Laurin Klement Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 (upraveno) Zdar, někteří mne už možná znáte. Byl jsem na srazu v Žamberku a to s tím snad nejsériovějším autem ze všech :) Jelikož Octavia je pro mě něco jako samotná značka, tak nedávný výběr nového vozítka byl dost jasný. Má sloužit k přepravě do práce, občas honit práci po ČR a nebát se výletů po střední Evropě. Jako motor jsem zvolil diesela, a protože 1.9/1.6 mi přišly nedostatečně silné, koukal jsem převážně po 2.0 - holt obsah je obsah. Další požadavky byly: facelift, min. výbava Elegance, max. 4 roky stará, nebouraná, nájezd do 160k, komplet historie. A po 2 měsících hledání jsem našel - 2.0TDI BKD FL 2009. Navíc má malý kožený paket, PDC, nezavislé topení, xeny, vyhřívané sesle. Plány: - Columbus - bezpečnostní fólie - MF volant - couvací kamera - dash kamera v předu i v zadu (nejspíše vlastní výroby) - atypické aktivní a pasivní zabezpečení (vlastní výroba) + Jablotron - 16" - 17" hlíny na léto - klíček od tažnýho zařízení - hračka na RaspberryPi - (možná) komplet kůže - (možná) internet - HF jednotka bohužel nemám zatím více fotek, jen tuhle jednu z webu když jsem si pro ni jel. Upravovat budu hlavně interiér a vychytávky :) Upraveno Červen 26, 2014 uživatelem Laurin Klement 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Vitaj ;) tak nech robi radost dievcina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MichalF Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Co planujes s Raspberry ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 BKD ve faceliftu? To je nejakej dovoz? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Hezká ale nemáš tam 2.0 BMM ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 taky jsme meli v praci FL 2009 s BKD, asi to nejakou chvili jeste slo. Uzivej at slouzi, jestli chces delat onboard kameru s R-Pi upremne ti preju uspech taky jsem to chtel ale pak jsem na to nejak zapomel a upustil od toho. Pokud budes mit nejaky zasadni poznatky rad si o tom poctu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 @lumi: diky :) @MichalF: storage, pripadne veci, ktere by mi na Columbovi chybely. @jirka3 a Bjarda: vyroba 3/2009 CR, provoz CR. Je to 100% BKD revize hlavy C - i podle VIN a technicaku. Kdyz jsem hledal, tak jsem nasel jeste jednu 2009 s BKD.. Podle me vyprazdnovali sklad pro fleety. @olaf: ted delame veci na Arduinu a vyhoda je, ze nema OS a nevyhoda, ze ma slaby procesor oproti Raspberry.. Takze uvidim, udelam to na Arduinu a kdyz to nebude idealni, tak pouziju Raspberry. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 a jakej planujes pouzit chip/kameru ? Muj puvodni plan byl totiz schovat rPI pod palubku a pouzit to PCB s kamerou primo od rPi dostal jsem strach ze 2m dlouha kabelaz bude problem ke kamere. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 minimalne 5M, zatim mam vyhlidnutou OV5647 - ebay, ale uz maji i 14M jenze jsem ji nenasel na prodej.. takovy plan mam i ja. Odstinene a pripadne s pridanou voltazi by to problem byt nemel. Vsak dual onboardy to maji roztahany pres cely auto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 24, 2014 Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 Original od element14 se da koupit v CR za 800 + posta s nocnim prisvecovanim i bez (ktery stejne bude stat za prd). Ta na tom linku z ebay mi prijde propracovanejsi. Hlavne ale bude potreba nahradit ten ribbon kabel nejakym slusnym kabelem i kdyz v soucanym aute uz bych to mel bej toznej schovat do zrcatka a nebo na ten plastovej bazmek kolem. 