Laurin Klement Odesláno Prosinec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 (upraveno) - 180k km za nami, tedy provedena vymena vzduchace a bude nasledovat olej vc. filtru. - klapka vymenena za novou, Pierburg. Pojistka taktez vymenena - jsem idiot a dal jsem (pri vymene pojistky ke klapce) pojistku k cerpadlu do spatnyho slotu, takze jak dosla nafta v trubkach, auto zdechlo. Nasledny zavzdusneni (po vylouceni vseho ostatniho) jsem resil cely tyden az pomohl o neco delsi start a naskocilo to - preledkovani introse ve fazi 1, diky Marovi za praci - cesta za Marou a zpet, celkem cca 800 km, spotreba 5.4/100. Hodne svizna jizda, zejmena zpatky (5.6l/100) po okreskach 110-140, dalnice 160. Upraveno Prosinec 6, 2015 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Prosinec 6, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 6, 2015 doufam, ze si na Vanoce prejes novy fotak ... nemas zac, zbytek doladime ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Prosinec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 chtelo by to novejsi Lumii 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Prosinec 7, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 7, 2015 Skor menej chlastu :jelen: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Od prosince se toho udalo docela dost, tak je cas na souhrn :) LEDky v parkovackach (mam jeste 2ks nepouzitych na prodej, chybu nehazi - kdyby nekdo chtel) LEDky v zadnich blinkrech objednane LEDky do mlhovek a couvacek opravene webasto (vymenena pumpa, komora, vyfuk) kufr vycisten mokrou cestou kompletni dekontaminace laku, 2 stupnovy lesteni a nasledny zavoskovani galerie zde: https://www.zonerama.com/mDetailing/Album/1273315 pouzil jsem TAR a IRON od Gyeonu a spolecne odstranili spoustu bordelu, neporadili si 100% v oblasti prahu za prednim kolem a spodkem zadniho narazniku za kolem, kde bylo fakt hodne zapecenyho bordelu (coz jsem beznymi Sonax a Coyote odstranovaci nesundal, ackoliv jsou brutalne agresivni). Vetsinu toho sundali, ale semtam neco nechali a jen lehce povolili, ale nasledny clay si s tim uz poradil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tomiq07 Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Krasne si si zamakal :) a ten lak... Parada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Sikovny si :) pekna praca 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Diky :) predevsim za tve rady a konzultace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JardaFuxa Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Jako psí gule ;):D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Parada chlapecku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Březen 25, 2016 Sdílet Odesláno Březen 25, 2016 Diky :) predevsim za tve rady a konzultace ;) Za malo :) ked mozem pomozem :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 Diky pani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Duben 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Pohodový výlet na Slovensko za Lumim se zastávkou u Máry :) Oběma velké díky! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Duben 18, 2016 Sdílet Odesláno Duben 18, 2016 Pekna foto a neni zac :) aj my dakujeme za navstevu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 14, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 (upraveno) Probehla vymena prednich a zadnich silentbloku na prednich ramenech + vymena tycek stabilizatoru. Tycky jsem menil preventivne, kdyz uz v tom bylo hrabano.. Aktualne pri prejezdu nerovnosti nebo kopance od silnice se nemeni smer jizdy, neni treba prakticky vubec korigovat smer jizdy volantem. Chovani pri akceleraci/deceleraci a jemne vybocovani z drahy taktez vymizelo (a to zatim nemam po geo). V priapde zajmu, muzu dodat fotky puvodnich silentbloku a ulozeni stabilizatoru (treba pro porovnani a hledani zavad)Dale na predni naprave se bude menit ulozeni stabilizatoru. Akorat v autorizaku tvrdi, ze to nejde, ze se musi menit cela tyc stabilizatoru. Ulozeni uz mam koupeny. Nevite nekdo presne, co s tim, neresili jste?Pak se bude delat cela zadni naprava, od silentbloku podelnych ramen, ulozeni stabilizatoru az po silentbloky pricnych ramen, kde ale opet autorizak nechce prelisovavat, (ze pry to nejak nejde nebo co, ale znelo to jako vymluvy.. no u toho predniho stabilizatoru bych tomu i veril, podle toho, co rikal). Jelikoz pujde naprava dolu, tak koupim i penovy pomocniky na tlumice - at se to udela pri jednom.Vymenen byl i bowden razeni a radi to jak za mlada, vyrazne presnejsi, mnohem mensi vule, dvojka za studena jde zase uplne hladce :) kola nastrikany DIY (vysledek se mi libi, ale uz nikdy vic - 30 hodin v garazi :D)Stahovacka zadnich pravych dveri byla predelana na nytovaci matice. Vypadl cep skla, neslo stahovat a jelikoz uz jsem v tech dverich byl podruhe, tak jsem se rozhodl to predelat na servisnejsi zpusob. Navod ma Viktor ke schvaleni-zverejneni ;) Predni leve dvere byly odtapecovany, gumy dukladne vycisteny, kolejnice promazany a nyni pri vedrech uz nepiska :) Za chvilku bude nafrcino uz 200 000km a stale hezky vrni ^_^ Vsimnul jsem si, ze mam pravej xenon lehce dozluta a o neco min sviti (mozna to je tim, ze to je lehce do zluta). Chci vycistit cocky, ale to se rozrezanim svetla asi nevyhnu co? Zezadu to bude asi peknej vopruz Jinak jen myjeme, voskujeme a pred tydnem dosel z ciny za 2$ audio bluetooth prijimac. Super vec, pokud mate O2, tak mate prenos dat pres Spotify gratis a hrajete si na co mate zrovna naladu.A jako tresnicka: asi budou novy pruziny, Eibach -30mm B) Upraveno Červenec 14, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Červenec 14, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2016 Pekne jej doprajes ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 15, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2016 to vis, to se musi :D diky :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Červenec 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2016 MF Volant :)Po delsich peripetiich, kdy mi nestacila CF podvolantovka, jsem musel sehnat CH jednotku. CM jednotku podporujici tempomat a maxik mam na prodej, cena dohodou ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Listopad 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Listopad 29, 2016 (upraveno) . Upraveno Prosinec 13, 2016 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Září 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2017 Zamačkávám slzu, ale Octa je na prodej. Ještě teda ode mě dostane detailing včetně vypucování introše. Aktuální fotky s plnohodnotným inzerátem budou až potom.Od posledně se změnilo: nový přední nárazník, nová kapota, nové xenony (lampy+výbojky) - vše 1 rok staré. Cena Ve zkratce: - najeto 207 xxx km- 15" plech. zimáky (vzorek vystačí ještě na spousty km, tak 2 zimy; neoskákané)- 17" alu Pegasusy (1 rok staré pneu a 1 rok nalakované; neoskákané)- nekuřácké auto- pár náhradních dílů, co mi zbylo (řemen k alternátoru, těsnění pod odvětrávání hlavy atd.. můžu přihodit i přední nárazník k lakování) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 25, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 25, 2017 Inzerát zde:http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=35994 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Ahoj, MF volant nebude na predaj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Jako ze bych ho demontoval a prodal zvlast? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Ci nemas este stary bez MF a by si to prehodil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Říjen 26, 2017 Autor Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 (upraveno) Urcite ne. Auto neni urcene na nahradni dily. Stary volant jeste mam. Upraveno Říjen 26, 2017 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Říjen 26, 2017 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2017 Ved mu predaj volant za 270t a daj k nemu auto gratis :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.