Přejít na obsah

stěrače

Doporučené příspěvky

Zdravim,mám krátce O2,po vypnutí kličku zapalování mi sjedou stěrače cca 2cm dolu,pak už drží pokud je nepustím,pak se to opakuje. Prý to je normál,tak nevím? Dík za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Howby s woctem, je to kvůli gumám - při každém druhém vypnutí stěračů nebo pátém vypnutí zapalování viz manuál str. 60 v tom manuálu je toho dost ale pozor, něco z těch základních věcí je tajný, jak nedávno prohlásil Svět motorů :lol:

Upraveno uživatelem šulda
Odkaz ke komentáři

To znám ještě lepší, v práci jsem měl O II jako první, od tý doby jich přibilo neúrekom a začali za mnou chodit např. právě kvůli stěračům, vynulování servisu, světlům........ Z kraje sem poradil, teď už je rovnou posílám do manuálu páč to člověka začne srát (velká fabrika a moc O II) jak jsou lidi líný kouknout do manuálu, hotovo za pět minut. Radši se třeba měsíc s něčím trápí než by do něj koukli :lol:

Odkaz ke komentáři
  • o 7 měsíců později...

caute panove

nechcem zakladat novu diskusiu, ale mam taky problem.

Sterace sa mi najprv zacali spomalovat. Pri zapnuti akehokolvek programu stierania isli najprv kazde zotretie plnou rychlostou a po case proste zotretie spomalilo. Zo zaciatku som myslel, ze malo vody, velky odpor, ale robi to aj pri vela vody a malom odpore.

Ale vacsi problem mam od stvrtka. ked som siel do prace a prsalo, pustene sterace, tak mi zacali zastavovat. Je jedno aky mam program, ci stale stieranie ci prerusovac, vzdy to chvilu stiera a po chvili sa zastavia tak v jednej tretine zdvihu. Pri prerusovaci je to este v pohode, tam sa to pri dalsom zotreti vrati spat, ale ked je zapnute stale stieranie tak sa nevrati a treba to prepinat. No a poviem pravdu, aj ta 25km cesta do prace v dazdi mi dala pekne zabrat s tymi stieracmi. A manzelke zas vcera len po ceste cez mesto.

Chcem sa spytat, ci sa vam to uz niekomu stalo, a co by to mohlo byt? Ci bude v haji motorcek, alebo hladat daco ine?

ak sa vam podari, tak vdaka vopred za nejake info

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...