Stickler Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 To mi připomíná, že bych si mohl koupit sadu pojistek :D Věčnými změnami v autě (stropní světla, footwell, přepojování středového panelu za JumboBox, apod.) jsem jich totiž poměrně hodně odvařil a na některých místech už ani nemám takové, jaké bych mít měl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Já je dnes kupoval 2x. :D Jednou nějakou sadu na benzince a tam samozřejmě nebyla ta, co jsem potřeboval, takže cesta do autodílů. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Já asi taky musím udělat seznam toho, kde mám špatné pojistky, to posčítat, kouknout do zásob a dle toho nakoupit vždy s rezervou +1 až +2. Ale pořád se k tomu nějak nemám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 Jinak úplně čumím, že mi po výměně pojistky začalo zase svítit osvětlení RZ s LED sufitkama a aji sama od sebe zmizela kontrolka prasklé žárovky z budíků, to jsem myslel, že budu muset smazat přes diagnostiku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 11, 2014 Sdílet Odesláno Březen 11, 2014 To je divné. To bych spíše přikládal nějaké chvilkové chybě, logicky to nemá co vyřešit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 (upraveno) Zatím se kontrolka pořád neukázala a osvětlení RZ svítí dál, takže to řešit nebudu. :) Dnešní "výlet" do Autos Kunštát - nový přírůstek do rodiny. :D Šestiměsíční čekání se vyplatilo, zítra se vyřídí značky a v pátek převzít. :) RS, benzin, DSG, šedá matná, black paket, sound system, Columbus, aktivní tempomat, digitální příjem, zásuvka na 220, sleva na 720 tisíc. :) Upraveno Březen 12, 2014 uživatelem Martty23 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 12, 2014 Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Asi nejhezčí kombinace, škoda že to není combi. Ale jinak je moc hezká 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 12, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2014 Díky. :) V nejbližší době s ní v rámci zajetí budeme absolvovat cestu do Berlína ho aquaparku, tak potom i poreferuju o spotřebě, jízdě atd. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Zase mi nějaký dobrák ukradl krytky ostřikovačů světel... Nedá se to řešit nějak jinak, než jen nacvaknutím? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Vzhledem k tomu, že mám žárovky s teplotou 4000K, které ma pohled vypadají jako xenony, z ješitnosti :D si na nárazník hodlám nalepit krytky "na ozdobu" - a lepené nikdo nešlohne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 To jsou takový jen žárovky? Nebo to je nějaká HID sada? :) Taky bych je nejradši nalepil, ostřikovače dal pryč a hotovo. :D Auto mám 5 měsíců a už to je podruhý, co někomu chyběly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jkohy Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 aby ti na ty nalepené nešli se šroubovákem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 eReSo nádherný ve výkladní skříni byla radost na něj pohledět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Martty: Jsou to klasické homologované žárovky H7 s xenonovým plynem ;) HID je prasárna, do toho bych nešel. Já tedy ostřikovače nikdy neměl, ale zatím koho znám, kdo je má (xenony), všichni si na ně stěžují z důvodu větší spotřeby vody a z důvodu minimální efektivity s vedlejším problémem v podobě zprasených blatníků. Někteří dokonce zaškrtili přívody. Proto být tebou, vykašlu se na to, přilepím je a bude.. Šroubovák je riziko, ale asi nic lepšího nevymyslíš. U nás se toto zatím naštěstí nekrade.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 jinak pěkná šedá a koukám DSG :) proč zaškrtit přívod? když to normálně v BCM deaktivuješ... tak spotřeba je větší, ale když mám auto zaprasené tak to alespoň ostříkne, nestěžuju si. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Laurin Klement Odesláno Březen 19, 2014 Sdílet Odesláno Březen 19, 2014 Vzhledem k tomu, že mám žárovky s teplotou 4000K, které ma pohled vypadají jako xenony, z ješitnosti :D si na nárazník hodlám nalepit krytky "na ozdobu" - a lepené nikdo nešlohne :) aby ses nedivil, az si chmataci prijdou pro xeny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Pokud nepůjde o joudu, pozná, že to xenony nejsou. Pokud ano, firma zaplatí.. ;) Ale z toho obavy nemám, pod barákem již léta stojí různé (nejen) OII s xenony a nikdy se tu dosud nic nestalo Maro: Já vím, ale to jsou lidi, kteří o tom nic neví a termín BCM jednotka asi nikdy neslyšeli - proto trochu prasácky zaškrtili přívod. