Ogi Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Zdravím, Všude jsem to hledal a nemůžu to najít, nesvítí mi kontrolka abs, když zapnu zapalování, mám octavii r.v. 2000 starý budíky koukal jsem, že zezadu by měli být žárovičky u těchto budíkách, ale chtěl bych vedět jestli ta žárovička je i na abs mám tušení, že tam ani není, tak abych to nesundával zbytečně díky za odpověď. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 A ABS ti funguje? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Ani když otočíš při startování klíčem do polohy jedna kdy se rozsvítí všechny kontrolky se ti "ABS" nerožne ? Jinak nemá svítit,svítí jen když je nějaká porucha. A funguje ? Jak se zde už ptá KaJe. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest octania Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Cha..a já su nešťastné z teho , že mi svítí furt! Tipnul bych to na žárovku,,,a Abs ti normálně funguje nebo jak? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Já bych tipoval že ABS vůbec nemá. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Do jakých Octavii 1 se nedávalo ABS ? Tak snad když skočí na brzdu tak pozná jestli má nebo ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KaJe Odesláno Leden 30, 2014 Sdílet Odesláno Leden 30, 2014 Právě proto jsem se ho ptal, jestli mu funguje. I Okty se dělaly bez ABS, slabší motorizace a výbava LX z počátku výroby asi do modelu 99. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Aha tak já mám slabší motorizaci 1.6 ale GLX :D ABS vedu ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ogi Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 :D ABS mám, ale nefunguje píchnul jsem to na Vag píše to sporadikou chybu pumpy, takže pojistka ale to neřeším, já chci jen vědět když rozdělám budík jestli je to taková žárovička a nebo ledka aby jí tam jenom dal, když zapnu zapalování tak se rozsvítí všehny kontrolky krom abs, takže tam není žárovka, (nebo ledka), jinak nejsem amater, vím že nemá svítít, jen když je nějaká chyba, nechci to rozdělávat zbytečně, aby tam nebyla ledka, přepájet bych si to netroufl... Octavia I 1.9 TDi 81 Kw r.v 2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Aj face OI sa robili bez ABS. Moja 1.6 74kW mr01 ABS nemala. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Žárovičky jsou u felicie nevím jak to má Octavia nikdy jsem to nerozdělával. Našel jsem jen tohle - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/vymena-zarovky-demontaz-budiku nebo tu je vidět i jak vypadá rozdělané ty budíky - http://www.skodaoctavia.cz/skoda-octavia/zmena-podsviceni-automobilu-serial 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ogi Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Záleží na budíkách, dnes jsem to rozdělal a byly tam žárovky akorát jsem tam na Abs dal špatnou žárovky páč stejně když zapnu klíčekl tak stejně nesvítí, před tím mi nesvítila ani kontrolka dálkových a ted svítí,akorát jsem to dal už zpátky :D :/ takže to jdu ještě rozdělat a přehodím jinou žárovku a pak uvidím ... ,, když je blbá hlava, trpí celé tělo´´ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Leden 31, 2014 Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Hodně štěstí ! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ogi Odesláno Leden 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Leden 31, 2014 Tak po opětovném rozdělání už jen (5 minut :-) ) jsem zjistil, že ty žárovičky jsou jen na např. kontrolky- rezervy, obrysová světla, dálková světla, blinkry atd... nejspíš upozorňovací kontrolky Abs, mazání, chladící kapaliny, žhavení, atd.. jsou připájené na plošňáku aby komunikovali s řídící jednotkou... takže najít nějaký schéma plošňáku a podle toho zjistit kde se abs ledka (smd) nachází ... nemáte někdo schéma ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.