Přejít na obsah

chvilemi netahne

sas

Doporučené příspěvky

zdar

znamej ma nyni problem octa nekdy kdyz slapne na plyn tak vubec netahne a za chvily jakoby se chytla,myslel sem ze to dela turbo,tzv zakarbovany lopatky ,ae to by byly jiny priznaky,jeste sem si vsiml ze ma nyni co mu to blbne cca o 1l nizsi spotrebu,predtim kdyz mu to jelo tak mel prumer kolem 6l,navic mu zeslablo podsviceni budiku,ale to stim zrejme nesouvisi..nejaky rady?nez to hodi na pc.dik

Odkaz ke komentáři

zdar

znamej ma nyni problem octa nekdy kdyz slapne na plyn tak vubec netahne a za chvily jakoby se chytla,myslel sem ze to dela turbo,tzv zakarbovany lopatky ,ae to by byly jiny priznaky,jeste sem si vsiml ze ma nyni co mu to blbne cca o 1l nizsi spotrebu,predtim kdyz mu to jelo tak mel prumer kolem 6l,navic mu zeslablo podsviceni budiku,ale to stim zrejme nesouvisi..nejaky rady?nez to hodi na pc.dik

Zkus se podívat na EGR ventil.Může bejt v něm usazený karbon. Jinak na pročistění se dá použít EGR sprej. Ten ventil by měl bejt,když sundáš kryt motoru a na levé straně nahoře.Ale nejsem si jistý.Zkus se kdyžtak podívat do nějakého manuálu. Nebo jestli máš tu možnost připojit auto na diagnostiku.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zkus se podívat na EGR ventil.Může bejt v něm usazený karbon. Jinak na pročistění se dá použít EGR sprej. Ten ventil by měl bejt,když sundáš kryt motoru a na levé straně nahoře.Ale nejsem si jistý.Zkus se kdyžtak podívat do nějakého manuálu. Nebo jestli máš tu možnost připojit auto na diagnostiku.

zdar

ted je u nas celkem kosa tak se v tom nebudu rypat,akorat postreh ze to dela kdyz dam napr. trojku a dam plnej plyn tak to jede cca 40km-h a az po ujeti cca 50-100m to teprv zacne acelerovat

Odkaz ke komentáři

nazdar mam podobny problem -ked naštartujem tak je všetko ok až po cca 2 až 3 km auto starati vykon

nedokažem ho poriadne vytočiť do otačok

mal som ho na pc neukazalo žiadnu zavadu,mechanik povedal že je zanesene

repas stoji cca200e a neni iste že je to turbo ako to zistiť

dik peter

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ja mam podobny problem od vcera mi nechce poriadne tahat od 1500 do 2500 ot.
ked presiahnem 2500 tak ako keby ozil, aj pri nizsich otackach ide lepsie, ale stale to nie je ono

ale po neakom case to zas netaha kym ho trocha nevytocim, ale niekedy ani to nepomoze...

a este by ma zaujimalo ci s tym mozem jazdit alebo radsej ho odstavit kym sa to neopravi

dik za rady

Odkaz ke komentáři

Kluci, zkontrolujte, zda není problém v přívodu paliva. Měl jsem úplně to samý. Přicpané vedení, hlavně jednocestný ventil na palivovém čerpadlu. Auto nejelo, bylo jak před umřením, jen když bylo ohřátý a ve vyšších otáčkách se to tak nějak dalo. Vyčistil jsem palivové vedení a lítá zase jako drak.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

ahoj,mam podobny probém,ale trosku jiny.posledni treba 2 mesice auto tahne ale od 3 tisic zacne tahnout jeste vic.nemohlo by to byt vstriky??sou tam origo a auto ma uz 175000,na pc bez chyb.egr je vyndanej.a je tam kuzelovy vzduchovy filtr a chip chtel bych aby tahlo porad jako od tech 3 tisic.ma cenu davat jine vstriky napr. sprint 764,nebo 520 race??nepujde spotreba hodne nahoru??nebo nechat origo

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...