14Mpx jsem v tom shopu co mam overenej nenasel ale kdybys objednaval a neslo by to pres celni limit tak bych se i pridal a usetrime postovny. Nevis jak je to s uhlem zaberu tech kamer ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Leden 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2014 jj dam vedet az budu objednavat. Pridelavat to budu k tomu drzaku zrcatka, co je prilepenej ke sklu. Nasel jsem info o 70°. Jdou na ni pridelat cocky, takze by se s tim dalo neco udelat. kvalita se mi zda ok - http://www.youtube.com/watch?v=m8mlKuoGptg 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Klicek od taznyho hotov, vymena zamku (413,-) + prace 500,- v autorizaku. Uz nikdy vic! Priste si to udelam sam a budu to mit za 30 minut, ne jako oni celej den Kola taky hotovy :) Na 15" to byla koza, ted je mnohem klidnejsi a jistejsi. Akorat jsou strasne zalezly, asi pujdu do podlozek 10-15mm 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 To jo a že bys někdy vyfotil konečně celé auto? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 vydrz prtka, dneska jdu umejvat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Tak jsem zvědav :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Tak tak, Pegasusy mám na zimu a oproti letním Luxonům s ET46 to nevypadá zrovna skvěle. Ale než jsem ty pořídil, tak mi to vůbec nepřišlo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Luxony jsou nadherny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Ale extremne nachylny. Mam antracity. "Vytlacila" me tramvaj - nebylo kam uhnout. Drbnul jsem o obrubnik a v pripade techto kol prakticky neopravitelne poskozeni. Ted jsou ve Skoda shopu ve sleve, tak jsem jedno objednal a alespon budu mit plnohodnotnou rezervu. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Vytlacila tramvaj? :-D vsak je nakolejich :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 to sice jo, ale si predstav kdyby na nich nebyla Tramvajaci nemaji slitovani. a tady mam konecne fotky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 No hurá!! Máš mi moc pěknou, pane Ještě koncovky výfuku a bude to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 jj koncovka :D uvidim jak na tom budou brzdy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bjarda Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Máš ji moc pěknou už jen zatmavit okna a koncovku a bude to paráda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Vytlacila tramvaj? :-D vsak je nakolejich :-D "Uvozovky" - Praha Smichov, zvlastne nastaveny semafory ve spicce. Tram jede, auta stoji, mezi obrubnikem a kolejema misto sotva na auto a tramvajak zvoni jak smyslu zbavenej. Ok? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 o zatmaveni premyslim, mam ale hodne horkou zkusenost s Das Auto G IV 3 dv. hatchback, kteryho jsem mel po nemeckym tuzerovi a mel tam folie, pres ktery nebylo videt skoro ani ve dne a v noci jsem mel mega problem zacouvat do mist, kde to znam. Trochu se toho bojim, musel bych to u nekoho videt - vsazim tedy na sraz :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 (upraveno) SirMike - Ok neber to nejak zle jen jsem se zeptal ale mazec no podobne situace jsem taky zazil Akorad nesmime zapominat ze tramvaj je kolejove vozidlo a ma vzdy nebo ve vetsine pripadu prednost Upraveno Březen 9, 2014 uživatelem princes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Březen 9, 2014 Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Jinak je pekna ale cekal jsem L&K jak mas v podpisu :D ale tak staci koupit sedacky ;-) Plany jsou super,at vyjdou a kola?Ty se mi fakt libi nejvic! ;-) Tak at dela radost ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2014 Princes: diky :) no nick si chci zmenit jestli to jde, jsem tu dlouho pred tim, nez jsem si vybral O2 FL Eleg. V uvahu taky byla O1, O2 RS pred face nebo Superb II. O1 byla ekonomicka varianta, O2 RS jsem nenasel ve stavu, co pozaduju a na S2 nakonec nebyly prachy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 22, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 no.. :) edit: hm.. nejdou nahravat fotky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 22, 2014 Sdílet Odesláno Březen 22, 2014 Jo, toho jsem si už všiml také 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.