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Jako přijít o ostřikování se mi zrovna nechce, ale je pravda, že když auto naleštím, pak někde jedu, ostříknu a mám od toho celý blatníky, to mě vyloženě se*e! :D jkohy - to už bych je tam snad přivařil svářečkou na plasty! :D gord007 - prohlížel sis ji v Kunštátě? :D marekczek - ano, je to DSG. :) Ale slyšel jsem, že stejné auto v manuálu jede podstatně líp, že ho DSG dost uškrtí, tak nevím. Vždycky jsem byl odpůrce automatu, ale člověk by si nejspíš zvykl rychle. :) Stickler - věděl by si prosím název těch žárovek? :) Jinak dnes přezuto. Byly jiné plány na kola a podvozek, ale jak už jsem tu psal, musí to počkat do příštího roku, letos vyhrály jiné věci (su pod pantoflem, no... :D ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 XENESIS® TruMatch® H7 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Super, díky ;) Je hodně poznat rozdíl oproti klasickým žárovkám? V pracantovi máme teď Osram Night Braker, tak jestli má cenu měnit za tyhle. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Takhle: svítivost tě nijak neoslní. Při mokré vozovce je světlo moc studené a není nic vidět. Zde bude NB lepší. Ale barvou je to 100% rozdíl. Jsou to jediné žárovky, kde máš barvu světla min. 4 tis. K garantovanou a je to znát, nějaké Cool Blue od Osramu, které jsem měl dříve, se mohou jít schovat. Zvláště ve tmě vypadají odstínem úplně jako xenony (ale já mám čočky), ve dne na pohled také. Vedle xenonů samozřejmě svítí více do žluta, ale vedle klasických halogenů jsem se až divil, jak hnusně žluté běžné žárovky jsou Zde jsem vyhrabal fotky, které jsem dělal. Upozorňuji, že v parkovačkách mám modré NARVA žárovky, které mají svítit více do bíla (dodáváno jako originál ke xenonům). Na první fotce je porovnání s běžnou žárovkou (fotka trošku zkresluje, v reálu je rozdíl barev větší). Tak můžeš porovnat ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tam čočka právě není, tak asi nebudu riskovat. Přijde mi, že tady jsou teď páni policajti nějak poplašení, berou furt a všude, tak nebudu provokovat, ať si nemyslí, že mám třeba právě HID. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Ať si provokují, tyto mají homologaci ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Tohle vidět, tak se vsadím o vlastní boty, že máš xenony! Vypadá to moc pěkně a rozdíl je dost znát. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Jj, jsem s tím opravdu spokojen - svítivost na mokru je asi lepší s běžnou žárovkou, ale za ten efekt mi to stojí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Březen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Určitě je s tím i za deště vidět líp, jak v Leonu kamaráda, kam jsme bastlili HID - 6000K. Být příslušník, tak ho za to hned beru... :D Nejen že on v dešti nevidí, ale za jakýhokoliv počasí nevidí ani nikdo z protijedoucích... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 HID je prasárna. :( Buď bych investoval namontoval originály se samonivelací, nebo žárovky, jaké mám. HID nikdy.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
gord007 Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 no prohlížel v uvozovkách, asi dvakrát jsem kolem něho prošel, než si s ním nový majitel odjel :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 Je hodně poznat rozdíl oproti klasickým žárovkám? V pracantovi máme teď Osram Night Braker, tak jestli má cenu měnit za tyhle. Nie, nema to vobec cenu ich menit. Na NB+ nemaju na mokrej vozovke vobec sancu. Je to len imidzovka. Keby stali 10€ nepoviem, clovek moze vyskusat, ale stoja tusim 30€ a to su uplne vyhodene peniaze von oknom. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Březen 20, 2014 Sdílet Odesláno Březen 20, 2014 přesně tak, pokud chce člověk dobře vidět za každého počasí, tak NB+, pokud mu jde jenom o vzhled tak ať si tam dá co chce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.