud ne tak mi to odpuste ale nevím jak to mám zjistit.

Odkaz ke komentáři

na 4rku zabudni, ked mas cinsky kabel.. treba tam pri kazej operacii kopirovat crack.. magorina.. zozen si trojkovy vag (304 alebo ako to je), nastav spravne com port, otestuj, uloz a pusti ta citat chyby z motora, z komfortky, resetovat kontrolku bagov pokial neboli vystrelene a mas spravnu RJ bagov (inak ju odpalis), plus nejake srandy sa daju robit s komfortkou.. programovanie klucov, stahovanie a zatfvarenie okien klucom na DO (potrebujes vystrelovaky + 3G komfortku) atd... GL

Odkaz ke komentáři

Ahoj, já měl taktéž Windows 7 Ultimate x64, nyní mám Win8 x64 a ani na jednom se mi nepodařilo VAG rozběhnout (a to včetně nastavení simulace XP). Jediné funkční řešení u mě bylo nainstalovat Windows XP virtuálně přes Oracle VM VirtualBox a tam na XP jsem rozjel vše. Takže když budeš mít problém, tak zkus tohle.

Jinak abych nezakládal nové téma tak mám dotaz k VAGu. Jelikož mám diagnostiku jen pro sebe a nepodnikám s tím ani nic podobného, mám VAG stažený.

Moje otázka je: skrývá shareware verze VAGu nějaké chyby, nebo je to prostě jen nevypíše celé?

Takhle například vypadá výpis chyb:

4 závad nalezeno.
17705 - Pressure Drop between Turbo and Throttle Valve (check D.V.!)
            P1297 - 35-10 - - - Sporadická
18010 - Shareware verze, pro zobrazení VŠECH chyb
            P1602 - 35-10 - se zaregistrujte!! - Sporadická
16684 - Shareware verze, pro zobrazení VŠECH chyb
            P0300 - 35-00 - se zaregistrujte!!
16685 - Cylinder 1 Misfire Detected
            P0301 - 35-00 - -

Nevadí mi, že to nezobrazuje chybu, stačí mi její ID. Spíše mě zajímá, zda to nějaké chyby úmyslně vůbec neskryje.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...