Přejít na obsah

Nezná/nemá někdo tento climatronic?

Criton

Doporučené příspěvky

Ahoj,

nemá/nezná někdo tento climatronik? Je (měl by být) originál dodělávaný. Jedná se o OI 97. Mám problém s tím, že sporadycky funguje přesměrování směru fonkaného vzduchu (v zimě docela problém, když nelze přesměrovat na sklo) o regulaci teploty ani nemluvím (nejspíš vadný motor ovládání klapky). dokáže mi někdo poradit, zda byto mohlo být nějaké relé (dodatečně jsou k tomu domontované v plastové krabičce, kterou mám u baterie) nebo jestli je vada někd jinde?

Předem moc díky za pomoc

post-2015-1259513550_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
už jsem to několikrát viděl. Tohle by měla být dodatečně dodělávaná digitální klimatizace. Zkus napsat zprávu nebo zavolat Garnymu, třeba bude vědět co s tím :)

Jojo, je to originál dodělávka Mladá Boleslav. Vidí se zřídka a jen u modelů 97 určitě, možná i u 98. Ovládání se nedá objednat.

Odkaz ke komentáři
už jsem to několikrát viděl. Tohle by měla být dodatečně dodělávaná digitální klimatizace. Zkus napsat zprávu nebo zavolat Garnymu, třeba bude vědět co s tím :)

Hoj, díky moc, tomu Garnymu zkusim napsat...

Další věc: neví někdo, co by všechno obnášelo vyměnit tento climatronik za ten, co se standartně dával do novějších modelů? šlo by to vůbec? jaká je třeba velikost ovládacího panelu?

Odkaz ke komentáři

OK, vidim, že jediná moje šance je vyměnit celej climatronik, takže následují další otázky:

1/ stačí vyměnit jen ovládací panel?

2/ jaké sou rozměry toho panelu? Nacpu ho tam krásně místro stávajícího?

3/ půjde panel zapojit na stávající konektory? (tato klíma údajně origo domontovávaná ve škodovce)

4/ bude to fungovat i se záhadnou elektronikou - "pojistkovou" krabičkou u baterie?

5/ za kolik se dá sehnat ten panel (popř. i celý mechaniasmus climatronicu)? Zajímají mě spíš ceny z bouraných aut nebo že se toho chce někdo zbavit. Nechci to kupovat nový!

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

řekl bych, že seriový climatronik má jiný rozměr, že je trošku menší. No a pochybuji, že ho napojíš na stávající konektory, řekl bych, že bude potřeba vyměnit vše, co se mění při přestavbě z manuální A/C na climatronik, to znamená topení, ventil klimatizace za novější, jednotku dochlazování na vrtule, dopojit čidlo slunečního svitu a hlavně komplet elektriku, snad jsem na nic nezapomněl. Mně ta přestavba vyšla s prací, materiálem i náplní na cca 8000,-

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...